E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εγκεφαλικό υπέστη ο ντράμερ των Iron Maiden

Τα τελευταία νέα από την κατάσταση της υγείας του Nicko McBrain

Δημοσίευση 3/8/2023 | 19:15

Εγκεφαλικό υπέστη ο ντράμερ των Iron Maiden

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να παραλύσει ο δεξιός του ώμος.

Ο ντράμερ των θρύλων του heavy metal, με δήλωση του έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για την κατάστασή του, λέγοντας μάλιστα ότι είχε παραλύσει από τον ώμο και και κάτω στο δεξί χέρι του και αυτός ήταν προφανώς ο λόγος που δεν απέδωσε στην τελευταία περιοδεία των Maiden.

Πλέον, ο ώμος του 71χρονου, πλέον, McBrain έχει επανέλθει στο 70%, όπως τόνισε, ωστόσο ο δρόμος της αποκατάστασης συνεχίζεται.

Διαβάστε τη δήλωση του ντράμερ των Iron Maiden:

«Γεια σας αγόρια και κορίτσια, Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει όλους καλά! Ο λόγος που σας γράφω όλους σήμερα, είναι για να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Τον Ιανουάριο έπαθα εγκεφαλικό, ευχαριστώ τον Κύριο, γιατί ήταν ένα μικρό εγκεφαλικό που αναφέρεται ως TIA.

Με άφησε παράλυτο στη δεξιά μου πλευρά από τον ώμο μου και κάτω. Φυσικά ανησυχούσα πολύ πως η καριέρα μου τελείωσε, αλλά με την αγάπη και την υποστήριξη της συζύγου μου, της οικογένειάς μου, των γιατρών μου και ιδιαίτερα της εργοθεραπεύτριάς μου και την οικογένειά των Maiden, κατάφερα να επιστρέψω κάπου κοντά στο 70% των δυνάμεων μου.

Μετά από 10 εβδομάδες έντονης θεραπείας, ήταν σχεδόν η ώρα να ξεκινήσουμε τις πρόβες για την περιοδεία μας. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να σας ενημερώσω για αυτό τώρα αντί για νωρίτερα, καθώς με απασχολούσε κυρίως να κάνω τη δουλειά μου και να επικεντρωθώ στο να επιστρέψω στο 100% της φυσικής κατάστασης. Δεν είμαι ακόμα εκεί, αλλά με τη χάρη του Θεού γίνομαι καλύτερος και πιο δυνατός όσο περνούν οι εβδομάδες.

Σας ευχαριστώ όλους για την πιο υπέροχη και μαγική περιοδεία μέχρι στιγμής, ήσασταν όλοι τόσο καταπληκτικοί. Λοιπόν αυτό είναι από μένα. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά, να είστε ασφαλείς και καλά και ανυπομονώ να σας δω όλους κάπου εγκαίρως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη, 3 χρόνια μετά ‑ Γεμάτη κόσμο η πλατεία Συντάγματος ‑ Συλλαλητήρια σε πολλές πολεις

Ελλάδα 28.02.2026
Περισσότερες από 100 συγκεντρώσεις εντός Ελλάδος και 25 στο εξωτερικό

Ισραήλ: Ενεργοποιήθηκε ξανά η «Σφεντόνα του Δαβίδ» ‑ Ποιο είναι το υπερόπλο της Ιερουσαλήμ

Κόσμος 28.02.2026
Πόλεμος στο Ισραήλ: Τα υπερσύγχρονα όπλα τους έχουν ενεργοποιήσει οι Ισραηλινοί απέναντι στη Χαμάς

Ένας νεκρός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την ιρανική πυραυλική επίθεση ‑ «Είναι δειλή πράξη»

Ελλάδα 28.02.2026
Το υπουργείο Αμυνας ανέφερε ότι ένας Ασιάτης υπήκοος σκοτώθηκε αφού τα συντρίμμια έπεσαν σε κατοικημένη περιοχή του Αμπου Ντάμπι

Η στιγμή που ιρανικοί πύραυλοι χτυπούν την βάση του 5ου Στόλου των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν

Κόσμος 28.02.2026
Το Ιράν εξαπέλυσε βαλλιστική επίθεση κατά της έδρας του 5ου Στόλου των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν, ως αντίποινα για την κοινή στρατιωτική επιχείρηση ΗΠΑ–Ισραήλ

«Θα το μετανιώσετε»: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της χώρας

Η σκληρή απάντηση Ρωσίας για την επίθεση ΗΠΑ‑ Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
«Ο ειρηνοποιός Τραμπ έδειξε ξανά το αληθινό του πρόσωπο»

Τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ελλάδα 28.02.2026
Ακινητοποιημένα τα τρένα, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, στάση στο Μετρό

Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος 67χρονης

Ελλάδα 28.02.2026
Διερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης – Η Ένωση «Υπερίων» ζητά απαντήσεις για τις υποδομές και τη λογοδοσία

Ανδρας στην Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στα 3 ανήλικα ανίψια του

Ελλάδα 28.02.2026
Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ όπως φαίνεται είχε ποινικό παρελθόν

Τραμπ σε 8λεπτο διάγγελμα: «Θα ισοπεδώσουμε τη βιομηχανία πυραύλων του Ιράν»

Κόσμος 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την έναρξη στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, καλώντας τους Φρουρούς της Επανάστασης να καταθέσουν τα όπλα.

Τραμπ διατάσσει διακοπή συνεργασίας με Anthropic – Απειλές για ποινικές συνέπειες και εξάμηνη κατάργηση συμβολαίων

Tech + Science 28.02.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε στην άρνηση της εταιρίας να παραχωρήσει απεριόριστη πρόσβαση στα εργαλεία της στο Πεντάγωνο.