E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα supermodels των ’90s ξανά μαζί

Η μεγάλη επανασύνδεση

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 13/7/2023 | 01:11

Τα supermodels των ’90s ξανά μαζί

Η χρυσή εποχή για το μόντελινγκ, αφού αναδείχθηκαν κορυφαία μοντέλα, με χρυσά συμβόλαια και σπουδαία καριέρα, που δύσκολα μπορεί να επαναληφθεί στις μέρες μας.

Αν έζησες στα 90'ς όταν ακούς τη λέξη μοντέλα, το μυαλό σου πάει αυτόματα στις 5 μεγάλες της πασαρέλας. Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα, Κρίστι Τέρλινγκτον και η Τατιάνα Πάτιτχ η οποία έφυγε από την ζωή στις 12 του Ιανουαρίου του 2023. Η "χρυσή πεντάδα" της μόδας, που ξέφυγαν από τα όρια της μόδας και έγιναν pop είδωλα.

Τώρα η Apple Tv, με μια ολοκαίνουργια σειρά - ντοκιμαντέρ, έρχεται να μας θυμήσει αυτή την εποχή και να μας αποκαλύψει κρυφές πτυχές της καριέρας τους.

Η σειρά θα λέγεται The Supermodels ,και ήδη από το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε το κοινό δηλώνει ενθουσιασμένο και ανυπομονεί να το δει στην οθόνη.

"Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της – και τους ρόλους των γυναικών μέσα σε αυτήν – αυτή είναι η απόλυτη ιστορία δύναμης και πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας το δρόμο για εκείνες που θα ακολουθήσουν", αναφέρεται στο δελτίο Τύπου για τη σειρά που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι 4 μεγάλες σταρ ρίσκαραν, και συμμετείχαν και στη παραγωγή της σειράς και το ντοκιμαντέρ θα έχει και τη προσωπική πινελιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταινίες της εβδομάδας: Ελληνική εβδομάδα με μια αντισυμβατική κωμωδία και μια ιστορία ευφυΐας και τρέλας

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

David Byrne στο ΚΠΙΣΝ: Μια βραδιά που δεν θα ξεχαστεί εύκολα

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο θρυλικός frontman των Talking Heads, οι Nation of Language και οι Deadletter έγραψαν ιστορία στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του Release Athens x SNF Nostos.

Ο Bad Bunny είναι ο πρώτος Λατινοαμερικανός καλλιτέχνης με έσοδα από περιοδείες πάνω από 1 δισ. δολ.

E-Daily 3.Left Προχτές
Η παραγωγή έχει γίνει επίσημα η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του Billboard, χωρίς εμφανίσεις στις ΗΠΑ

Βρέθηκε χαμένο υλικό των Beatles από το 1964

E-Daily 3.Left Προχτές
Σπάνιο φιλμ 35mm από την πρώτη εμφάνιση των Beatles στο Top of the Pops βρέθηκε έπειτα από δεκαετίες, με λήψεις από τα Can’t Buy Me Love και You Can’t Do That

Φίνος Φιλμ: Το βίντεο με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο για τη Γιορτή του Μπαμπά

E-Daily 3.Left 21.06.2026
«Ο καλύτερος πατέρας του ελληνικού κινηματογράφου» - έτσι χαρακτηρίζει η εταιρεία παραγωγής τον αείμνηστο ηθοποιό στην ανάρτησή της

Ποιοι ανέβηκαν στη σκηνή με τα Ημισκούμπρια στο Release Athens 2026 και τι έγινε στην Πλατεία Νερού

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Χιλιάδες θεατές αποθέωσαν το θρυλικό χιπ χοπ συγκρότημα που γιόρτασε 30 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση με εκπλήξεις και καλεσμένους.

Ποιες gay ταινίες αξίζει να δεις ‑ Η λίστα που θα σε συγκινήσει

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Το Cinobo διαθέτει μια λίστα με queer ιστορίες αγάπης, ταυτότητας και αποδοχής από όλο τον κόσμο.

10 τραγούδια για να σκεφτείς καλύτερα τη ζωή σου

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Όλα δίνουν τον τόνο της επιστροφής σου

Plastiras Lake Festival 2026: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν πας – Line up, activities και τιμές εισιτηρίων

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το φεστιβάλ στον Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου, στη Λίμνη Πλαστήρα, διεξάγεται από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου 2026 με Thievery Corporation, Πυξ Λαξ, Γιάννη Χαρούλη και πολλούς ακόμα.

Gorillaz στην Αθήνα: Κυκλοφόρησαν νέα εισιτήρια ‑ πόσο κοστίζουν και πού τα βρίσκεις

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τη βραδιά της 25ης Ιουνίου στην Πλατεία Νερού διατίθεται τώρα στα 55€.