E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζευγάρι αψήφησε τους τυφώνες και παντρεύτηκε σε πλημμυρισμένη εκκλησία!

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, δεν τους σταματά ούτε ο κακός καιρός!

Δημοσίευση 6/8/2023 | 13:19

Ζευγάρι αψήφησε τους τυφώνες και παντρεύτηκε σε πλημμυρισμένη εκκλησία!

φοδρές καταιγίδες και βροχοπτώσεις έπληξαν τις προηγούμενες ημέρες τις Φιλιππίνες. Ο τυφώνας Doksuri προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και πλημμύρες, με χωριά στα βόρεια της χώρας να αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα.

Τα σπίτια έμειναν βυθισμένα στο νερό και οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να ταξιδεύουν με μικρές ξύλινες βάρκες, ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Ωστόσο, αυτό δεν έδειξε να πτοεί ένα ζευγάρι που είχε προγραμματίσει τον γάμο του για την Κυριακή, 30 Ιουλίου.

Η εκκλησία στην οποία έγινε το μυστήριο είχε πλημμυρίσει με το νερό να φτάνει και να ξεπερνά το ύψος του αστραγάλου. Και ενώ οι περισσότεροι θα ακύρωναν την τελετή, το συγκεκριμένο ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει, παρά τις δύσκολες συνθήκες.


Νύφη και γαμπρός εμφανίστηκαν κανονικά ντυμένοι, με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στα παπούτσια του γαμπρού – δε φόρεσε τα κλασικά σκαρπίνια, αλλά… σαγιονάρες. Η νύφη από την άλλη, περπάτησε στον ναό με τη βοήθεια δύο ατόμων, ενώ το νυφικό της σερνόταν μέσα στα νερά.

Ο γαμπρός δήλωσε στο τοπικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο GMA: «Ακόμη και όταν το μεταφορικό μας μέσο βυθιζόταν, εμείς θέλαμε να το ξεπεράσουμε μόνο και μόνο για να μπορέσουμε να έρθουμε εδώ».

Προς έκπληξη του ζευγαριού, οι επισκέπτες κατάφεραν με κάποιο τρόπο να φτάσουν στην εκκλησία την Κυριακή, αφού πέρασαν μέσα από τα νερά με σαγιονάρες και λαστιχένιες μπότες.

«Τα νερά είχαν φτάσει τόσο ψηλά που έπρεπε να περάσουμε μέσα τους για να μπορέσουμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα αδύνατο. Ο Θεός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρουν στη διάρκεια εκείνης της ημέρας», είπε η νύφη.

Ένα βίντεο δείχνει εκείνη να περπατάει στο διάδρομο δείχνει το τελείωμα του φορέματός της να είναι μούσκεμα και τα πλακάκια της ιστορικής εκκλησίας του Barasoain να έχουν βυθιστεί στο νερό. Το υλικό προβλήθηκε στα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα και κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλοί επαίνεσαν τον Πάολο και τη Μέι που επέμειναν παρά τις αντιξοότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας