E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκιδική: 63χρονη ξεψύχησε σε πεζοδρόμιο

Νέο περιστατικό με καθυστέρηση ασθενοφόρου

Δημοσίευση 8/6/2023 | 15:27

Χαλκιδική: 63χρονη ξεψύχησε σε πεζοδρόμιο

Νέα τραγωδία από αργοπορία ασθενοφόρου αυτή τη φορά στη Χαλκιδική, όπου 63χρονη τουρίστρια από τη Ρουμανία ξεψύχησε σε πεζοδρόμιο, καθώς το ΕΚΑΒ έκανε πάνω από ώρα να φτάσει στο σημείο.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι της Τετάρτης (7.6.2023) μια 63χρονη τουρίστρια από τη Ρουμανία στη Χαλκιδική, καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε να φτάσει εκεί.

Η 63χρονη συμμετείχε σε ομάδα που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στη Χαλκιδική. Περίπου στις 2 το μεσημέρι έφτασαν στο λιμάνι της Ουρανούπολης και ξεκίνησαν τη βόλτα στον οικισμό.

Τότε η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναχώρησε κατευθείαν από το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου προς τον οικισμό της Ουρανούπολης έκανε 1 ώρα και 15 λεπτά για να φτάσει στο σημείο που ήταν η 63χρονη.

Στο ενδιάμεσο, η γυναίκα υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή.

Το τρίτο τραγικό περιστατικό σε λίγες μέρες

Αυτό ήταν το τρίτο παρόμοιο τραγικό περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες. Την Κυριακή (4.6.2023) μια 63χρονη γυναίκα στην Κω λιποθύμησε. Οι συγγενείς της κάλεσαν ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο σημείο του νησιού για άλλο περιστατικό και δεν μπορούσε να παραλάβει την 63χρονη και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τελικά επιστρατεύτηκε ένα αγροτικό αυτοκίνητο για να μεταφέρει τη γυναίκα προς το νοσοκομείο, αλλά η 63χρονη έχασε τη ζωή της.

Την Τρίτη (6.6.2023) μια νεαρή γυναίκα μόλις 19 ετών, καθώς και το παιδί που κυοφορούσε, έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Μάκρη γιατί – όπως κατήγγειλαν συγγενείς της – το ασθενοφόρο καθυστέρησε κατά πέντε ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν οφείλεται σε διαρροή αερίου, ανακοίνωσε η πυροσβεστική

Κόσμος Χτες
Από την έκρηξη σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν 14

Η τοιχογραφία της Μαρίας Κάλλας στην Καλαμάτα η κορυφαία στον κόσμο για το 2025

Πολιτισμός Χτες
Τελικά τα καταφέραμε, δώσαμε φωνή σε έναν τοίχο και ακούστηκε παντού, αναφέρει ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος

«Κόκκινος συναγερμός» σε 4 Περιφέρειες για την κακοκαιρία που θα πλήξει αύριο τη χώρα

Καιρός Χτες
Σε κατάσταση κινητοποίησης (red code) η μιση χώρα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε δύο οίκους ανοχής

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες λειτουργούσαν παράνομα τους οίκους ανοχής, παραβιάζοντας αποφάσεις σφράγισης

Τούρκοι γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται στην Ελλάδα για να αγοράσουν βασικά είδη διατροφής

Κόσμος Χτες
Ο πληθωρισμός και η υποτίμηση της λίρας έχουν εκτοξεύσει της τιμές στην Τουρκία

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε 33χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Ελλάδα Χτες
Μία τραγωδία χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό τις πρώτες ημέρες του 2026

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα Χτες
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός Χτες
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα Χτες
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία