E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γαύδος: Κατασκηνωτής καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν δύο αιρετοί ‑ Τι απαντάει η δήμαρχος

Το συμβάν καταγγέλλεται πως έγινε μετά το τέλος της αθλητικής διοργάνωσης «Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης»

Δημοσίευση 6/6/2023 | 17:39

Γαύδος: Κατασκηνωτής καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν δύο αιρετοί ‑ Τι απαντάει η δήμαρχος
Φωτογραφία από Pexels/Αρχείου

Μία απίστευτη καταγγελία έγινε στο νησί της Γαύδου, καθώς ένας Έλληνας τουρίστας υποστήριξε ότι οι δύο αιρετοί της δημοτικής αρχής τον χτύπησαν και τον πέταξαν από μία σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Το συμβάν καταγγέλλεται πως έγινε μετά το τέλος της αθλητικής διοργάνωσης «Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης» όπου συμμετείχαν 200 δρομείς από την Κρήτη κι άλλα μέρη της χώρας.

Συγκεκριμένα στη μουσική βραδιά που ακολούθησε σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ δυο αιρετών του νησιού και του τουρίστα που διαμένει σε σκηνή.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, το Flashnews.gr επικοινώνησε η δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, η οποία διέψευσε πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί.

Όπως δήλωσε «έπεσε από τα σύννεφα» και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν.

«Τέτοιο περιστατικό δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση και απλώς γίνεται μια προσπάθεια της αντιπολίτευσης να αμαυρώσει μια πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε στο νησί και που συγκέντρωσε πολύ κόσμο. Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία», είπε αρχικά, ενώ χαρακτήρισε «μυθομανή» τον άνθρωπο που έκανε την καταγγελία.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που κατήγγειλε το περιστατικό είναι γνωστός εδώ στο νησί και είναι μυθομανής. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα όσα καταγγέλλει. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια αυτά τα χρόνια, να αναδείξουμε το νησί μας και κάποιοι δημιουργούν ζητήματα από του πουθενά, για αντιπολιτευτικούς λόγους. Έρχονται και εκλογές εξάλλου τον Οκτώβριο», σημείωσε ακόμα η δήμαρχος Γαύδου.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση χρήζει έρευνας, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η όποια κατάθεση/μαρτυρία του μοναδικού αστυνομικού του νησιού, αλλά ενδεχομένως και μαρτύρων που βρέθηκαν στο όποιο περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι χάρτες με τις περιοχές που θα πληγούν πιο έντονα από καταιγίδες – Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Προειδοποίηση της ΕΜΥ για την αλλαγή του καιρού

IRIS: Νέες αλλαγές στις μεταφορές ‑ Τι ισχύει από 30 Ιουνίου

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η υπηρεσία IRIS payments αποτελείται από τρία καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα άμεσης πληρωμής

Ποια είναι η πρώτη γυναίκα εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η αντισυνταγματάρχης Μαρία Κιοϊλιού έγραψε ιστορία

Αγρίνιο: Πρώην υπάλληλος «φόρτωσε» την εταιρική κάρτα καυσίμων εταιρείας με 32.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών για κλοπή, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Πτώση των βάσεων δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τις Πανελλήνιες 2026

Ελλάδα 11.06.2026
Τα μαθήματα και τα επιστημονικά πεδία

Νεκροί τρεις ναυτικοί του πετρελαιοφόρου Settebello που έπληξαν οι ΗΠΑ στα ανοιχτά του Ομάν

Κόσμος 11.06.2026
Το Settebello είναι το όγδοο πλοίο που εξουδετερώνεται μετά την έναρξη του αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

Πολιτική 11.06.2026
Δεύτερη παραίτηση Γενικού Γραμματέα με φόντο το κύκλωμα στις πολεοδομίες - έξι συλλήψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Ελλάδα 11.06.2026
Ξαφνικός θάνατος σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

Κόσμος 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ