E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: Mission Impossible, Wham! και η ταινία της Pixar που αδικήθηκε

Οι προτάσεις της ομάδας του E-Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 13/7/2023 | 01:11

#TiNaDeis: Mission Impossible, Wham! και η ταινία της Pixar που αδικήθηκε

Αυτή την εβδομάδα η ταινία που ξεχωρίζει με διαφορά είναι το νέο κεφάλαιο του Mission Impossible, το πρώτο μέρος μιας ιστορίας εκδίκησης. Η ταινία πέρασε από 40 κύματα, αλλά τελικά με καθυστέρηση κατάφερε να έρθει στις αίθουσες, όπου θα δούμε τον 61χρονο πλέον Tom Cruise να εκτελεί και πάλι καθήκοντα κασκαντέρ.

Ύστερα έχουμε μια ασπρόμαυρη κομεντί από την Ισπανία, μια γαλλική κωμωδία με άκρως ελληνική χροιά, αφού έχει γυριστεί στις Κυκλάδες και συμμετέχουν σε αυτή και Έλληνες ηθοποιοί. Και τέλος υπάρχει και ένα animation, που θα σας κάνει να γελάσετε, είτε είστε μικροί σε ηλικία, είτε μεγαλύτεροι.

Στο Ertflix μπορείτε να δείτε τον θρυλικό Simon Templar, στην επίσης θρυλική σειρά Ο Άγιος, ενώ στο Netflix υπάρχει πλέον το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ Wham!, που διηγείται την ιστορία του ομώνυμου βρετανικού ποπ συγκροτήματος, το οποίο ήταν και καλύτερο απ’ ότι περιμέναμε.

Τέλος, σας προτείνουμε ξανά να δείτε στο σινεμά το animation της Pixar, το οποίο είναι εξαιρετικό, αλλά είτε για λόγους μαρκετινγκ, είτε ιστορίας, είχε τις λιγότερες εισπράξεις στην ιστορία της εταιρείας. Αλλά κάτι μας λέει ότι αυτό θα αλλάξει.