E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντύπας για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν μπορεί να τον βρει κανένας»

«Δεν ξέρω τι έχει πάθει, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του»

Δημοσίευση 11/6/2023 | 11:33

Αντύπας για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν μπορεί να τον βρει κανένας»

Την «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα «φώτα» της δημοσιότητας, σχολίασε ο Αντύπας, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Ο λαϊκός τραγουδιστής, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Νότη Σφακιανάκη, όπως είπε στην εφημερίδα «OnTime», αλλά δεν τα κατάφερε.

Αρχικά, ο Αντύπας είπε: «Κάθε ηλικία μεγαλώνει με τους δικούς της τραγουδιστές. Εμένα ο γιος μου μεγάλωσε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τώρα όμως δεν τον ακούει. Τώρα μεγαλώνουν με τον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο, αυτούς έχουν πρότυπα. Η εποχή δεν έχει μοντέρνους, δεν έχει καινούριους τραγουδιστές. Κάθε δεκαετία έχει τους δικούς της».

Συνέχισε, λέγοντας: «Αν γυρίσω πίσω, θα δω ποιοι καλλιτέχνες υπάρχουν και ζουν… όπως ο Νότης Σφακιανάκης, που χτίστηκε με ζεϊμπέκικο». 

Με αφορμή την παραπάνω αναφορά, ρωτήθηκε αν έχει νέα του Νότη Σφακιανάκη και συγκεκριμένα, αν ξέρει πού βρίσκεται σήμερα.

«Ο Σφακιανάκης… δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτός, δεν ξέρω… δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, δεν έχει κανένας καμία επαφή μαζί του. Έκανα προσπάθεια, γιατί τον ήθελα, τον συμπαθώ πολύ αλλά δεν απαντάει σε τηλεφωνήματα, δεν μπορεί να τον βρει κανένας».

«Βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του… δεν ξέρω… πέρασε περιπέτεια με την οικογένειά του ο άνθρωπος. Ο καθένας έχει το μικρό και το μεγάλο πρόβλημά του» τόνισε.

Πού είναι σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης

Πριν από λίγο καιρό, ο Σάκης Πιλάτος, στενός φίλος του, μίλησε για τον λαϊκό τραγουδιστή και πού είναι σήμερα.

Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» ο επί 28 χρόνια μπασίστας του Νότη Σφακιανάκη τόνισε, πως ο τραγουδιστής είναι καλά και «χρέωσε» την απομάκρυνσή του από τα «φώτα» της δημοσιότητας και την πίστα, σε κινήσεις ανθρώπων που τον έχουν στενοχωρήσει.



«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σπίτι του, έχει πάρει μία απόφαση να αποσυρθεί από όλους και από όλα. Είμαστε αδελφικοί φίλοι. Εγώ είμαι μουσικός του 28 χρόνια, μιλάω με τη γυναίκα, μιλάω με τα παιδιά του. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά ξέρω ότι είναι καλά» είπε αρχικά.

Στις ίδιες δηλώσεις, ο μουσικός τόνισε: «Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Από παιδάκια είμαστε φίλοι, από την ίδια γειτονιά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είναι καλά και ας μην ξανατραγουδήσει. Αν μπορεί να κάνει μία εμφάνιση όπως παλιά που ήμασταν πολύ αγαπημένοι, ήμασταν φίλοι και να κάνει μία περιοδεία, να κάνει μία συναυλία δωρεάν στην Αθήνα στο "Ειρήνης και Φιλίας". Κάπου, από τα χρήματα αυτά ένα εισιτήριο 5 ευρώ, να πάνε σε ένα ίδρυμα να κατεβάσει το μικρόφωνό του, όπως του αξίζει».

Ακόμα, ο Σάκης Πιλάτος ανέφερε για τον Νότη Σφακιανάκη: «Οικονομικά είναι καλά. Οικονομικά μπορεί να έχει πολλά λεφτά, αλλά και πάρα πολλά έξοδα. Όταν έχεις 14 αυτοκίνητα υπερπολυτελείας, όταν έχεις μία βιλάρα… Το μόνο που εύχομαι, είναι να είναι καλά. Να είναι καλά μόνο».

«Έχει απομονωθεί γιατί μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποιους ανθρώπους, ή μπορεί να ντρέπεται να… γιατί ακούστηκαν και διάφορα, τότε με τις …, με τα όπλα… Ο Νότης ήταν έτσι πάντα σαν άνθρωπος και πριν γίνει διάσημος. Ό, τι αισθανόταν, το έλεγε. Ό, τι τον ενοχλούσε, το έλεγε. Δε σκεφτόταν τις συνέπειες. Δηλαδή, έμπαινε πολιτικός μέσα στο μαγαζί με 3.000 κόσμο και τον έκραζε. Έτσι είναι ο Νότης, τι να κάνουμε» πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει ο Νότης Σφακιανάκης με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Δε μένουν μαζί. Αυτή μένει κάπου αλλού τώρα. Αλλά ξέρω ότι έχουν δύο παιδιά μαζί, η περιουσία είναι μισή - μισή, οπότε μιλάνε» είπε ο μπασίστας για τον Νότη Σφακιανάκη. 

Ηταν η περίοδος της καραντίνας, με τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης και τα σχετικά SMS που ζόρισαν πολύ τις αντοχές των πολιτών, του Νότη μη εξαιρουμένου, ο οποίος θα έπρεπε να βρει μια πειστική δικαιολογία κατά τον αστυνομικό έλεγχο όχι μόνο για το πώς βρέθηκε από το Λαγονήσι όπου έμενε στο Ελληνικό, αλλά και τι ακριβώς έκανε νυχτιάτικα με ένα όπλο και 2 γραμμάρια κoκαΐνης στην κατοχή του. Εκτοτε σιωπή απόλυτη. Κάτι ασυνήθιστο για τον μέχρι πρότινος λαλίστατο καλλιτέχνη που με τον γνωστό αφοριστικό τρόπο του κατακεραύνωνε μασουλώντας τσίχλα τους πάντες και τα πάντα υπό το πρίσμα μιας ολοκληρωτικής ακύρωσης εκείνου που ο ίδιος αποκαλούσε «κατεστημένο», «τυράννους» κ.λπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι που είναι πολύ πιο κοντοί απ’ όσο νομίζεις – Η πιο μικροκαμωμένη σταρ μόλις 1,42 μ.

Celebrity Stories 17.02.2026
Από την pop σκηνή μέχρι το Hollywood οι πιο petite διασημότητες

Εύη Δρούτσα για Akyla: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής επικράτησε στον ελληνικό τελικό της Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βιέννη με το «Ferto»

Φεύγει μακριά από το Χόλιγουντ η Αντζελίνα Τζολί

Tabloid Χτες
Μέσα στο καλοκαίρι η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από την λάμψη του Χόλιγουντ

James Van Der Beek: Αγόρασε σπίτι στην οικογένειά του, λίγο πριν φύγει από την ζωή

Tabloid Χτες
Το ράντσο στο Τέξας, αξίας άνω των 4 δισ. δολαρίων που προσέφερε στη σύζυγο και τα παιδιά του

Καλομοίρα: «Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου» – Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής

Eurovision 2026: Το πρώτο μήνυμα του Akyla μετά την νίκη στον Εθνικό Τελικό

Social Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid Χτες
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid Χτες
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social Χτες
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid Χτες
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη