E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: Θεατρικό έργο στο σινεμά, ένα sequel και επιστροφή στα 80s

Οι προτάσεις της ομάδας του E-Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 6/7/2023 | 00:07

#TiNaDeis: Θεατρικό έργο στο σινεμά, ένα sequel και επιστροφή στα 80s
@Nextweb Studio

Επτά συνολικά νέες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες, με εκείνη που ξεχωρίζει να είναι η νέα μεταφορά θεατρικού έργου στο σινεμά από τον Φλόριαν Ζέλερ, που μετά τον «πατέρα» τώρα μετέφερε και τον «Γιο».

Αρκετές κωμωδίες από εκεί και πέρα, τέσσερις τον αριθμό, με το sequel του Book Club να φέρνει για μια ακόμα φορά τις Grandes Dames στην μεγάλη οθόνη, με μια γαλλική που συνδυάζει πολλά είδη, με την κινηματογραφική εκδοχή του πασίγνωστου από τα ανέκδοτα Τοτού και μια ισπανική driving κωμωδία.

Οι δυο τελευταίες ταινίες είναι το πέμπτο και τελευταίο κεφάλαιο του franchise τρόμου, Insidious, αλλά και η γιαπωνέζικη animated εκδοχή του πασίγνωστου Resident Evil.

Στις προτάσεις εκτός αιθουσών, το sequel μιας ταινίας που προκάλεσε χαμό το 2022 είναι γεγονός, με έναν νεανικό έρωτα να συνεχίζει το ταξίδι του. Επίσης έχουμε να σας προτείνουμε δυο εμβληματικές ταινίες των 80s, ειδικά για το καλοκαίρι.

Και επιστρέφοντας σε παλαιότερες προτάσεις, θα συμπληρώσουμε αυτή την καλοκαιρινή εβδομάδα θυμίζοντας σας να δείτε για μια ακόμα φορά το αριστούργημα του Scorsese αλλά και την εξαιρετική ιταλική σειρά, για την περίοδο πριν την αποχώρηση του θρυλικού Φραντσέσκο Τότι, από το ποδόσφαιρο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ6 ΘΕΜΑΤΑ
Σινεμά
Σινεμά
Σινεμά

Η κλασική ταινία των 80s που πρέπει να δεις και υπάρχει διαθέσιμη στο Netflix

Λατρεμένη ταινία που είναι για όλη την οικογένεια
Σινεμά

Η διάσημη ταινία στην οποία ο Robert De Niro είχε μία παράλογη απαίτηση

Ο πρωταγωνιστής έχει πάντα δίκιο! Ή και όχι ...
TV Σειρές