E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πραγματική καλλονή στα 62 της η Καίτη Γαρμπή ‑ Φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Καίτη Γαρμπή «ασφαλώς και μπορεί» να ποζάρει άβαφη στο Instagram

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/7/2023 | 12:45

Πραγματική καλλονή στα 62 της η Καίτη Γαρμπή ‑ Φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Καίτη Γαρμπή χαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με μια φωτογραφία της στην οποία είναι άκρως φυσική κι εκείνοι δήλωσαν πως δεν υπάρχει καλύτερή της.

Η Καίτη Γαρμπή έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στο τραγούδι και έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί συνεχώς σε κάθε της βήμα. Παράλληλα, είναι πολύ ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας συχνά τόσο στιγμές από την καθημερινότητά της, όσο και την άποψή της για θέματα της επικαιρότητας.

Η ίδια αυτή τη φορά χαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία της στην οποία ήταν τελείως φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Οι followers της ενθουσιάστηκαν και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από θετικά, αφού είπαν πως η τραγουδίστρια είναι ακόμα πιο όμορφη άβαφη. Άλλωστε, με αυτό το χρώμα ματιών δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να αναδειχθεί.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε αμακιγιάριστη στο προφίλ της στο Instagram. Σχεδόν όλες τις φορές που δημοσιεύει κάποιο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της ή με τους άντρες της ζωής της η τραγουδίστρια προτιμάει να έχει ένα πιο φυσικό look τόσο όσον αφορά στο μακιγιάζ της όσο και στα μαλλιά της.

Το πιο απρόσμενο glam manicure για το καλοκαίρι

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια καλλιτέχνις της εποχής της και δεν θα μπορούσε να μην έχει το πιο galm χρώμα στα νύχια για το καλοκαίρι. Η ίδια επέλεξε μια ασημί μεταλλική απόχρωση, η οποία στη φωτογραφία που δημοσίευσε πήγαινε τέλεια με το καπέλο της, από τη συλλογή που έχει στο προσωπικό της site με είδη δώρων.Η τραγουδίστρια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις ενώ μαζί της είναι κι ο γιος της με τον Διονύση Σχοινά, ο Δημήτρης, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο.

kaitigarbi_361131076_953091576181482_5284575225625746195_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Tabloid 16.02.2026
«Θα γιορτάσω τον Αγιο Βαλεντίνο», είχε πει στην εκπομπή της «Buongiorno»

Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι θαυμάστριά μου και είμαι θαυμαστής της»

Celebrity Stories 16.02.2026
Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στον Εθνικό τελικό της Eurovision και η εμφάνισή του έκανε το κοινό, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε στο ρυθμό του, αφού ήταν καταπληκτικός φωνητικά και σκηνικά.

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας