E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Jennifer Lopez: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια της

Η διάσημη τραγουδίστρια ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της

Δημοσίευση 27/7/2023 | 14:36

Jennifer Lopez: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια της

H Jennifer Lopez γιόρτασε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου τα γενέθλιά της και διοργάνωσε ένα πάρτι με αγαπημένα της πρόσωπα.

«Mood γενεθλίων όλο το μήνα»

Η διάσημη σταρ ανάρτησε στο προφίλ φωτογραφίες διάφορες φωτογραφίες της με λεζάντα «Mood γενεθλίων όλο το μήνα». Η φωτογραφία στην οποία ξεχωρίζει είναι αυτή όπου φοράει μία ασημένια τουαλέτα με ανοιχτή πλάτη και χορεύει πάνω σε ένα τραπέζι. H Lopez ολοκλήρωσε το εορταστικό look με πολλά βραχιόλια και σμαραγδένια κρεμαστά σκουλαρίκια.

Στο δεύτερο look των γενεθλίων της φοράει ένα διαφανές μαύρο καφτάνι με prints, ένα μαύρο μπικίνι με πράσινες και ασημένιες λεπτομέρειες, μεγάλους φαρδείς χρυσούς κρίκους, ένα τσόκερ από πλατίνα και ένα χρυσό παντατίφ. Το styling συμπληρώνει με ένα μαύρο καπέλο – είναι εξάλλου γνωστή η αγάπη της στο συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Ευχές από τον αγαπημένο της και τους φίλους της

Στα γενέθλιά της ήταν παρών ο αγαπημένος της σύζυγος Ben Affleck.

Η Salma Hayek ανέβασε την επομένη των γενεθλίων μία παλιά φωτογραφία της ίδιας μαζί με την εορτάζουσα, τη Susan Sarandon, τον Ben Affleck και τον Gael García Bernal, και της ευχήθηκε χρόνια πολλά και διαδικτυακά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»