E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτή η γυναίκα έχει βρει τον τρόπο να πίνει πάντα τσάμπα ποτά

Μοιράζεται στο TikTok τον τρόπο!

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ Δημοσίευση 28/7/2023 | 00:35

Αυτή η γυναίκα έχει βρει τον τρόπο να πίνει πάντα τσάμπα ποτά

Μια Influencer επινόησε έναν υποτιθέμενο αλάνθαστο τρόπο για να κερδίζει δωρεάν ποτά από άντρες στο μπαρ χειραγωγώντας το ανδρικό "εγώ¨", όπως αποδεικνύεται σε ένα βίντεο του TikTok με 1,5 εκατομμύρια προβολές.

«Ελπίζω μόνο τα κορίτσια να το βλέπουν αυτό», είπε ειρωνικά η Kendall Kiper, 21, στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο της χάρισε περισσότερους από 157.000 ακόλουθους στο TikTok.

Η κοπέλα από τη Τζόρτζια, που τώρα ζει στο Λος Άντζελες, μοιράζεται συχνά life hacks για τα πάντα, από ψεύτικες λήψεις παραλίας μέχρι πράγματα που μπορούν να πουν οι γυναίκες για να «τσαντίσουν» σκόπιμα τους άντρες.

Στο τελευταίο της ... σεμινάριο, η ξανθιά κοπέλα αποκάλυψε ένα μυστικό για να πείσει τους άνδρες να της αγοράσουν ποτά. «Κάνω αυτό το κόλπο πολύ συχνά», είπε η Kiper σχετικά με την τεχνική της που φέρεται να λειτουργεί «99% των περιπτώσεων», σύμφωνα με το βίντεο.

Βήμα πρώτο: Μπείτε στο μπαρ και ψάξτε για έναν άντρα που θα στοχεύσετε, κατά προτίμηση έναν που μοιάζει να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και αναπτυγμένο εγώ. «Είναι πολύ σημαντικό ο τύπος του άντρα που κοιτάς», εξήγησε η κοπέλα. «Πρέπει να ψάξετε για έναν άντρα που μοιάζει να έχει πολύ μεγάλο εγώ».

Μόλις εντοπίσετε ένα πιθανό στόχο, είναι ώρα να πλησιάσετε ρωτώντας τι πίνει απόψε. «Λοιπόν, ας πούμε ότι λέει, «Λέω να παραγγείλω μια τεκίλα», είπε η Kiper. «Μπορείς είτε να πεις «Α, μου αρέσει η τεκίλα» ή «Εγώ έλεγα να παραγγείλω μια βότκα».

Σε εκείνο το σημείο οι γυναίκες θα πρέπει να αναπτύξουν αντίστροφη ψυχολογία, ρωτώντας τον άντρα: «Θα ήθελα πολύ να σε κεράσω το ποτό σου. Μπορώ?"

«Μόνο μια φορά δε δούλεψε αυτό - και το κάνω αυτόν τον τρόπο πιο συχνά από ό,τι θέλω να παραδεχτώ», είπε η Kiper.

Αυτό θα επιτύχει το επιθυμητό συναίσθημα πυροδοτώντας το ανδρικό εγώ, σύμφωνα με την Kiper. Θα πουν, «Τι; όχι. Άσε με να σε κεράσω εγώ ένα ποτό».

Και ενώ συνειδητοποιεί ότι αυτή η τεχνική είναι «λίγο τρελή», ισχυρίζεται ότι είναι εντάξει επειδή οι άνδρες αντιμετωπίζουν τις γυναίκες «σαν τσ#^%ες» στο 95% των περιπτώσεων.

«Παίρνεις το δωρεάν ποτό σου και συνεχίζεις», λέει. Περιττό να πούμε ότι οι σχολιαστές εντυπωσιάστηκαν από την εξαπάτηση της με έναν θαυμαστή που έγραψε: «Το πιο έξυπνο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ».

«Είσαι πραγματικά μια ιδιοφυΐα», επαίνεσε ένας άλλος.

Άλλοι θεατές ισχυρίστηκαν ότι δοκίμασαν το hack της Kiper με εκπληκτικά αποτελέσματα. «Το έχω ξανακάνει αυτό στην single εποχή μου και επιτρέψτε μου να σας πω… αυτό λειτουργεί!!!» δήλωσε ένας σχολιαστής.

Ωστόσο, μερικές κοπέλες ήταν λίγο δύσπιστες με πολλούς να πιστεύουν ότι η μέθοδος θα αποτύχει. «Αυτό είναι τόσο αστείο και έξυπνο… αλλά φανταστείτε ότι δεν λειτουργεί, τότε θα πρέπει να αγοράσετε μια τεκίλα στον άλλο», έγραψε ένας θεατής.

«Εντάξει, αλλά τι γίνεται αν σου πουν ναι και μετά πρέπει να αγοράσεις δύο ποτά», ανησύχησε μία.  "Δεν το εμπιστεύομαι αρκετά για να το δοκιμάσω π.χ. αν δεν δουλέψει και καταλήξω να αγοράσω σε κάποιον ένα ποτό, θα είμαι ΘΥΜΩΜΕΝΗ όλη τη νύχτα!" είπε μια άλλη.

Ωστόσο, η Kiper ισχυρίζεται ότι οι κυρίες δεν πρέπει να φοβούνται μήπως οι άντρες δεν ανταποκριθούν στην αγορά του ποτού τους, καθώς αυτή η μέθοδος «δεν  λειτούργησε μόνο μία φορά».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τρομακτική ιστορία πίσω από το πιο διάσημο άλυτο έγκλημα της Γερμανίας

Ιστορικά 18.05.2024
Η δολοφονία μιας ολόκληρης οικογένειας παραμένει μυστήριο

H χορευτική φιγούρα που τραυματίζει τα παιδιά

Stories 18.05.2024
Η κύρια αιτία σοβαρών τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης στα παιδιά της Κίνας

Γιατί ένας τύπος στο Αιντάχο, αποφάσισε να ρίξει από αεροπλάνο 76 κάστορες μέσα σε κουτιά

Ιστορικά 18.05.2024
Τι ακριβώς συνέβη σε μια μικρή πόλη της Αμερικής

Tα παμφορεία της Αθήνας: Τα πρώτα λεωφορεία που τα έσερναν άλογα

Ιστορικά 18.05.2024
Όταν η συγκοινωνία γινόταν με εξαντλημένα ζώα

10 φωτογραφίες που κυριολεκτικά «έγραψαν ιστορία»

Ωραίες Εικόνες 18.05.2024
Συνέβαλαν στην εξέλιξη μας

Το απίστευτα κομψό σπίτι της Emma Roberts

Αρχιτεκτονική Χτες
Υπέροχο και ζεστό

Αυτές είναι οι χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά κατάθλιψης

Νέα Εποχή Χτες
Η κατάθλιψη επηρεάζει περίπου 280 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Από που βγήκε η λέξη «Τρελοκαμπέρω» που χρησιμοποιούμε

Πρόσωπα Προχτές
Η ιστορία πίσω από τη γνωστή έκφραση

Πώς η κλιματική αλλαγή άλλαξε την άνοιξη όπως την ξέρουμε

Νέα Εποχή Προχτές
Σαν να παραξένεψε ο καιρός

Ο διάσημος «δράκος» της Αθήνας που έγινε επεισόδιο σε πασίγνωστη σειρά

Stories Προχτές
Ο άντρας που σκορπούσε τρόμο στα 90s