E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η έξαλλη «Πόπη Τσαπανίδου» δεν δέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα

«Λυσσάξατε επειδή είπα ξείπα»

Δημοσίευση 25/6/2023 | 21:59

Η έξαλλη «Πόπη Τσαπανίδου» δεν δέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα

«Βγαίνω στην εκπομπή σας για να διαμαρτυρηθώ και να εκφράσω τα παράπονά μου. Δεν θα με διακόψει κανείς» - «Παρακαλώ κ. Τσαπανίδου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Με παιχνιδιάρικο αλλά σοβαρό ύφος, ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκπομπής του Ant1 έδωσε… πάσα στην «Πόπη Τσαπανίδου» προκειμένου να πει δυο λόγια.

Στον «αέρα» εμφανίστηκε η «Πόπη Τσαπανίδου» η οποία ήταν… έξαλλη. Αυτή ήταν η δεύτερη «παρέμβαση» του Τάκη Ζαχαράτου. Ο μίμος μεταμφιέστηκε στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου και ανέφερε: «Βγαίνω στην εκπομπή σας για να διαμαρτυρηθώ και να εκφράσω τα παράπονά μου. Δεν θα με διακόψει κανείς».

«Παρακαλώ κ. Τσαπανίδου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Πρώτα από όλα δεν δέχομαι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα το ερευνήσω μέχρι τέλους. Δεν μπορεί σε όλα τα social media να είμαστε πρώτοι και στις κάλπες δεύτεροι! Έχετε αναρωτηθεί, κύριε Χατζηνικολάου, ότι αν δεν ήμουν εγώ η Σαλονικιά καλλονή με την μπούκλα να κρατάω την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τόσες συνιστώσες και να έχω από την μια τον Πολάκη να ρίχνει βόμβες, τον Κατρούγκαλο από την άλλη να βάζει αυτογκόλ και τον Τσίπρα να κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά στα έδρανα της βουλής και να βαριέται και να κυβερνήσει και να κάνει αντιπολίτευση» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος ως Πόπη Τσαπανίδου.

«Να έχω και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μου στέλνει ειρωνικές καρδούλες από απέναντι και να μου κλείνει το μάτι με ύφος “δεν ήξερες μωρή, δεν ρώταγες;”. Αν δεν ήμουν εγώ να κρατά γερά το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε γκρεμοτσακιστεί στον βράχο καβομαλιά και θα είχε διαλυθεί η Αριστερά. Και αντί να εκτιμήσετε, ειδικά εσείς, ότι έφερα το αποσμητικό και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατασκιάξει τον ανδρικό πληθυσμό και η Σία Αναγνωστοπούλου με το μαλλί μέδουσα και η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τις ελιές Καλαμών διάσπαρτες σε όλη την μούρη και η Βασιλική Κατριβάνου, που για αυτήν… ουδέν σχόλιον» τόνισε χαρακτηριστικά η… Πόπη Τσαπανίδου.

«Και αντί να με θαυμάσετε, κύριε Χατζηνικολάου, που είμαι αριστερή με λουκ καραδεξιάς, μου την πέσατε και με πετροβολήσατε κατά ριπάς και κατ’ εξακολούθηση σαν την Σκύλα και τη Χάρυβδη» συμπλήρωσε, σε αυστηρό ύφος, η «εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποκριθεί, εύλογα έκπληκτος, ο Νίκος Χατζηνικολάου ως εξής. «Σοβαρά, τώρα, κυρία Τσαπανίδου πιστεύετε ότι προσωπικό μαζί σας;».

«Με δουλεύετε μέσα στα μούτρα κ. Χατζηνικολάου; Φυσικά και μου το κρατούσατε επειδή έφυγα από το δελτίο σας. Σας έκατσε βαρύ το ιμαμ. Λυσσάξατε επειδή πρώτα από όλα, είπα ξείπα. Η πρώτη είμαι ή η τελευταία σε αυτή τη χώρα που αλλάζω γνώμη ανά δευτερόλεπτο;» πρόσθεσε στην συνέχεια η «Πόπη Τσαπανίδου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.