E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ένταση με τον Τάκη Καραγκούνια στο «Πρωινό μας» – «Γνωρίζω ποιος είσαι εσύ που με κράζεις συνέχεια»

Τι είπε για την αποχώρησή του κι όσα έζησε στο Survivor All Star

Δημοσίευση 5/6/2023 | 16:00

Ένταση με τον Τάκη Καραγκούνια στο «Πρωινό μας» – «Γνωρίζω ποιος είσαι εσύ που με κράζεις συνέχεια»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star έκανε ο Τάκης Καραγκούνιας στο πρωινό της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, με τη συζήτησή του με τον Νίκο Παρτσώλη να ξεκινάει μέσα σε ένταση.

«Γνωρίζω ποιος είσαι, είσαι εσύ που με κράζεις συνέχεια. Για πες…», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο Νίκος Παρτσώλης του απάντησε: «Εσύ πώς το ξέρεις;» και ο Τάκης του είπε: «Πολλά ξέρω».

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε στη συνέχεια: «Θα αποχωρούσα ή εγώ ή η Μελίνα. Είναι πλέον θέμα δημοφιλίας το Survivor και όχι ποιος πετάει καλύτερα τα μπαλάκια ή ξέρει να επιβιώνει. Έχω ζητήσει συγγνώμη στη Μελίνα, γιατί είχαμε τσακωθεί και της είχα μιλήσει πολύ έντονα. Άλλα ήθελα να πω και άλλα κατάλαβε η Μελίνα.

Της είπα ότι στην ηλικία της θα έπρεπε να έχει δυο παιδιά, αλλά εννοούσα κάτι άλλο. Εγώ ήθελα να της πω να μη συγκρίνει τον εαυτό της με ένα 12χρονο κορίτσι, ότι είναι ενήλικας και άλλοι άνθρωποι στην ηλικία της έχουν οικογένειες. Η Μελίνα κατάλαβε άλλα και άρχισε να κλαίει, δεν εννοούσα αυτό και ποτέ δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο».

Για τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Ο Ηλίας Γκότσης έκανε πράγματα που δεν συμφωνούσα. Δεν ήταν μόνος του, ήταν με τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Γκότσης έδινε φαγητά στον Μπόγδανο, αλλά ο Γκότσης πιάστηκε.

Όλοι ξέρουν ποιος έχει γράψει τη λίστα. Είχα φάει κι εγώ από τον Γκότση, χωρίς να ξέρω από που ήταν. Σίγουρα ο Μπόγδανος έχει κάνει χειρότερα από μένα, έχει παραβεί τους κανόνες. Εννοείται ότι ούτε εγώ θέλω να έχω κάποια σχέση με τον Γκότση εκτός παιχνιδιού. Να είναι καλά, αλλά δεν θέλω καμία επαφή μαζί του».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παρτσώλης τον ρώτησε για το περιστατικό που πέταξε άμμο στη Στέλλα, αλλά και την γρατζουνιά στον Νίκο Μπάρτζη.

«Δεν υπάρχει αυτό που λέτε, ότι έριξα άμμο στο πρόσωπο της Στέλλας. Οι κάμερες το δείχνουν όπως θέλουν. Κρατάω κρίκους ή τσουβάλια και τα πέταξα κάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέταξα άμμο στη Στέλλα, το θυμάμαι καθαρά αυτή τη στιγμή. Η τηλεόραση τα παρουσιάζει όπως θέλει», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σε εκείνο το σημείο, προβλήθηκε στην εκπομπή το σχετικό στιγμιότυπο, «αδειάζοντας» τον Τάκη Καραγκούνια για όσα είπε για το περιστατικό.

Ο Νίκος Παρτσώλης του είπε: «Στον αγώνα με τον Μπάρτζη, σε είδαμε να του γρατζουνάς την πλάτη. Στο συμβούλιο μετά μάς έδειξες την πλάτη σου, λέγοντας πως ο Μπάρτζης σε γρατζούνισε, ενώ η κάμερα σε καταγράφει να τον γρατζουνάς εσύ. Κι εδώ κατέγραψε λάθος η κάμερα;

Τ.Κ.: Επειδή βλέπω ότι παίζετε πολύ καλά τον Νίκο Μπάρτζη… Άκουσέ με, Νίκο. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται.

Ν.Π.: Πώς το ξέρεις, ενώ είναι η πρώτη σου επικοινωνία με τον έξω κόσμο;

Τ.Κ.: Τι εννοείς τώρα; Θες να μου πεις ότι έχω κάποια επικοινωνία ή οτιδήποτε; Είμαι ο μόνος που ουρλιάζει για όλο αυτό και τώρα πας να μου προσάψεις κάτι; Ελπίζω να παίξεις αυτά στο μοντάζ και όχι όπως θέλετε.

«Δεν έκανα ποτέ σωματική επίθεση στην Εύη. Αυτό είναι ένα φρικτό ψέμα του Γκότση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο χορός στους ρυθμούς του Bad Bunny σε παραλία της Καλιφόρνια

Social 12.03.2026
«Πραγματική ομορφιά» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου για όσα βλέπει στην Καλιφόρνια

Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια φήμη για διαζύγιο ‑ σοκ για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz»

Tabloid 12.03.2026
Μια φημολογία ότι έχει χωρίσει πασίγνωστο ζευγάρι μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Πέμπτης

Δούσης για για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Φτιάχνουμε μικρούς εγκληματίες και δεν τρέχει κάστανο»

Tabloid 12.03.2026
Ο δημοσιογράφος βάζει στο «κάδρο» της ευθύνης τους γονείς που καλύπτουν την παραβατικότητα των παιδιών τους και την αδράνεια του Υπουργείου!

Επιβεβαιώνει τον χωρισμό με τη σύντροφό του ο Ντόντσιτς: Ο σταρ των Λέικερς έχει να δει μήνες τα παιδιά του

Tabloid 12.03.2026
Η Αννα Μαρία Γκόλτες έχει μετακομίσει στη Σλοβενία με τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος φέρεται να είναι σε σχέση με την Μάντελιν Κλάιν, να μπλέκει σε δικαστικές περιπέτειες και να απαιτεί να βλέπει τα παιδιά του

Η «κρυφή» παραλία που δεν φαίνεται από πουθενά: Ο μυστικός παράδεισος που κρύβεται μέσα σε κρατήρα

Παράξενα 12.03.2026
Ένας τεράστιος κρατήρας αποκαλύπτει μια ονειρική παραλία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία φαντασίας - Και όμως υπάρχει πραγματικά

Μαρίνα Σπανού: «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν κολλητός με τον παππού μου»

Tabloid Χτες
Η Μαρίνα Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής των Rainbow Mermaids

Η Νικόλ Κίντμαν «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Κιθ Έρμπαν και τη ζωή μετά το διαζύγιο

Tabloid Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της από τον διάσημο μουσικό

Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά για τον Γιώργο Μαρίνο

Social Χτες
Το «αντίο» της γνωστής παρουσιάστριας στον σπουδαίο performer

Ανω κάτω το OPEN με τρελές ανακατατάξεις στις εκπομπές

Media Χτες
Μετά την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος από τον Θέμη Μάλλη, ανακοινώθηκαν επισήμως οι πρώτες αλλαγές.

Γιώργος Μαρίνος: Ο πρώτος που δήλωσε ανοιχτά ομοφυλόφιλος – Ο μεγάλος έpωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Tabloid Χτες
Η στάση του θεωρήθηκε τότε προκλητική, σχεδόν σκανδαλώδης