E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παίκτρια του First Dates: «Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, να φαίνεται σαν άνδρας»

Η κοπέλα ενθουσίασε τον 25χρονο ενώ και εκείνος φαίνεται να της έκανε καλή εντύπωση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/6/2023 | 13:36

Παίκτρια του First Dates: «Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, να φαίνεται σαν άνδρας»

Ένα από τα ζευγάρια του τηλεπαιχνιδιού «First Dates», στο επεισόδιο της Κυριακής ήταν ο 25χρονος Μαρκελιάν και η 22χρονη Αλιόνα. Η χημεία στο ραντεβού φάνηκε από την αρχή.

Ο Μαρκελιάν μιλώντας στην κάμερα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι 25 ετών, είμαι από την Αλβανία και είμαι ψυκτικός. Ήρθα από την Αλβανία στην Ελλάδα, εντάξει δεν ήταν και επιλογή μου, μαζί με τους γονείς μου γιατί στην Αλβανία δεν ήταν και τόσο καλά τότε. Τώρα όμως έχει καλυτερέψει το πράγμα. Ξεκίνησα να δουλεύω από μικρός, εδώ ως σερβιτόρος, μετά ως ψυκτικός σε έναν φίλο του θείου μου και έμεινα εκεί για οκτώ χρόνια. Ακόμα εκεί είμαι».

«Σαν άνθρωπος είμαι λίγο περίεργος. Είμαι πολύ εγωιστής θα έλεγα, μιας και θυμάμαι πολλά από αυτά που θα μου κάνεις μα θα έρθει και η ώρα σου. Σε ένα πρώτο ραντεβού, για να περάσω εγώ ωραία, θεωρώ πως πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι η κοπέλα έτσι όπως την φαντάζομαι. Να μιλάω μαζί της, να είναι ευγενική και όμορφη», συμπλήρωσε μιλώντας για το πως θα ήθελε να είναι η κοπέλα.

Όσον αφορά την κοπέλα που είχαν το ραντεβού, η ίδια μεταξύ άλλων τόνισε πως θα ήθελε να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, αφού αυτό δείχνει αρρενωπότητα και της δίνει την αίσθηση της ασφάλειας.

«Είμαι 22 χρονών, βρίσκομαι στην Κρήτη, έχω έρθει από την Ρωσία και είμαι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα. Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ εύκολος άνθρωπος. Η μαμά μου θεωρεί ότι έχω πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα, δεν συμφωνώ όμως με αυτό και πιστεύω ότι μπορώ να τα βρω με οποιονδήποτε. Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο άνδρας φαίνεται σαν άνδρας, να έχει τρίχες, να είναι δυνατός για να νιώθω ασφάλεια μαζί του. Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να είναι κάτι σε 25 – 26 που θα είναι περίπου ήρεμος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Αλιόνα λίγο πριν συναντήσει τον Μαρκελιάν.

«Δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο για να τραβήξω την προσοχή του, φτάνει που απλά θα είμαι εκεί και θα έχω όλη την προσοχή του πάνω μου» συμπλήρωσε η νεαρή παίκτρια.

Μόλις έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις και ο παίκτης είπε στην Αλιόνα ότι κατάγεται από την Αλβανία, εκείνη τον εξέπληξε λέγοντας του κάποιες φράσεις στη μητρική του γλώσσα.

«Έρχεται και μου μιλάει Αλβανικά! Λέω, τι έγινε ρε μάγκα;» αναφώνησε, με ενθουσιασμό, ο 25χρονος Μαρκελιάν στην κάμερα του First Dates.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Ελένη Ψυχούλη: «Το κεφάλαιο του έρωτα έκλεισε ‑ η φύση φρόντισε γι` αυτό»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Ελένη Ψυχούλη καλεσμένη στο Happy Day της Τετάρτης (10/6) είχε μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Μετά τον Μάντοξ και η κόρη του, Ζαχάρα ζητά να αλλάξει το επώνυμό της

E-Daily 3.Left 10.06.2026
H 21χρονη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας

Εντυπωσιακός στα 52 του ο «Ζακ Μόρις» από το Saved by the Bell των `90s, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Μαρκ Πολ Γκόσελααρ ανέβηκε στη σκηνή για να προωθήσει την νέα κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»