E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα έρευνα: Τι αποκαλύπτει η μύτη για το μέγεθος του πeους

«Είναι ένας σημαντικός δείκτης»

Δημοσίευση 23/6/2023 | 11:53

Νέα έρευνα: Τι αποκαλύπτει η μύτη για το μέγεθος του πeους

Το μέγεθος μετράει; Αν ναι, τότε μία νέα έρευνα επιβεβαιώνει τη θεωρία της… μύτης. Όσο μεγαλύτερη είναι η μύτη τόσο μεγαλύτερο είναι το πέος, ισχυρίζεται νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Translational Andrology and Urology και σύμφωνα με την οποία οι άνδρες με μεγαλύτερη μύτη έχουν πραγματικά μεγαλύτερα πέη.

Η ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ulsan στη Νότια Κορέα μελέτησε 1.160 άνδρες τριάντα ετών και μέτρησε το μέγεθος της μύτης τους – το μήκος από τη γωνία του ματιού μέχρι το τέλος του ρουθουνιού – και το συνέκρινε με το μέγεθος του πέους τους , όταν δεν έχουν στύση.

Οι περισσότεροι άνδρες στη μελέτη είχαν μη όρθιο μήκος από 5.08 εκατοστά έως 10,16 εκατοστά και περίμετρο περίπου 6,35 εκατοστά – αλλά το μέλος τους ήταν πιο ευμεγέθη αν είχαν ταυτόχρονα μεγαλύτερη μύτη. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το φαινόμενο οφείλεται στην έκθεση σε υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης – η οποία παίζει ρόλο στον σχηματισμό τόσο της μύτης όσο και των γεννητικών οργάνων των αγοριών – στη μήτρα. Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι οι άνδρες με μεγάλα πόδια, είναι πιο πιθανό να έχουν πέος με μεγαλύτερη περιφέρεια, καθώς η τεστοστερόνη επηρεάζει επίσης τον σχηματισμό των άκρων στη μήτρα, μεταδίδει η New York Post.

«Το μέγεθος της μύτης είναι ένας σημαντικός δείκτης του μεγέθους του πέους. Και η περιφέρεια του πέους σχετίζεται επίσης με το μέγεθος του ποδιού», είπε ο ερευνητής Δρ. Sungwoo Hong. «Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η έκθεση σε ορμόνες κατά την προγεννητική περίοδο επηρεάζει την ανάπτυξη των αναπαραγωγικών οργάνων».

Η πιο πρόσφατη έρευνα επιβεβαιώνει μια ιαπωνική μελέτη του 2021 που αποκάλυψε ότι οι άνδρες με μύτη μήκους 4,3 εκατοστών είχαν πέος 10,16 εκατοστών χωρίς στύση — αλλά εκείνοι με μύτη 5,3 εκατοστών είχαν μέσο μέγεθος πέους πάνω από 12,7 εκατοστά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα μια ομάδα ερευνητών ανέλυσε δεδομένα από σχεδόν 90 χώρες για να διαπιστώσει σε ποια χώρα οι άντρες έχουν το μεγαλύτερο μέσο μέγεθος πέους, όταν βρίσκεται σε στύση. Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε από τη World Data, διαπίστωσε ότι οι άντρες του Ισημερινού είναι οι πιο προικισμένοι στον κόσμο, φτάνοντας τη μεζούρα στα εντυπωσιακά 17,6 εκατοστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μίκαελ Σουμάχερ: 12 χρόνια από το εφιαλτικό ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ: Πώς είναι σήμερα ο θρύλος της Ferrari

Auto + Moto 29.12.2025
Δώδεκα χρόνια σιωπής και ελπίδας. Από εκείνη την ημέρα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά δημόσια

Αρης Μουγκοπέτρος: Στα δικαστήρια Τρίπολης ώστε να απολογηθεί για την ενδοοικογενειακή απειλή

Ελλάδα 29.12.2025
Ο Αρης Μουγκοπέτρος απολογείται στον ανακριτή, έπειτα από μήνυση της εν διαστάσει συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή

Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες πρέπει να τακτοποιηθούν πριν από την εκπνοή του 2025

Οικονομία 29.12.2025
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους φορολογούμενους

Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες: Νέες κινητοποιήσεις το μεσημέρι με αποκλεισμό παρακαμπτήριων δρόμων

Ελλάδα 29.12.2025
Σε Νίκαια, Μάλγαρα και Μπράλο αναμένεται να κοπεί πλήρως την κυκλοφορία

Βλάβη σε συρμό της μπλε γραμμής του Μετρό ‑ Μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια

Ελλάδα 29.12.2025
Eχει ακινητοποιηθεί στον σταθμό Εθνική Αμυνα

«Πέτα το όπλο σου»: Ο ήρωας της παραλίας στο Σίδνεϊ περιγράφει τη στιγμή που ακινητοποίησε τον ένοπλο

Κόσμος 29.12.2025
«Δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους να σκοτώνονται μπροστά μου, δεν θέλω να ακούω το όπλο του, δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους να ουρλιάζουν και να ικετεύουν»

Συγκλονίζει η μητέρα της ορειβάτισσας που πέθανε στα Βαρδούσια

Ελλάδα 29.12.2025
«Της είπα Θεοδώρα μου μην πας»

Επιστροφή ενοικίου: Αύριο λήγει η προθεσμία για διορθώσεις και πληρωμές έως 15 Ιανουαρίου

Οικονομία 29.12.2025
Όσοι δεν κινηθούν εγκαίρως δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για νέο υπολογισμό της ενίσχυσης

5χρονο αγόρι εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο και πέθανε σε χιονοδρομικό κέντρο

Κόσμος 29.12.2025
Ένα 5χρονο αγόρι πέθανε στην Ιαπωνία αφού εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο