E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στο Αγρίνιο: Γρονθοκοπούσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους

Η άτυχη 42χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου παραμένει για νοσηλεία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/8/2023 | 08:35

Φρίκη στο Αγρίνιο: Γρονθοκοπούσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους

Τα τραύματα που υπέστη μια 42χρονη γυναίκα από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 54χρονο σύζυγό της σε ένα χωριό του δήμου Αγρινίου θα θεραπευτούν.

Δεν θα θεραπευτούν, όμως, τα ψυχικά τραύματα που προκλήθηκαν στην 12χρονη κόρη τους, μπροστά στα μάτια της οποίας διαδραματίστηκαν οι βίαιες σκηνές.

Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη τη νύχτα της Τετάρτης, όταν ο 54χρονος "νταής" αρχικά έβρισε και απείλησε τη γυναίκα του, αλλά στη συνέχεια άρχισε να χτυπά αλύπητα με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι! Η άτυχη 42χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Εκεί κατήγγειλε τον σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη από την Άμεση Δράση και προσήχθη στο τοπικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Τραυμάτισε την σύντροφό της

Σε άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ συντρόφων χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία μιας 41χρονης γυναίκας ότι, το βράδυ της Τετάρτης, η 35χρονη σύντροφός της με την οποία συγκατοικούν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης την απείλησε, την εξύβρισε και εκτόξευσε διάφορα αντικείμενα εναντίον της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 35χρονη και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ελαφρά σωματική βλάβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηρώδειο: Κλειστό τα επόμενα τρία χρόνια λόγω φθοράς του μνημείου

Ελλάδα 24.02.2026
Προχωρούν οι μελέτες της ολικής αποκατάστασής του

Ιράν: Στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε σε αγορά φρούτων, τέσσερις νεκρoί

Ελλάδα 24.02.2026
Νεκροί είναι ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου καθώς και δύο έμποροι

Ζελένσκι: «Ο Πούτιν δεν πέτυχε τους στόχους του – Δεν λύγισε τους Ουκρανούς»

Κόσμος 24.02.2026
Στις 09:00 το πρωί στην Ουκρανία τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο των 4 ετών από την εισβολή της Ρωσίας.

Καισαριανή: Η συγκινητική ιστορία του Κώστα Ρουσόπουλου που πήρε τη θέση άλλου στο απόσπασμα

Ελλάδα 24.02.2026
Ο Κώστας Ρουσόπουλος φώναξε «παρών» όταν άκουσε το όνομα συγκρατούμενού του που είχε οικογένεια - «Ζήσε εσύ Γιώργη, έχεις οικογένεια και παιδιά, εγώ μόνο τη μάνα μου έχω και τ`αδέρφια»

Ελληνίδα στο Μεξικό περιγράφει την κατάσταση μετά την εξόντωση του «Ελ Μέντσο»: «Ηταν η πρώτη φορά που ένιωσα φόβο»

Κόσμος 24.02.2026
Σε πολλές πόλεις ξέσπασαν επεισόδια με αποκλεισμούς δρόμων και πυρπολήσεις οχημάτων και καταστημάτων

Βίντεο: Γραμματέας λυκείου στις ΗΠΑ ομολογεί με δάκρυα στα μάτια σχέση με μαθητή

Κόσμος 24.02.2026
Ο σύζυγός της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και επιμέλειας των παιδιών, την έπιασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο κρεβάτι με τον 18χρονο – Η ίδια αρνείται σχέση με 17χρονο που την κατηγορεί

Το χωριό της Ρωσίας που έχασε σχεδόν όλους τους άνδρες του στον πόλεμο στην Ουκρανία

Κόσμος 24.02.2026
Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία

Κυψέλη: Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου ‑ «Με είχε βιάσει στα 7 μου ‑ Η μητέρα μου το γνώριζε»

Ελλάδα 24.02.2026
Εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές ο 64χρονος που αποπειράθηκε να κακοποιήσει σeξουαλικά την 25χρονη κοπέλα με αναπηρία

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν νωρίτερα λόγω έργων

Ελλάδα 24.02.2026
Δείτε αναλυτικά τα τελευταία δρομολόγια