E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στην Ιταλία

Ύστερα από πρόσκρουση

Δημοσίευση 4/6/2023 | 12:06

Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στην Ιταλία

Στον γκρεμό κατέληξε ένα λεωφορείο στην Ιταλία, μετά την πρόσκρουση με δύο αυτοκίνητα, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Α16 Νάπολη-Κανόζα. Ο απολογισμός του ατυxήματος ήταν ένας vεκρός και 14 τραυματiες.

Σύμφωνα με το rainews, oι τραυματiες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Avellino, Benevento, Ariano Irpino. Στον τόπο του ατυxήματος έφτασε επίσης ένα ασθενοφόρο. Λίγο μετά τις 9 π.μ., αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου που έγινε το ατύxημα.

Πώς έγινε το δυστύxημα

Το ατύxημα συνέβη όταν το λεωφορείο της Flixbus βρέθηκε αντιμέτωπο με δύο ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω σύγκρoυσης. Ο οδηγός του λεωφορείου έστριψε προς τα αριστερά, κατευθυνόμενος προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα, για να αποφύγει τη σύγκρoυση, αλλά κατέληξε στην πλαγιά, η οποία, ευτυχώς, δεν είναι ιδιαίτερα βαθιά.

Τρία άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ακολουθούσαν το λεωφορείο, κατέληξαν πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη μέση του οδοστρώματος. Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός ενός νεκρoύ και 14 τpαυματιών, εκ των οποίων οι δύο ιδιαίτερα σοβαρά. Ο ένας από αυτούς φέρεται να βρίσκεται σε κίνδυνο για τη ζωή του.

Ξεκίνησε από το Λέτσε με προορισμό τη Ρώμη.

Το λεωφορείο Flixbus είχε αναχωρήσει από το Λέτσε και κατευθυνόταν προς τη Ρώμη Tiburtina. Το λεωφορείο που μετέφερε 36 επιβάτες και δύο οδηγούς ανασύρθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις Avellino, Bisaccia και Grottaminarda κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που συντονίστηκαν από τον διοικητή της επαρχίας Mario Bellizzi.

Τρεις από τους 14 τραυματiες - δύο ιδιαίτερα σοβαρά - μεταφέρθηκαν στο Ariano Irpino, τρεις στο Avellino και οι υπόλοιποι οκτώ στο Benevento. Οι επιβάτες του λεωφορείου και των αυτοκινήτων που δε χρειάστηκε να ζητήσουν ιατρική περίθαλψη φιλοξενήθηκαν στο δημοτικό γυμναστήριο της Grottaminarda (Avellino).

Μαρτυρία για το τροχαiο δυστύxημα στην Ιταλία

«Κοιμόντουσαν όλοι – είπε ένας από τους επιβάτες του λεωφορείου, ένας νεαρός από το Λέτσε – μας ξύπνησε το βίαιο φρενάρισμα και στη συνέχεια ο κρότος, όταν συγκρουστήκαμε με αυτοκίνητα, πριν καταλήξουμε στο γκρεμό». Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια επρόκειτο να συνεχίσει το ταξίδι του από τη Ρώμη στη Φλωρεντία, έχει μια σοβαρή μελανιά στην πλάτη του.

Φωτογραφίες από το ατύxημα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολοταρία Νοεμβρίου: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ελλάδα 19.12.2025
Τα χρήματα της φορολοταρίας κυμαίνονται από 1.000 έως 50.000 ευρώ

Βουλή: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

Πολιτική 19.12.2025
Η αντιπολίτευση, σύσσωμη, καταψήφισε τη διάταξη

Χτυπήθηκε πετρελαιοφόρο του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας νότια της Κρήτης

Ελλάδα 19.12.2025
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφτασε στη Μεσόγειο

Έδωσαν επιταγή 2,5 εκατ. δολαρίων στον ήρωα του μακελειού της Αυστραλίας ‑ «Το αξίζω;» ρώτησε

Κόσμος 19.12.2025
Την επιταγή τού την παρέδωσε ο Zachery Dereniowski, ένας Καναδός influencer που συνδιοργάνωσε τη διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων

Αντετοκούνμπο: «Αυτή τη στιγμή είμαι η πιο καυτή… γκόμενα στο παιχνίδι»

Αθλητικά Νέα 19.12.2025
Ο Greek Freak μίλησε πρόσφατα στα μέσα ενημέρωσης και χρησιμοποίησε μια απολαυστική ατάκα

«Από αύριο μόνο φραπέ»: Η απάντηση Καραναστάση για την κλήση επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Πολιτική 19.12.2025
Όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Διαμαντής Καραναστάσης

Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι στο Ντουμπάι από την κακοκαιρία: Σφοδρές οι πλημμύρες

Κόσμος 19.12.2025
Κλειστά αεροδρόμια, σχολεία και καταστήματα

Τι αλλάζει στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ με το νέο έτος ‑ Όλες οι απαντήσεις σε 17 ερωτήσεις

Οικονομία 19.12.2025
Με 17 ερωτήσεις και απαντήσεις, η ΕΥΔΑΠ διευκρινίζει ποιους αφορά, ποια είναι η επιπλέον χρέωση και ποια τα οφέλη για τους πολίτες

Πού εγκαταστάθηκαν οι πρώτες «έξυπνες κάμερες» στην Αττική και τι καταγράφουν

Ελλάδα 19.12.2025
Αυτοψία στον χώρο της εγκατάστασης των επτά πρώτων «έξυπνων» καμερών πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Χαρδαλιάς

Έβαλαν φωτιά σε ελέφαντα και τον έκαψαν ζωντανό

Κόσμος 19.12.2025
Προσοχή σκληρό βίντεο

Συναγερμός σε σχολείο στα Χανιά – Μαθήτρια λυκείου διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα

Ελλάδα 19.12.2025
Νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου της πόλης - Τι λέει ο ΕΟΔΥ

Παππάς: Δεν με αναζήτησε κανείς, δεν φυγαδεύτηκα – Ντρέπομαι για το επεισόδιο

Πολιτική 19.12.2025
Οι πρώτες δηλώσεις μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο