E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιερέας έκανε εξορκισμό σε «καταθλιπτική» ασθενή και της έδωσε δίαιτα – «Θα μπορούσα να οδηγηθώ στην αυτοκτονία»

Ο ρασοφόρος στην Πάτρα χαρακτήρισε αυτό που είχε η νεαρή γυναίκα ως… «δαιμόνιο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/6/2023 | 10:31

Ιερέας έκανε εξορκισμό σε «καταθλιπτική» ασθενή και της έδωσε δίαιτα – «Θα μπορούσα να οδηγηθώ στην αυτοκτονία»

Μία ανήκουστη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με κληρικό στη Πάτρα, που παριστάνει τον «γιατρό». Από τους πιο γνωστούς στην ευρύτερη περιοχή δίνει μέχρι και… ψυχιατρικές συμβουλές αλλά και «αγωγή» για ασθενή, που απελπισμένος… φθάνει στο κατώφλι του ναού που ιερουργεί.

Δεν είναι λίγοι οι γονείς, που βλέποντας ότι το παιδί τους πάσχει από κάποιο ψυχιατρικό νόσημα, απευθύνονται «απελπισμένοι» στον παππά, έχοντας ακούσει πως αυτός… έχει τη «λύση».

Σοκαριστική μαρτυρία
Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, η μαρτυρία 32χρονης που πάσχει από κατάθλιψη, είναι σοκαριστική.

Ο πατέρας της, μην αντέχοντας να βλέπει την κόρη του σε τέτοια κατάσταση κι ενώ ήδη λάμβανε αγωγή από ψυχίατρο, την πήγε στον ιερέα. Αυτός τη «διάβασε» και στη συνέχεια της είπε να κάνει κάποια… ειδική δίαιτα (κάτι σαν νηστεία) και ότι αυτό θα τη βοηθούσε!

Ο ρασοφόρος χαρακτήρισε αυτό που είχε η νεαρή γυναίκα ως… «δαιμόνιο» και μάλιστα –όπως η ίδια κατήγγειλε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο»– ο παππάς τής έκανε κάτι σαν… εξορκισμό!

Ερωτηθείσα αν της ζήτησε χρήματα, ήταν κατηγορηματική πως… «όχι», αν και ο πατέρας της αυτόβουλα άφησε «κάτι» για την Εκκλησία. Όμως, ο ιερέας δε ζητούσε χρήματα.

Η 32χρονη για κάποιο χρονικό διάστημα σταμάτησε τη θεραπευτική αγωγή του γιατρού της και φυσικά το… «δαιμόνιο του παππά» δεν έφυγε! «Κινδύνευσα να πεθάνω. Θα μπορούσα να είχα οδηγηθεί και στην αυτοκτονία» είπε. Ευτυχώς, όμως, το πρόλαβε όταν άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι άσχημο συμβαίνει στον οργανισμό της και ενημέρωσε τον πατέρα της, ενώ άμεσα επισκέφθηκαν εκ νέου τον ψυχίατρό της, ο οποίος έπαθε «σοκ» στο άκουσμα ότι ιερέας «παίζει» με την υγεία ψυχιατρικά ασθενών, επικαλούμενος… δαιμόνια. Η γυναίκα άρχισε πάλι την αγωγή της και πλέον βρίσκεται σε κατάσταση «ισορροπίας».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Αννα Μαστοράκου, δεν έχει γίνει, ακόμα, κάποια επίσημη καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι αποκαλύπτουν τα νέα έγγραφα του Πενταγώνου για τα UFO

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Περισσότερα από 220 αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα, για τα λεγόμενα UFO, έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική κυβέρνηση.

Βενετία: Ο νέος δήμαρχος ετοιμάζει «χαράτσι» 50 ευρώ για όποιον θέλει να επισκεφτεί την πόλη

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Το 2024, η Βενετία έγινε η πρώτη τουριστική πόλη στον κόσμο που επέβαλε χρέωση εισόδου, εισάγοντας τέλος 5 ευρώ για 29 ημέρες αιχμής μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους αστυνομικούς και απείλησαν με όπλο γυναίκα στην είσοδο πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Τέσσερα άτομα με κράνη και διακριτικά «POLICE» ακινητοποίησαν τη γυναίκα στην Τούμπα, ζητώντας της να αποκαλύψει πού κρύβονται ναρκωτικές ουσίες

Μερομήνια: Ποιος είναι ο πιο δύσκολος μήνας και τι προβλέπουν για το υπόλοιπο καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Τι αποκαλύπτει η λαϊκή παράδοση για τις καιρικές συνθήκες των επόμενων εβδομάδων

Μυστήριο στην Αρτέμιδα με εξαφάνιση Κινέζας μεταφράστριας ‑ Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Η 48χρονη έφυγε από το σπίτι της το πρωί της εξαφάνισής της, ενώ λίγη ώρα αργότερα είχε την τελευταία επικοινωνία με τον σύζυγό της

«Κινδυνεύει η ζωή μου» λέει ο 43χρονος για την εξαφάνιση της Σταυρούλας

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Συνεχίζεται η εξέταση του ενοικιαστή που έχει συλληφθεί για ναρκωτικά

Καταδικάστηκε μητέρα στη Ρόδο που κακοποιούσε σωματικά την ανήλικη κόρη της επί 6 χρόνια

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο – Τα περιστατικά βίας εκτείνονται από το 2019 έως το 2025

Λάρισα: Προσαγωγή άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός παρενοχλώντας τους περαστικούς

Ελλάδα 20.06.2026
Στην προσαγωγή ενός άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός προχώρησαν οι Αρχές στη Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής 19/6.

Παραγουάη ‑ Τουρκία 1‑0: Οι Παραγουανοί απέκλεισαν τους Τούρκους από τη διοργάνωση

Αθλητικά Νέα 20.06.2026
Ο Γκαλάρσα άνοιξε το σκορ από το πρώτο λεπτό και η Παραγουάη κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος

Τουρκία ‑ Παραγουάη: Κόκκινη στον Αλμιρόν επειδή κάλυψε το στόμα του – Ένταση στο ημίχρονο

Αθλητικά Νέα 20.06.2026
Πρωτοφανές περιστατικό στο Τουρκία - Παραγουάη, με τον Αλμιρόν να αποβάλλεται βάσει των νέων κανονισμών, ενώ η ένταση κορυφώθηκε λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Μουντιάλ 2026.

ΗΠΑ: Τρεις πεζοπόροι έχασαν τη ζωή τους λόγω θερμοπληξίας στο φαράγγι του Γκραντ Κάνιον

Κόσμος 20.06.2026
«Παρά την άμεση ανταπόκριση των διασωστών, και οι τρεις πεζοπόροι υπέκυψαν στα τραύματα τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων των ΗΠΑ