E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανείς δεν ξέρει πόσα ακόμα χειρουργεία θα κάνω»

Δημοσίευση 5/6/2023 | 15:56

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανείς δεν ξέρει πόσα ακόμα χειρουργεία θα κάνω»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε και τα χειρουργεία που χρειάστηκε και θα χρειαστεί μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω.

Έχω περάσει πολλές φορές από την περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο, στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με τη ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Έχω κάνει 20 χειρουργεία»
«Η ανάρτηση που έκανα ήταν να εξηγήσω τι έχω περάσει. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βρίσκω λόγο για να το γιορτάζω. Τον Μάιο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που πλησίαζε η επέτειος κι ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως θα το βιώσω.

Αποφάσισα ότι θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω, ότι ένα χρόνο τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ήταν φανταστικό αυτό το πάρτι στην παραλία. Χορέψαμε. Του χρόνου δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτι και θα είστε όλοι καλεσμένοι», συνέχισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid 05.07.2025
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz 05.07.2025
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media 05.07.2025
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid 05.07.2025
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media 05.07.2025
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Tabloid 05.07.2025
Είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία, πρόσθεσε ο κωμικός

Βίντεο: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis στο Κάρντιφ, αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα

Social 05.07.2025
To θρυλικό συγκρότημα, την πρώτη νύχτα της επανένωσής του, απέτισε φόρο τιμής στον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο