E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιάπωνας που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να «μεταμορφωθεί» σε σκύλο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

To κανάλι του στο YouTube έχει πάνω από 30.000 συνδρομητές

Δημοσίευση 29/7/2023 | 13:44

Ιάπωνας που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να «μεταμορφωθεί» σε σκύλο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Ένας Ιάπωνας που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να μεταμορφωθεί σε σκύλο ράτσας μπόρντερ κόλεϊ έκανε πρόσφατα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, με την κάμερα ενός γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού να καταγράφει το ντεμπούτο του στους δρόμους και τις αντιδράσεις ανθρώπων και ζώων στην άκρως ρεαλιστική στολή του.

Σε προηγούμενα βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube ο εκκεντρικός άνδρας, γνωστός με το παρατσούκλι «Tόκο», εμφανίζεται να παίζει σε μια αυλή σπιτιού πεσμένος στα τέσσερα και να εκτελεί διάφορα κόλπα με αντάλλαγμα λιχουδιές.

Όπως φαίνεται όμως, ο «Τόκο» θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή να μοιραστεί τη νέα του εμφάνιση και με άλλους, και έτσι βγήκε στον δρόμο με τη συνοδό του για να κάνει τη βόλτα του όπως κάθε... κανονικό σκυλί.

Στο υλικό που δημοσίευσε στο κανάλι του με τίτλο «Θέλω να γίνω ζώο», ο Τόκο περπατάει σε πάρκο με λουρί, μυρίζει άλλα σκυλιά και κυλιέται στο έδαφος. Η εμφάνιση του αλλόκοτου «κόλεϊ» προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών περαστικών αλλά και τετράποδων, όπως μπορεί να δει κανείς στα πλάνα.

«Έγινα κόλεϊ, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχα από παιδί» αναφέρουν οι υπότιτλοι στο ξεκίνημα του βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

Στο κανάλι του στο YouTube, o Tόκο εξηγεί (γραπτώς, αφού δεν μιλάει ποτέ στα βίντεό του) ότι είχε πάντα την επιθυμία να ζήσει ως ζώο, και γι' αυτό επέλεξε να επενδύσει σε μια στολή σκύλου. Όπως επισημαίνει, ο λόγος που κρύβει την ταυτότητά του ως άνθρωπος και δεν δείχνει το πρόσωπό του είναι επειδή δεν θέλει να τον κρίνει ο κοινωνικός του περίγυρος.

«Δεν θέλω να γίνουν γνωστά τα χόμπι μου, ιδίως σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι επαγγελματικά» είχε πει πέρυσι στην Daily Mail, προσθέτοντας ότι η επιθυμία του να μεταμορφωθεί σε ζώο θεωρείται παράξενη από πολλούς.

Σε παλαιότερα βίντεο που τον έδειχναν να παίζει σε αυλή σπιτιού, ο Τόκο έγραφε ότι αισθανόταν νευρικότητα και λίγο φόβο βγαίνοντας έξω με τη στολή του, ωστόσο πρόκειται για κάτι που ονειρευόταν να κάνει από παιδί.

Η ιαπωνική εταιρεία Zeppet, που κατασκευάζει στολές για διαφημιστικά σποτ και ταινίες, χρειάστηκε 40 ημέρες για να δημιουργήσει τη ρεαλιστική στολή του Ιάπωνα, που κόστισε πάνω από 12 χιλιάδες ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκνευρίστηκε ξανά η Καλλιμάνη στη σκηνή, έβρισε πελάτη που της πέταξε λουλούδια και νερό στο πρόσωπο

Tabloid 25.12.2025
Η τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη ζήτησε εξηγήσεις από το συγκεκριμένο άτομο

Σοφία Φιλιππίδου: «Στήθηκα να δω τη σειρά που θα έπαιζα και ξαφνικά είδα μπροστά μου μία άλλη σειρά»

Tabloid 25.12.2025
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το παρασκήνιο μιας σειράς το 90’

Ένα μπαρ αφιέρωμένο στο «All I want for Christmas is you»

Tabloid 25.12.2025
Όταν η μαγεία της Mariah Carey γίνεται ποτό και η λάμψη των Χριστουγέννων γεμίζει το ποτήρι σου!

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.12.2025
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντησή του στο παράπονο του «πρωθυπουργού» του Παρά Πέντε

TV Buzz Χτες
Ο δημιουργός της εμβληματικής σειράς μίλησε ανοιχτά για την απομόνωση που βίωσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία»: Χαμός με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τραμπ με τη Μελάνια

Tabloid Χτες
Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και κοιτούν απευθείας τον φακό με απολύτως σοβαρό ύφος

Ρόμπι Γουίλιαμς: Έκανε έκπληξη σε 94χρονη φανατική θαυμάστρια του ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
«Έμεινα απόλυτα έκπληκτη. Πραγματικά έμεινα έκπληκτη. Τίποτα παρόμοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε ενθουσιασμένη η 94χρονη Νόρμα

Παρά Πέντε: Πώς είναι σήμερα ο εγγονός της Ζουμπουλίας ‑ Εμφανίστηκε στο reunion της σειράς

Tabloid Χτες
Στο επετειακό επεισόδιο για τα 20 χρόνια του σίριαλ εμφανίστηκε ο Μάνος Diego Ξενόπουλος, που έπαιζε στο σίριαλ όταν ήταν ανήλικος

Το νοσταλγικό βίντεο της Φίνος Φιλμ με ευχές για τα Χριστούγεννα ‑ «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Social Χτες
Χρόνια πολλά σε όλους, αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης της εταιρείας παραγωγής

Δάκρυσε η «Φρίντα» στο reunion του Παρά Πέντε για τον Γεράσιμο Μιχελή ‑ «Είναι τραγική ειρωνεία»

Tabloid Χτες
Την ώρα που ο Πατρίκιος Κωστής διηγούνταν τη σχέση τους και έτρεμε από συγκίνηση, κλαίγαμε όλοι από κάτω, πρόσθεσε η Μελίνα Κυριακοπούλου