E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διπλό «sold out» των Coldplay ‑ Ξεπούλησαν ακόμα και τα εισιτήρια των €995!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προστεθεί και τρίτη συναυλία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/7/2023 | 11:10

Διπλό «sold out» των Coldplay ‑ Ξεπούλησαν ακόμα και τα εισιτήρια των €995!

Ιστορικό ρεκόρ στα ελληνικά συναυλιακά δρώμενα όλων των εποχών πέτυχαν οι Coldplay οι οποίοι έγιναν το πρώτο μουσικό συγκρότημα που θα γεμίσει για δύο συνεχόμενα βράδια το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024.

Πριν λίγες ώρες εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια για το δεύτερο live τους στην ελληνική πρωτεύουσα όπου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά.

Coldplay_sold_out_2

Ήταν το βράδυ της 18ης Ιουλίου όταν ένα βίντεο από τη συναυλία του συγκροτήματος στο Άμστερνταμ, όπου ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους, σήμανε συναγερμό για τους Έλληνες θαυμαστές τους. Στο βίντεο αυτό γινόταν η ανακοίνωση της συνέχισης της περιοδείας τους, με τίτλο «Music of the Spheres World Tour», το 2024 ενώ περνούσαν αστραπιαία μια σειρά από εθνικές σημαίες μεταξύ των οποίων και η ελληνική. Η φήμη – ευχή πως το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα θα έρθει, επιτέλους, για πρώτη φορά στη χώρα μας, διαδόθηκε αστραπιαία.

Δύο μέρες αργότερα η φήμη έγινε γεγονός καθώς ανακοινώθηκε επίσημα πως η δημοφιλής μπάντα θα ξεκινήσει τον νέο κύκλο της ευρωπαϊκής περιοδείας της από την Αθήνα με τη συναυλία που θα δώσει στις 8 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο και ότι η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η φρενίτιδα που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου ξεροστάλιαζαν επί ώρες ολόκληρες μπροστά στις οθόνες κινητών και λάπτοτ προκειμένου να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι. Κάποιοι τα κατάφεραν, πολλοί όμως έμειναν με άδεια χέρια. Οι ελπίδες τους, ωστόσο, αναπτερώθηκαν όταν λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε πως προστίθεται και μια δεύτερη συναυλία, στις 9 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο.


Οι τιμές των εισιτηρίων κατά την προπώληση, την οποία διαχειρίζεται αποκλειστικά η δική τους ομάδα παραγωγής, και όχι οι ελληνικές εταιρείες που διοργανώνουν τη συναυλία, κυμαίνονταν από 52,80€ έως 995€. Όλα, ακόμη και τα πιο ακριβά, έκαναν φτερά σε χρόνο ρεκόρ γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, όπως φημολογείται, να προστεθεί και τρίτη ημερομηνία.


Όλα αυτά αποδεικνύουν πως οι Coldplay έχουν κατακτήσει δικαίως τον τίτλο του πιο επιτυχημένου συγκροτήματος του 21ου αιώνα. Οι αριθμοί, εξάλλου, μιλούν από μόνοι τους: Από το 1997, που έφτιαξαν το γκρουπ, μέχρι σήμερα ο Κρις Μάρτιν και η παρέα του έχουν πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο με το όνομά τους να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών. Τα τραγούδια τους, όπως τα «Yellow», «Viva La Vida», «Shiver», «Clocks»κ.α., έχουν αναπαραχθεί δισεκατομμύρια φορές στις μεγάλες μουσικές πλατφόρμες ενώ έχουν αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων και επτά Γκράμι.


Τεράστια είναι και η συναυλιακή επιτυχία τους. Μόνον στην τελευταία τους περιοδεία η οποία ξεκίνησε το Μάρτιο του 2022, πούλησαν συνολικά περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια εισιτήρια και η συνέχεια αναμένεται ανάλογη.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποιο live τους, πάντως, κάνουν λόγο για μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, με απίστευτη ενέργεια και πρωτοφανή συμμετοχή του κοινού. Σε λίγους μήνες θα το διαπιστώσουμε...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα