E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιερέας έκανε εξορκισμό σε «καταθλιπτική» ασθενή και της έδωσε δίαιτα – «Θα μπορούσα να οδηγηθώ στην αυτοκτονία»

Ο ρασοφόρος στην Πάτρα χαρακτήρισε αυτό που είχε η νεαρή γυναίκα ως… «δαιμόνιο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/6/2023 | 10:31

Ιερέας έκανε εξορκισμό σε «καταθλιπτική» ασθενή και της έδωσε δίαιτα – «Θα μπορούσα να οδηγηθώ στην αυτοκτονία»

Μία ανήκουστη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με κληρικό στη Πάτρα, που παριστάνει τον «γιατρό». Από τους πιο γνωστούς στην ευρύτερη περιοχή δίνει μέχρι και… ψυχιατρικές συμβουλές αλλά και «αγωγή» για ασθενή, που απελπισμένος… φθάνει στο κατώφλι του ναού που ιερουργεί.

Δεν είναι λίγοι οι γονείς, που βλέποντας ότι το παιδί τους πάσχει από κάποιο ψυχιατρικό νόσημα, απευθύνονται «απελπισμένοι» στον παππά, έχοντας ακούσει πως αυτός… έχει τη «λύση».

Σοκαριστική μαρτυρία
Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, η μαρτυρία 32χρονης που πάσχει από κατάθλιψη, είναι σοκαριστική.

Ο πατέρας της, μην αντέχοντας να βλέπει την κόρη του σε τέτοια κατάσταση κι ενώ ήδη λάμβανε αγωγή από ψυχίατρο, την πήγε στον ιερέα. Αυτός τη «διάβασε» και στη συνέχεια της είπε να κάνει κάποια… ειδική δίαιτα (κάτι σαν νηστεία) και ότι αυτό θα τη βοηθούσε!

Ο ρασοφόρος χαρακτήρισε αυτό που είχε η νεαρή γυναίκα ως… «δαιμόνιο» και μάλιστα –όπως η ίδια κατήγγειλε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο»– ο παππάς τής έκανε κάτι σαν… εξορκισμό!

Ερωτηθείσα αν της ζήτησε χρήματα, ήταν κατηγορηματική πως… «όχι», αν και ο πατέρας της αυτόβουλα άφησε «κάτι» για την Εκκλησία. Όμως, ο ιερέας δε ζητούσε χρήματα.

Η 32χρονη για κάποιο χρονικό διάστημα σταμάτησε τη θεραπευτική αγωγή του γιατρού της και φυσικά το… «δαιμόνιο του παππά» δεν έφυγε! «Κινδύνευσα να πεθάνω. Θα μπορούσα να είχα οδηγηθεί και στην αυτοκτονία» είπε. Ευτυχώς, όμως, το πρόλαβε όταν άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι άσχημο συμβαίνει στον οργανισμό της και ενημέρωσε τον πατέρα της, ενώ άμεσα επισκέφθηκαν εκ νέου τον ψυχίατρό της, ο οποίος έπαθε «σοκ» στο άκουσμα ότι ιερέας «παίζει» με την υγεία ψυχιατρικά ασθενών, επικαλούμενος… δαιμόνια. Η γυναίκα άρχισε πάλι την αγωγή της και πλέον βρίσκεται σε κατάσταση «ισορροπίας».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Αννα Μαστοράκου, δεν έχει γίνει, ακόμα, κάποια επίσημη καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρία φορτηγά πλοία δέχτηκαν πυρά στο Στενό του Ορμούζ σήμερα, ανάμεσά τους και το ελληνόκτητο «Epaminondas»

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Ιρανικό πρακτορείο μετέδωσε ότι πλοίο «αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ιρανικών στρατιωτικών δυνάμεων»

Νέα μέτρα: Πόσο αυξάνεται το επίδομα στους συνταξιούχους και ποιοι το δικαιούνται

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Η αύξηση του επιδόματος στους συνταξιούχους είναι ανάμεσα στα 8 νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν

Το Ελ Σαλβαδόρ διεξήγαγε μαζική δίκη για 486 φερόμενα μέλη της διαβόητης συμμορίας MS‑13

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Οι κατηγορίες αφορούν πάνω από 47.000 εγκλήματα, ανάμεσά τους και ανθρωποκτονίες

Τα 8 μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
«Η κυβέρνηση επιστρέφει το πλεόνασμα στην κοινωνία»

Αδωνις Γεωργιάδης: Το ρουσφέτι δεν πρέπει να έχει ποινικές κυρώσεις

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
«Αυτοί είναι οι ΠΑΣΟΚοι μια ζωή οι ίδιοι, ψεύτες και υποκριτές. Δεν ντρέπονται;».

«Δεν με προσκάλεσε στο δωμάτιο»: Τι λέει ο σύντροφος της Μυρτώς για την επικοινωνία τους το βράδυ του θανάτου της

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
«Αφού την άφησα με την Ολίβια, γιατί εγώ πήγα σπίτι να πάρω ένα powerbank»

Νεαρός έβγαλε όπλο και απείλησε υπαλλήλους καθαριότητας στη Νέα Ιωνία

Ελλάδα 22.04.2026
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:40 με τον 53χρονο υπάλληλο να καταγγέλλει πως του επιτέθηκε φραστικά γιατί, όπως τους είπε, χτύπησαν με έναν κάδο το αυτοκίνητό του

Έρχονται αυξήσεις έως και 30% στα προφυλακτικά λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Κόσμος 22.04.2026
Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία προφυλακτικών παγκοσμίως αναφέρει πως το κόστος παραγωγής τους έχει εκτοξευτεί από τότε που ξεκίνησε η σύγκρουση

Ελληνικών συμφερόντων το τάνκερ που χτυπήθηκε στο Ομάν

Ελλάδα 22.04.2026
Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στη γέφυρα του πλοίου, ενώ όλα τα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή

Πετρούπολη: Σκηνές σοκ σε λεωφορείο – 19χρονη βρέθηκε ημίγυμνη

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Ο πατέρας της την μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας