E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Rosie Huntington‑Whiteley ποζάρει με μαγιό από τη δική της σειρά

Είναι μίνιμαλ και κομψή και μας αρέσει!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/6/2023 | 12:45

Η Rosie Huntington‑Whiteley ποζάρει με μαγιό από τη δική της σειρά

Ένα γρήγορο πέρασμα από τη σελίδα της Rosie Huntington-Whiteley στο Instagram και είναι σαφές ότι το 36χρονο μοντέλο παραμένει πιστό στη less-is-more προσέγγισή του στο ντύσιμο.

To στιλ της Rosie περιλαμβάνει κομμάτια σε neutral αποχρώσεις και πολυτελή αξεσουάρ από τους κορυφαίους οίκους μόδας που αντανακλούν τον σύγχρονο μινιμαλισμό.

Αυτή της την αγάπη στην ήσυχη πολυτέλεια μάς έδειξε και πάλι, αυτή τη φορά μέσα από τη σειρά μαγιό την οποία δημιούργησε μαζί με τον brand Hunza G – του οποίου τις προτάσεις επιλέγει επί σειρά ετών για τις θερινές τις εμφανίσεις. Το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε τα νέα με μια σειρά από στιγμιότυπα στο Instagram στα οποία την βλέπουμε να φορά η ίδια, ορισμένα από τα κομμάτια της συλλογής που έκανε σε συνεργασία με το Hunza G. Κομψά μπικίνι και ολόσωμα μαγιό στην παλέτα του ροζ και του λευκού περιλαμβάνονται στη limited συλλογή που κυκλοφόρησε ακριβώς λίγο πριν από την ανανέωση της τσάντας παραλίας μας.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένες με την εταιρεία, η οποία μετρά επίσης τις Rihanna, Jessica Alba και Hailey Bieber στο διαρκώς αυξανόμενο μητρώο των διάσημων θαυμαστών της, το brand με έδρα το Λονδίνο ειδικεύεται σε μαγιό που σμιλεύονται από ένα χαρακτηριστικό ύφασμα με ραδβώσεις, γνωστό ως seersucker.

Η ίδια η Rosie Huntington είχε επιλέξει το 2019 ένα ολόσωμο κομμάτι σε ιβουάρ απόχρωση, από την εταιρεία Hunza G, το οποίο μετά τη δική της ανάρτηση έγινε sold out. Έκτοτε οι μετοχές της εταιρείας ανέβηκαν πολύ με το γνωστό μοντέλο να την προτιμά αρκετά συχνά.

Στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram βλέπουμε το promo video της συλλογής, στη λεζάντα του οποίου αναφέρεται: «Σε αυτή την πρώτη συνεργασία, η Rose Inc και η Hunza G συναντήθηκαν για μια limited συλλογή εννέα τεμαχίων με εμβληματικά μαγιό σε χρώματα εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις της Rose Inc (σ.σ την εταρεία που διευθύνει η Rosie Huntington-Whitley)».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.