E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιn AthensRocks we trust: Το πιο φρέσκο μουσικό φεστιβάλ της πόλης έγινε στο ΟΑΚΑ

Papa sent his blessings

Δημοσίευση 27/6/2023 | 11:08

Ιn AthensRocks we trust: Το πιο φρέσκο μουσικό φεστιβάλ της πόλης έγινε στο ΟΑΚΑ

Το AthensRocks είναι το πιο φρέσκο μουσικό φεστιβάλ της πόλης καθώς βραδιές σαν αυτή που ζήσαμε όλοι μαζί την Κυριακή 25 Ιουνίου δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης.

Εκατοντάδες AthensRockers περίμεναν στωικά μέχρι την ώρα που άνοιξαν οι πόρτες του φεστιβάλ για να ξεχυθούν τρέχοντας ώστε να πιάσουν θέση «μάχης» κάτω από την επιβλητική σκηνή που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ.

Η ώρα πέρασε γρήγορα χάρη στην αδημονία όλων να ακούσουμε τις πρώτες νότες των Typhus, οι οποίοι μπήκαν με το σπαθί τους στην εμπροσθοφυλακή της εγχώριας metal μουσικής σκηνής, αποδεικνύοντας ότι είναι το next best thing της.

Typhus

Candlemass

Candlemass διέλυσαν όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπήρξαν σ' εκείνους που δεν αποδέχονται τον χαρακτηρισμό τους ως οι πατέρες του doom metal με ένα ονειρεμένο setlist που ισοπέδωσε τους σβέρκους όσων βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο. Mε την ιαχή “let there be doom” να συνοδεύει το φευγιό των Candlemass από τη σκηνή, oι Rotting Christ βγήκαν πυρωμένοι στις 20:00 και απέδειξαν γιατί είναι οι παντοτινοί πρεσβευτές μας σε όλον τον σκληρό ήχο παγκοσμίως. Με μια εμφάνιση που δικαιολογημένα θα συζητιέται για καιρό και έναν απίστευτο επαγγελματισμό ο Σάκης Τόλης κι η παρέα του, επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμών των Πατριαρχών του metal εντός κι εκτός Ελλάδος.

Rotting Christ


Από τους Πατριάρχες περάσαμε στον Papa Emeritus και τα Nameless Ghouls οι οποίοι απέδειξαν γιατί οι Ghost είναι η σημαντικότερη ροκ μπάντα της εποχής μας. Με ένα setlist βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των χιλιάδων οπαδών τους που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ γνώρισαν την αποθέωση και την καθολική αποδοχή. Θεατρικοί, εμπνευσμένοι, με απολαυστικό χιούμορ κι ένα αδιανόητο performance από τον Papa οι Ghost κέρδισαν την αιώνια πίστη μας, αποστομώνοντας αλλόθρησκους κι άπιστους fans.

Ghost

H εμφάνισή τους θα αποτελεί δυσθεώρητο μέτρο σύγκρισης για όποιον θελήσει να αμφισβητήσει την κυριαρχία των Ghost τα επόμενα χρόνια, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την επιστροφή τους στη χώρα μας.

Last but not least θέλουμε να κάνουμε μια ξεχωριστή αναφορά στους fans που βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο ΟΑΚΑ χρωματίζοντας με τα t - shirts, τα χαμόγελα, τις φωνές και τις sing along χορωδίες τους το AthensRocks!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ κι όλους εκείνους που βοήθησαν να συναντηθούμε ξανά στο αγαπημένο μας φεστιβάλ, δημιουργώντας μια υπέροχη ανάμνηση που θα μας συνοδεύει για πολλά χρόνια.

Athens this was your festival!

Farewell till next year!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι IDLES έρχονται να κυριεύσουν την Πλατεία Νερού

Μουσική 15.06.2025
Τελευταία ευκαιρία για τις συνδυαστικές προσφορές των IDLES με το κέρδος έως και τα 36 ευρώ!

Η μυστική εμφάνιση πασίγνωστου ηθοποιού στην Παριζιάνα που πέρασε στα… ψιλά! ‑ Δεν το πρόσεξε ποτέ κανείς

Σινεμά 10.06.2025
Πέρασε μπροστά από την κάμερα για λίγα δευτερόλεπτα και κανείς δεν τον κατάλαβε – Μόνο οι πολύ παρατηρητικοί θα τον αναγνωρίσουν!

Η διάσημη σειρά που κάποιοι λατρεύουν και άλλοι μισούν πραγματικά

TV Σειρές 08.06.2025
Μια σαρκαστική και δραματική κομεντί στο σύγχρονο Λονδίνο

Μόνικα Μπελούτσι: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα την τιμά για τα 25 χρόνια της «Μαλένα»

Σινεμά 07.06.2025
Η 60χρονη ηθοποιός έγινε διεθνώς γνωστή πρωταγωνιστώντας στην ταινία του Τζουζέπε Τορνατόρε

Όταν το έτερο μέλος των Wham! απέτυχε να κάνει σόλο καριέρα     

Μουσική 07.06.2025
Το μοναδικό άλμπουμ που κυκλοφόρησε

Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Βήτα στο Release Athens 2025

Μουσική 07.06.2025
Μία συναυλία που δεν πρέπει να χάσεις!

Η παράξενη εξαφάνιση που κανείς δεν κατάλαβε πως έγινε

Σινεμά 07.06.2025
Μια υπόθεση που παραμένει ένα μυστήριο, περίπου 33 χρόνια μετά

Black Sabbath: Η τελευταία συναυλία του Όζι Όζμπορν με το θρυλικό συγκρότημα θα μεταδοθεί διαδικτυακά

Μουσική 06.06.2025
Ο Όζμπορν θα ανέβει στη σκηνή με τους Τόνι Αϊόμι, Γκίζερ Μπάτλερ και Μπιλ Γουόρντ μετά από 20 χρόνια