E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η «γuμνή κηπουρός» που αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα και δηλώνει ελεύθερη

Η κηπουρική αλλιώς...

Δημοσίευση 8/6/2023 | 08:55

Η «γuμνή κηπουρός» που αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα και δηλώνει ελεύθερη

Μια κηπουρός γνωστή και ως «η γυμνή κηπουρός» αποκάλυψε γιατί γδύνεται ενώ λερώνει τα χέρια της με χώμα. Η λάτρης των φυτών, η οποία δεν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 233.000 ακόλουθους στο YouTube χάρη σε βίντεο που την δείχνουν να κάνει κηπουρική ενώ είναι τόπλες.

Σε ένα κλιπ με τίτλο «Why I Garden The Naked Way / Organic Return to Nature», η δημιουργός περιεχομένου ισχυρίζεται ότι η αποστροφή της για τα ρούχα δεν αποτελεί διαφημιστικό κόλπο και λέει ότι η γυμνή κηπουρική τη βοηθά να συνδεθεί με τη φύση.

«Όταν νιώθω τον ήλιο να ζεσταίνει το δέρμα μου και νιώθω τον αέρα να κινείται στο σώμα μου, με κάνει να νιώθω πολύ πιο κοντά στον φυσικό κόσμο γύρω μου», ακούγεται να λέει η γυναίκα ενώ «πέφτουν» πλάνα που την δείχνουν να περιποιείται τα λαχανικά του κήπου της, γυμνόστηθη.

Αν και η κοπέλα δεν είναι εντελώς γυμνή, δεδομένου ότι φοράει καπέλο και σορτς, ενθαρρύνει τους άλλους να μην φορούν πολλά ρούχα ενώ κάνουν εργασίες στον κήπο… «Είμαστε όλοι σε αυτόν τον πλανήτη τώρα», τόνισε η κηπουρός. «Η ικανότητά μας να δημιουργούμε ζωή, να συντηρούμε το είδος μας. Ωστόσο, ως πολιτισμός νιώθουμε ντροπή και ασκούμε σκληρή κριτική για το σώμα και τη σeξουαλικότητά μας». «Γι’ αυτό κάνω κηπουρική γυμνή», καταλήγει με σιγουριά.

Στην περιγραφή, η YouTuber προσθέτει περισσότερες λεπτομέρειες για τις τόπλες ταλαιπωρίες της στον κήπο της, λέγοντας: «Εδώ και δύο χρόνια, φτιάχνω έναν κήπο για να καλλιεργώ και να τρέφομαι, και δεν χρησιμοποιώ χημικά. Μου αρέσει επίσης να αφήνω το σώμα μου να απορροφά τον ήλιο, να αγγίζει τη γη και να νιώθω τον αέρα. Η καρδιά μου είναι “χίπισσα” που ζει πιο φυσικά!». Η κηπουρός καλλιεργεί σε μια απομονωμένη ιδιοκτησία σε μια άγνωστη τοποθεσία στα Midwest, όπου είναι απαλλαγμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα, μεταδίδει η New York Post.

Ωστόσο, μερικοί θεατές χλεύασαν την όλη κατάσταση. «Δοκίμασα γυμνή κηπουρική. Οι γείτονές μου στην πόλη δεν εκτίμησαν την ποιότητα των κολοκυθιών μου» έγραψε ένας. Κάποιος άλλος την κατηγόρησε για λάθος μάρκετινγκ.«Τα κάνεις όλα αυτά τόπλες, οπότε υποθέτω ότι δεν είσαι η γυμνή κηπουρός», δήλωσε ένας άλλος. Βέβαια αρκετοί υποστήριξαν τον διαφορετικό τρόπο κηπουρικής. «Συμφωνώ πλήρως μαζί σας σχετικά με το σώμα μας, πλέον έχω την ευκαιρία να περπατήσω όπως ήθελε ο δημιουργός μου στον ζεστό ήλιο και το δροσερό αεράκι στην ιδιοκτησία μου 10 στρεμμάτων χωρίς αδιάκριτα βλέμματα», έγραψε ένας άλλος και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια ελευθερία στην ύπαρξη κάποιου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Gio Kay: «Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

Tabloid 22.02.2026
Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε

Το πιθηκάκι έγινε... sold out: Ξεπούλησε το λούτρινο μετά τα viral βίντεο του μικρού Punch

Social 22.02.2026
Η ιστορία του μικρού μακάκου κάνει ανάρπαστο το λούτρινο της IKEA

Μπραντ Πιτ: Γυρίζει ταινιά στην Ύδρα και στα διαλείμματα τρώει τα φημισμένα αμυγδαλωτά του νησιού

Tabloid 22.02.2026
Η παραγωγή έχει εντάξει την τοπική γαστρονομία και την ιστορία του νησιού στην καρδιά της ταινίας

Χαρά Τσιώλη για Ιωάννη Τούνη: «Ήταν πάρα πολύ προσβλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους»

Tabloid 22.02.2026
Τη Χαρά Τσιώλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στα παρασκήνια του J2US

Χρηστίδου για Λιάγκα – Μπάρκα: «Αν αναρωτιόμαστε τι είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αυτό είναι»

Tabloid 22.02.2026
Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε λόγο για «χτύπημα κάτω από τη μέση»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 82χρονο πατέρα του στο Μπέβερλι Χιλς

Tabloid 22.02.2026
Η ιστορία της οικογένειάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με τον Gio Kay: «Κάνουμε δουλειά εδώ, αντιδράτε ειρωνικά»

Media 22.02.2026
«Δεν φτάνει να κάνετε μια γυροβολιά αλλά να μπείτε πιο βαθιά μέσα στο τραγούδι»

Το πιο γνωστό ζευγάρι των 90s που έκανε παιδιά νωρίς, χώρισε και ακόμα μιλάνε ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια

Celebrity Stories 22.02.2026
Μπορεί να χώρισαν, αλλά απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid Χτες
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος, έγραψε η τραγουδίστρια