E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα έρευνα: Τι αποκαλύπτει η μύτη για το μέγεθος του πeους

«Είναι ένας σημαντικός δείκτης»

Δημοσίευση 23/6/2023 | 11:53

Νέα έρευνα: Τι αποκαλύπτει η μύτη για το μέγεθος του πeους

Το μέγεθος μετράει; Αν ναι, τότε μία νέα έρευνα επιβεβαιώνει τη θεωρία της… μύτης. Όσο μεγαλύτερη είναι η μύτη τόσο μεγαλύτερο είναι το πέος, ισχυρίζεται νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Translational Andrology and Urology και σύμφωνα με την οποία οι άνδρες με μεγαλύτερη μύτη έχουν πραγματικά μεγαλύτερα πέη.

Η ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ulsan στη Νότια Κορέα μελέτησε 1.160 άνδρες τριάντα ετών και μέτρησε το μέγεθος της μύτης τους – το μήκος από τη γωνία του ματιού μέχρι το τέλος του ρουθουνιού – και το συνέκρινε με το μέγεθος του πέους τους , όταν δεν έχουν στύση.

Οι περισσότεροι άνδρες στη μελέτη είχαν μη όρθιο μήκος από 5.08 εκατοστά έως 10,16 εκατοστά και περίμετρο περίπου 6,35 εκατοστά – αλλά το μέλος τους ήταν πιο ευμεγέθη αν είχαν ταυτόχρονα μεγαλύτερη μύτη. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το φαινόμενο οφείλεται στην έκθεση σε υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης – η οποία παίζει ρόλο στον σχηματισμό τόσο της μύτης όσο και των γεννητικών οργάνων των αγοριών – στη μήτρα. Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι οι άνδρες με μεγάλα πόδια, είναι πιο πιθανό να έχουν πέος με μεγαλύτερη περιφέρεια, καθώς η τεστοστερόνη επηρεάζει επίσης τον σχηματισμό των άκρων στη μήτρα, μεταδίδει η New York Post.

«Το μέγεθος της μύτης είναι ένας σημαντικός δείκτης του μεγέθους του πέους. Και η περιφέρεια του πέους σχετίζεται επίσης με το μέγεθος του ποδιού», είπε ο ερευνητής Δρ. Sungwoo Hong. «Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η έκθεση σε ορμόνες κατά την προγεννητική περίοδο επηρεάζει την ανάπτυξη των αναπαραγωγικών οργάνων».

Η πιο πρόσφατη έρευνα επιβεβαιώνει μια ιαπωνική μελέτη του 2021 που αποκάλυψε ότι οι άνδρες με μύτη μήκους 4,3 εκατοστών είχαν πέος 10,16 εκατοστών χωρίς στύση — αλλά εκείνοι με μύτη 5,3 εκατοστών είχαν μέσο μέγεθος πέους πάνω από 12,7 εκατοστά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα μια ομάδα ερευνητών ανέλυσε δεδομένα από σχεδόν 90 χώρες για να διαπιστώσει σε ποια χώρα οι άντρες έχουν το μεγαλύτερο μέσο μέγεθος πέους, όταν βρίσκεται σε στύση. Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε από τη World Data, διαπίστωσε ότι οι άντρες του Ισημερινού είναι οι πιο προικισμένοι στον κόσμο, φτάνοντας τη μεζούρα στα εντυπωσιακά 17,6 εκατοστά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ ‑ Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα

Ελλάδα 29.04.2024
Τι προηγήθηκε της εν ψυχρώ εκτέλεσης και τι εξετάζει η αστυνομία

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια