E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Έπεσα σε ένα πηγάδι πολύ στενό, εννιά μέτρων. Έμεινα εκεί δυο μέρες ...»

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη περιγράφει μια δύσκολη στιγμή στη ζωή της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/6/2023 | 11:21

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Έπεσα σε ένα πηγάδι πολύ στενό, εννιά μέτρων. Έμεινα εκεί δυο μέρες ...»

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη προσκεκλημένη της εκπομπής Happy Day μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή από το σπίτι της στο Βραχάτι. ..

Αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από τις οικογενειακές στιγμές με τον πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη, ενώ περιέγραψε κι ένα περιστατικό που έζησε και την έχει στιγματίσει.

«Έφυγα από την Αθήνα και αποφάσισα να ζήσω μόνιμα εδώ στο Βραχάτι. Εδώ έζησα με τη μαμά και τον μπαμπά μου, ήμασταν συνέχεια μαζί. Το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, τα καλοκαίρια στη θάλασσα…» ανέφερε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Είναι ωραία η μοναξιά

«Κάθε βράδυ, ερχόμασταν εδώ σε αυτό το τραπέζι που έχω φτιάξει και τρώγαμε. Ήταν εδώ πάντα ο μπαμπάς, η μαμά, τα παιδιά μου που ήταν μικρά. Το σπίτι του πατέρα μου είναι απέναντι. Ερχόντουσαν κάθε απόγευμα με τη μητέρα μου και ετοιμάζαμε μαζί και με τον άντρα μου, τότε.

Η ζωή συνεχίζεται. Είναι ωραία η μοναξιά. Την προτιμώ πια τη μοναξιά. Με τον Νίκο Κουρή δεν έχω καμία σχέση, το έχω ξεχάσει αυτό το θέμα, δεν ασχολούμαι» πρόσθεσε η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη.

Το περιστατικό που τη σημάδεψε

Τέλος, για το περιστατικό που έζησε και τη σημάδεψε, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είπε: «Έπεσα σε ένα πηγάδι πολύ στενό, εννιά μέτρων. Έμεινα εκεί δυο μέρες, ήμουν πεπεισμένη ότι θα πεθάνω. Είχα σπάσει χέρια και πόδια, κατάλαβα ότι θα πεθάνω, ζούσα με την αναμονή του θανάτου. Επειδή ήταν χώμα και δεν έκανε κρύο, άρχισα να σκάβω με τη μπανέλα του σουτιέν επί δέκα ώρες και ανέβηκα από τα εννιά μέτρα στα επτά. Άρχισα να φωνάζω, με άκουσε ένας εργάτης που κλάδευε και ήρθανε μετά οι πυροσβέστες και με τραβήξανε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: «Αν το να είσαι βασίλισσα του real estate, κουκλάρα και πετυχημένη είναι έγκλημα, συλλάβετέ με»

Tabloid 23.07.2026
«Δηλώνω ένοχη, αξιότιμο δικαστήριο», έγραψε χιουμοριστικά η influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με Κάτια Ζυγούλη και Ρένα Μόρφη στη Σίφνο ‑ Μια αξέχαστη στιγμή με μοναδική θέα

Tabloid 23.07.2026
Ο τραγουδιστής απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί με τη γυναίκα του και συναντήθηκε με τη συνάδελφό του για βόλτα στο κάστρο

Η Κέλλυ Κελεκίδου παρακολούθησε συναυλία του Μπρούνο Μαρς στο Μιλάνο και βγήκε φωτογραφία μαζί του

Tabloid 23.07.2026
«Υπάρχουν βραδιές που τις ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και μένουν για πάντα στην καρδιά σου», έγραψε η τραγουδίστρια

Η Ρένια Λουιζίδου ντύνεται μοναχή και αποκαλύπτει τον νέο της ρόλο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στα «Φόνοι στο καμπαναριό» αλλά και στο «Σόι σου», με διπλό ρόλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

Social 23.07.2026
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

Social 23.07.2026
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.