E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα πρώτα της βήματα κάνει η 57χρονη που έχασε το πόδι της από κυλιόμενο διάδρομο στο αεροδρόμιο

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 13/7/2023 | 16:13

Τα πρώτα της βήματα κάνει η 57χρονη που έχασε το πόδι της από κυλιόμενο διάδρομο στο αεροδρόμιο

Τα πρώτα της βήματα κάνει η γυναίκα που έχασε το πόδι της όταν αυτό πιάστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.

Η 57χρονη μητέρα, της οποίας το πόδι συνθλίφτηκε από ελαττωματικό διάδρομο αεροδρομίου, έκανε τα πρώτα της βήματα μετά τον ακρωτηριασμό. Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, η γυναίκα περπάτησε με τη βοήθεια δύο φυσιοθεραπευτών.

Στις 29 Ιουνίου συνέβη το τρομακτικό ατύχημα, ενώ η αστυνομία απαιτεί από τους ιδιοκτήτες του αεροδρομίου της Ταϊλάνδης να συνεργαστούν με τις αρχές για την έρευνα.

Η γυναίκα περπατούσε κατά μήκος του τροχιοδρόμου όταν το πόδι της «έπεσε μέσα σε ένα κενό» και σύρθηκε κάτω, με αποτέλεσμα να κοπούν οι μύες, οι τένοντες και τα οστά της, σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Οι τραυματιοφορείς ακρωτηρίασαν το πόδι της στο αεροδρόμιο και την μετέφεραν με φορείο, καθώς το άκρο της τοποθετήθηκε σε ένα κουτί και μπήκε σε ασθενοφόρο.

Ο γιος της είπε ότι «είναι σαν ένα παιδί που μαθαίνει να περπατάει ξανά» και έχει ορκιστεί να μηνύσει το αεροδρόμιο για τον κακοσυντηρημένο μηχανισμό.

Πρόσθεσε: «Η μαμά μου περπατάει για 15 λεπτά και πρέπει να εξασκείται κάθε μέρα. Είναι πολύ ενθαρρυντικό. Εξακολουθεί να είναι τόσο όμορφη όσο ποτέ παρά τα όσα έχουν συμβεί. Ελπίζω ότι σύντομα θα τρέχει πιο γρήγορα από εμένα».

Η διεύθυνση του αεροδρομίου παραδέχθηκε ότι ο αυτόματος διάδρομος που χρησιμοποιείται από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε μέρα έφταιγε, καθώς τρεις βίδες που συγκρατούσαν τη μεταλλική πλάκα επιφάνειας στην οποία στεκόταν η γυναίκα υποχώρησαν ξαφνικά.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης της περιοχής, δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες του αεροδρομίου δεν είχαν ακόμη παραδώσει τα αποδεικτικά στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του περιστατικού.

Το προσωπικό του Διεθνούς Αεροδρομίου έκλεισε και τους 20 αυτόματους διαδρόμους μετά το περιστατικό. Τα άλλα αεροδρόμια της χώρας άρχισαν επίσης να πραγματοποιούν ελέγχους υπό τον φόβο παρόμοιων ατυχημάτων.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη το 2019, όταν τα παπούτσια ενός επιβάτη παρασύρθηκαν σε έναν κυλιόμενο διάδρομο στο ίδιο αεροδρόμιο. Το θύμα δήλωσε ότι αν δεν έβγαζε εγκαίρως το παπούτσι του, το πόδι του θα είχε κοπεί.

Μετά το τελευταίο ατύχημα εμφανίστηκαν και άλλοι άνθρωποι με παρόμοια παράπονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απειλές Τραμπ μετά το «come back» του Κίμελ: Στρέφεται κατά του ABC

Κόσμος 24.09.2025
«Ας σαπίσει με τις κακές του τηλεθεάσεις»

Βοιωτία: «Είχα να δω τη γιαγιά από το 2021» ‑ Σοκαριστική κατάθεση του γιου της 62χρονης

Ελλάδα 24.09.2025
Έρευνα για ανθρωποκτονία με δόλο, σε αργία τέθηκε η 62χρονη από το ΚΕΠ

Λιμάνι Πειραιά: Ναυτικός πιάστηκε σε πόρτα γκαράζ πλοίου

Ελλάδα 24.09.2025
Οι πρώτες πληροφορίες για το σοκαριστικό ατύχημα

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους το Σαββατοκύριακο

Πολιτισμός 24.09.2025
Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της χώρας

Μετά τον Μακρόν η αυτοκινητοπομπή του Τραμπ «μπλόκαρε» και τον Ερντογάν

Πολιτική 24.09.2025
Μετά το μπλόκο στον Γάλλο πρόεδρο Εμάνουελ Μακρόν, θύμα της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και των μπλόκων της έπεσε και ο Ερντογάν

Εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός»

Ελλάδα 24.09.2025
Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση

Επεισοδιακή καταδίωξη ύποπτης μηχανής στον Αλιμο: Οι αναβάτες τράπηκαν σε φυγή, συνελήφθη 20χρονος

Ελλάδα 24.09.2025
Η μηχανή προσέκρουσε σε νησίδα και ακολούθησε πεζή καταδίωξη των αναβατών

Συνεχίζει την απεργία πείνας ο Ρούτσι ‑ Η απάντηση της προέδρου του Αρείου Πάγου για την εκταφή

Ελλάδα 24.09.2025
Δεν μπορεί να έχει γίνει λάθος, κάθε σορός έχει ταυτοποιηθεί μέσω DNA, λέει δικηγόρος των οικογενειών

Τραμπ: Η Ουκρανία με τη βοήθεια ΕΕ και ΝΑΤΟ μπορεί να ανακτήσει όλα τα εδάφη της ‑ Η Ρωσία μοιάζει με «χάρτινη τίγρη»

Κόσμος 24.09.2025
Έκανε λόγο για μεγάλα οικονομικά προβλήματα στη Μόσχα και σε άλλες μεγάλες ρωσικές πόλεις, περιγράφοντας ουρές για καύσιμα και «πολεμική οικονομία» που στραγγίζει τα δημόσια ταμεία