E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κως: Καλούν ξανά για κατάθεση τον σύντροφο της Αναστάζια ‑ Τα μυστηριώδη μηνύματα στο κινητό της 27χρονης

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση

Δημοσίευση 19/6/2023 | 12:50

Κως: Καλούν ξανά για κατάθεση τον σύντροφο της Αναστάζια ‑ Τα μυστηριώδη μηνύματα στο κινητό της 27χρονης

Όσο περνούν οι ώρες οι αστυνομικοί θεωρούν όλο και πιο δεδομένο ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε από τουλάχιστον δύο άτομα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονiας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα καθώς οι αρχές εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης μετά και τον εντοπισμό της σορού της άτυχης κοπέλας στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον 
28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, Μιχάλ, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε πρώτος τις αρχές για την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να πάρουν διευκρινίσεις για ορισμένα από τα μήνυματα στο κινητό της Αναστάζια, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ μετά τον εντοπισμό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Τη συσκευή της 27χρονης είχε εντοπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι. Όπως διαπιστώθηκε, από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ενώ το εγκαταλελειμμένο σπίτι βρίσκεται σε μακρινή απόσταση, τόσο από το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες στο Τιγκάκι, όσο και από το δρόμο στον οποίο δήλωσε πως άφησε την κοπέλα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός. Αντιθέτως, το κινητό βρέθηκε σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το σπίτι του υπόπτου αλλοδαπού και 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης με τις Αρχές να πιστεύουν πως κάποιος το πέταξε εκεί.

Καθώς αναμένεται, εντωμεταξύ, η νεκροψiα - νεκροτoμή στη σορό της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία, όσο περνούν οι ώρες οι αστυνομικοί θεωρούν όλο και πιο δεδομένο ότι η Αναστάζια μεταφέρθηκε από τουλάχιστον δύο άτομα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι συμμετείχαν τις προηγούμενες έξι ημέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης είχαν «χτενίσει» την περιοχή στην οποία βρέθηκε τελικά η σορός της χωρίς, όμως, να την εντοπίσουν, στοιχείο που ενισχύει το σενάριο ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονiας να έκρυψαν εκεί τη σορό ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αναστάζια.

Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί που τον ρωτούν συνέχεια για την υπόθεση έχουν διαπιστώσει, μάλιστα, ότι ο 32χρονος έχει αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις καθώς ενώ αρχικά είχε υποστηρίξει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Αναστάζια, με τη θέλησή της, τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται να λέει ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ παρουσιάζοντας την εκδοχή ότι συναντήθηκαν μόνο για να πάρει χασiς.

Παρά, δε, το γεγονός ότι ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια έχει ισχυρό άλλοθι, οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονiα επιθυμούν να επανεξετάσουν τις σχέσεις και επαφές που φέρονται να είχαν η άτυχη Πολωνή, ο ομοεθνής σύντροφός της και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Εκτός, πάντως, από τον Μπαγκλαντεσιανό, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν υπό στενή παρακολούθηση και τον Πακιστανό συγκάτοικο του 32χρονου καθώς τα προηγούμενα 24ωρα φάνηκε ότι προσπαθεί να καλύψει τον 32χρονο που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονiα της Αναστάζια.

Υπενθυμίζεται ότι DNA και τρίχες της άτυχης κοπέλας έχουν βρεθεί στο δωμάτιο του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ενώ υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο φαίνεται να μπαίνει στο σπίτι του μαζί με τη νεαρή Πολωνή. Παράλληλα, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία και ημερομηνία αναχώρησης την επόμενη της εξαφάνισης της 27χρονης.

Οι Αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 32χρονος είχε σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο που κινεί τις υποψίες γύρω από το πρόσωπό του είναι οι αμυχές και τα σημάδια πάλης στα χέρια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα Χτες
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα Χτες
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός Χτες
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα Χτες
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος Χτες
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα Χτες
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science Χτες
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός Χτες
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος Χτες
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.