E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλτα στη Βουλιαγμένη: Σημείωσε αυτές τις διευθύνσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

Μαγαζιά που πάμε και εμείς και περνάμε ωραίες καλοκαιρινές στιγμές!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 1/8/2023 | 00:21

Βόλτα στη Βουλιαγμένη: Σημείωσε αυτές τις διευθύνσεις για καφέ, φαγητό και ποτό
@swell_vouliagmeni / instagram

Πολλές φορές το κέντρο της Αθήνας γίνεται χαοτικό και οι ρυθμοί της καθημερινότητας πιεστικοί γι’ αυτό είναι αναγκαίες μερικές μικρές αποδράσεις. Μια τέλεια επιλογή, είναι μια βόλτα στη Βουλιαγμένη για καφέ, φαγητό αλλά και ποτό με τη θαλασσινή αύρα να ανανεώνει τη διάθεσή σου.

Ο αέρας της θάλασσας και η θέα προς αυτή, μπορεί να κάνει το καλοκαίρι σου πιο ανάλαφρο και να δώσει στις εξόδους σου μια πιο ενδιαφέρουσα όψη. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω μαγαζιά και να συνδυάσεις το επόμενο μπάνιο σου με φαγητό ή καφέ σε κάποιο από αυτά, ή να κανονίσεις την επόμενη έξοδο για ποτό προς Βουλιαγμένη, για αλλαγή!

Moorings

Αν θέλεις να χαλαρώσεις μπροστά σε ένα μαγευτικό τοπίο, τότε το Moorings είναι ο τέλειος προορισμός για εσένα. Φτάνοντας στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης, στο Λαιμό, θα βρεθείς σε ένα από τα καλύτερα παραλιακά café-bar-restaurants της πόλης. H διακόσμηση κινείται σε γήινα χρώματα και έχει μια υπέροχη θέα που δε θα τη χορταίνεις με τίποτα. Μπορείς να το επισκεφθείς όλες τις ώρες, για καφέ ή κάποιο απ’τα εντυπωσιακά κοκτέιλ του, ενώ το φαγητό είναι εξαιρετικό με τις μεσογειακές γεύσεις να κυριαρχούν.

Μαρίνα Βουλιαγμένης, Λαιμός

Εν Πλω

Ένα ακόμη στέκι στην αθηναϊκή ριβιέρα είναι το Εν Πλω, το οποίο θα βρεις κάπου ανάμεσα στους φοίνικες της Βουλιαγμένης. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κύμα, και πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας all day bar-restaurant που θα σου προσφέρει ειδυλλιακές στιγμές χαλάρωσης με θέα τα νερά του Σαρωνικού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την παρέα σου και να διαλέξεις αν θα πας για καφέ, φαγητό ή βραδινό ποτό και το βέβαιο είναι ότι θα περάσετε σούπερ!

Λεωφόρος Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη

Λασίθι

Το Λασίθι είναι ένα ήσυχο μέρος και ιδανικό για αυτούς που προτιμάνε τα πιο ήρεμα στέκια χωρίς φασαρία και πολυκοσμία. Φημίζεται κιόλας για τα ρομαντικά ραντεβού ζευγαριών, ακριβώς δίπλα από τη μικρή παραλία του Καβουρίου. Εκεί λοιπόν, με θέα τον Αργοσαρωνικό και πλάι στο κύμα, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, ένα ήρεμο lunch ή ένα ποτό υπό τον ήχο των κυμάτων. Θα σου αρέσει πολύ!

Ηλίου & Ουρανού, Καβούρι

Rumors

Προς το τέλος της παραλιακής βρίσκεται το Rumors, το οποίο είναι ένα από τα πιο hot στέκια, για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα γεύμα στην παραλιακή. Αποτελεί σταθερή αξία για τους νότιους όλες τις εποχές, αλλά ειδικά το καλοκαίρι θα το δεις να σφύζει καθημερινά από κόσμο. Στο μενού θα βρεις ωραίο καφέ, λαχταριστό brunch, εντυπωσιακά πιάτα και νόστιμα σνακς και φυσικά όσο βραδιάζει, η λίστα με τα κοκτέιλ παίρνει φωτιά!

Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη

Λίμνη Βουλιαγμένης

Μοιάζει με έναν θησαυρό στην Αττική, ένα τοπίο που μαγεύει! Ο λόγος για τη λίμνη της Βουλιαγμένης, εκεί όπου μπορείς να απολαύσεις μια σειρά από δραστηριότητες, μεταξύ αυτών και τον καφέ ή το φαγητό σου. Το μοναδικό αυτό φυσικό τοπίο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για να πιεις το ποτό σου υπό το φως του φεγγαριού πλάι στη λίμνη ή να απολαύσεις ένα δείπνο, μια από τις καλοκαιρινές βραδιές! Εκτός από αυτό όμως, μπορείς να συνδυάσεις τον καφέ σου ή ένα από τα δροσερά ροφήματα του καταλόγου, με μια βουτιά στη λίμνη!

Λίμνη Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη

Swell

Το Swell είναι ακόμη ένας πολύ καλός λόγος να βγεις για καφέ, ποτό ή φαγητό στη Βουλιαγμένη. Με αίσθηση χαλαρότητας και ωραίας ατμόσφαιρας θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα. Αν βέβαια σου αρέσει και το Sushi, τότε θα σε κερδίσει από την πρώτη κιόλας επίσκεψη! Ο χώρος είναι minimal και ατμοσφαιρικός, με θέα τη θάλασσα και μπορείς από το απόγευμα και μετά να απολαύσεις δημιουργικά πιάτα επιλέγοντας μέσα από έναν multi ethnic κατάλογο! Θα βρεις ακόμη εξαιρετικής ποιότητας ναργιλέ και signature cocktails που θα απογειώσουν την εμπειρία σου.

Ιάσωνος 17, Βουλιαγμένη

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

8 παλιά νεοκλασικά της Αθήνας που είναι μπαρ ή καφετέριες

Urban Χτες
Mέρη που πας για καφέ ή ποτό και έχουν την αίγλη της παλιάς Αθήνας!

Τι θα δούμε αυτό το ΣΚ στο Horrorant Film Festival

Exodos Προχτές
Το 9ο Horrorant Film Festival φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος του

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!

Ανακοίνωση προβολών Horrorant Film Festival 2024!

Σινεμά 25.04.2024
ΕΛΙΖΕαπό 18/04 έως 28/047

Πού θα φας πεντανόστιμα νηστίσιμα γλυκά στη Θεσσαλονίκη

Eat + Drink 23.04.2024
Υπάρχουν επιλογές για κεράσματα την περίοδο της Σαρακοστής κι όχι μόνο

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 19.04.2024
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Τα 5+1 πιο ινσταγκραμικά καφέ της Αθήνας

Eat + Drink 17.04.2024
Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram στην παραμυθένια τους διακόσμηση!

Μικροσκοπικά ουζερί για θαλασσινά στη Θεσσαλονίκη

Eat + Drink 16.04.2024
Ζέστη, ήλιος και διάθεση για εξόδους!

7 εναλλακτικά εστιατόρια για ένα ρομαντικό ραντεβού

Eat + Drink 12.04.2024
Επειδή δεν είναι εύκολο να βρεις το τέλειο μέρος για ραντεβού, σου βρήκαμε εμείς τα καλύτερα!