E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτές οι πόλεις έχουν νυχτερινή ζωή που θα σου μείνει αξέχαστη

Οι πόλεις που ...δεν κοιμούνται ποτέ!

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ Δημοσίευση 2/8/2023 | 00:50

Αυτές οι πόλεις έχουν νυχτερινή ζωή που θα σου μείνει αξέχαστη
Unsplash

Παραθαλάσσια φεστιβάλ, φουτουριστικά πλωτά μπαρ, ατμοσφαιρικά τζαζ κλαμπ, lounge cocktail bar με χαμηλό φωτισμό και φανταστικές εκδηλώσεις που διαρκούν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο ωραία πράγματα που μπορείς να επισκεφτείς για διασκέδαση σε κάποιες πόλεις του κόσμου...

Εδώ συγκεντρώσαμε αυτές που έχουν την καλύτερη νυχτερινή ζωή!

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, ή τουλάχιστον συνεχίζεται όλο το Σαββατοκύριακο σε κλαμπ όπως το Golden Gate και το Sisyphos, ένα πρώην εργοστάσιο τροφής για σκύλους. Το Berghain είναι ένα άλλο μέρος για πάρτι όπου η μέρα και η νύχτα συνδυάζονται. Αυτό το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής που έγινε το πιο δημοφιλές techno club στον κόσμο έχει πολιτική πληρωμής χωρίς κάρτα και απαγορεύει κάθε είδους κάμερα, που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν απολύτως ελεύθερα, χωρίς να φοβούνται τη μελλοντική δυσφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Βερολίνο είναι μια από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για clubbing και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

ΜΑΪΑΜΙ

Οι ωραίες στιγμές είναι πρακτικά εγγυημένες, ειδικά αν έχεις τα μετρητά να επισκεφτείς τα βραβευμένα κομψά κοκτέιλ μπαρ και τα παγκοσμίου φήμης κλαμπ όπως το LIV, που "βαράει" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι κομψές πισίνες ξενοδοχείων είναι επίσης άφθονες. Υπάρχει βέβαια και το Strawberry Moon στο The Goodtime Hotel, ένα κολυμβητικό κλαμπ και μπαρ σε παστέλ χρώματα, ευγενική προσφορά του μουσικού Pharell Williams.

ΙΜΠΙΖΑ

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής κοσμούν τα decks σε κλαμπ όπως το Pacha και το Amnesia, τα οποία έχουν γίνει από μόνα τους σούπερ προορισμός στην Ίμπιζα. Το αδιάκοπο πάρτι για 24 ώρες είναι απολύτως εφικτό για αφοσιωμένους ξενύχτηδες, ενώ τα ημερήσια γλέντια στην παραλία και τα πάρτι στην πισίνα είναι εξίσου εύκολο να το βρεις.

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις που μοιάζει με ταξιδιωτικό φυλλάδιο. Εκεί θα κάνεις κέφι στην Ipanema ή την Copacabana, δύο διάσημες παραλίες που πλαισιώνονται από τα βουνά Dois Irmãos. Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για ημερήσια ή νυχτερινή διασκέδαση στο Ρίο από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο, αλλά μια από τις καλύτερες στιγμές για να πας είναι τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο για το πενθήμερο χρωματικό σόου με λάμψη που είναι το Καρναβάλι του Ρίο.

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Το Μπουένος Άιρες είναι μια πόλη με γεύματα με βάση το κρέας, αργά δείπνα και ακόμη αργότερα ποτά. Μια βραδινή έξοδος στην πρωτεύουσα της Αργεντινής δεν είναι για τους αδύναμους, καθώς οι Portenos (όπως αποκαλούνται οι ντόπιοι) πηγαίνουν σε μπαρ και κλαμπ πολύ μετά τα μεσάνυχτα και συνήθως επιστρέφουν στο σπίτι νωρίς το πρωί. Το καλύτερο μέρος για νυχτερινή ζωή στην πόλη συνολικά είναι η γειτονιά του Παλέρμο, με μπαρ διακοσμημένα με τοιχογραφίες και boliches (η λέξη για νυχτερινά κέντρα) όπως το Niceto, το El Quetzal και το Verne Cocktail Club.  Το πάρτι είναι δυνατό στο Μπουένος Άιρες επτά νύχτες την εβδομάδα και οι Δευτέρες είναι δεσμευμένες για το La Bomba de Tiempo ("The Timebomb"), μια βραδιά κρουστών στο Ciudad Cultural Konex.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πού ακριβώς μας βοηθούν οι μάσκες ύπνου;

Body+Mind 30.04.2024
Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα ματιών ως μέρος της νυχτερινής σας ρουτίνας;

Πασχαλινά κουλουράκια σε 15 λεπτά

Food 30.04.2024
Πως να φτιάξετε σωστά Πασχαλινά κουλουράκια εύκολα με επαγγελματικό αποτέλεσμα

Η απλή πρωινή συνήθεια που προσθέτει 5 χρόνια ζωής

Body+Mind 30.04.2024
Ένα μικρό, γλυκό μυστικό που βοηθάει στη μακροζωία

Οι καλύτερες και χειρότερες συνήθειες για την υγεία των ματιών

Body+Mind 30.04.2024
Αυτό που κάνουμε καθημερινά επηρεάζει την όρασή μας

Καλεσμένη σε γάμο: Oι χρυσοί κανόνες στο ντύσιμο

Style 30.04.2024
Πέρα από το αυτονόητο, πως δεν φοράς λευκά

3 θεραπευτικές χρήσεις που έχει το μέλι

Body+Mind 30.04.2024
Δεν είναι χρήσιμο μόνο ως τροφή

Τα πιο αφράτα πασχαλινά τσουρέκια με ίνες

Food Χτες
Όλα τα tips για να φτιάξετε αφράτο και πεντανόστιμο τσουρέκι

4 συμβουλές για καλύτερη διάθεση στη δουλειά

Body+Mind Χτες
Μάθε πώς θα περνάς καλά στη δουλειά σου κάθε μέρα!

Νιώθεις το πρόσωπό σου πρησμένο; Να πώς θα το καταπολεμήσεις

Body+Mind Χτες
Υπάρχει λύση, αρκεί να ακούσεις το σώμα σου

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Body+Mind Προχτές
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι