E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτή είναι η 30χρονη καλλονή εγγονή της Νόνικας Γαληνέα ‑ Έχει πάρει το όνομά της

Της χάρισε κι ένα δισέγγονο το 2019

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/6/2023 | 11:19

Αυτή είναι η 30χρονη καλλονή εγγονή της Νόνικας Γαληνέα ‑ Έχει πάρει το όνομά της

Η Νόνικα Γαληνέα που έφυγε χθες από τη ζωή υπήρξε παντρεμένη με τον νευρολόγο Νίκο Μουτούση, με τον οποίο απέκτησαν τρεις κόρες. Τις δίδυμες Αλεξία και Αριέττα και την Αμαλία.

Μεγάλη της αδυναμία η εγγονή της που κληρονόμησε και το όνομά της, Νόνικα Τσαπέλα, κόρη της Αλέξιας Μουτούση.

Η ιδιαίτερη σχέση με την εγγονή και το δισέγγονο

Τον Ιούνιο του 2019 η εγγονή της Νόνικα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί αποκτώντας το πρώτο δισέγγονο.

Η 30χρονη σήμερα Νόνικα Τσαπέλα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Θέατρο στο Παρίσι, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling. Η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Στο παρελθόν μάλιστα η όμορφη Νόνικα είχε συνοδεύσει σε αρκετές εκδηλώσεις και θεατρικές βραδιές την γιαγιά της. Οι δυο τους μάλιστα είχαν ποζάρει αρκετές φορές στο φωτογραφικό φακό με την σπουδαία ηθοποιό να καμαρώνει για την εγγονή της.

Δεν μπορούσα να την αποκαλώ γιαγιά

Τον Νοέμβριο του 2014 η Νόνικα Τσαπέλα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μία» με την Τατιάνα Στεφανίδου, περιγράφοντας την σχέση της με τη Νόνικα Γαληνέα την οποία απέφευγε να αποκαλεί γιαγιά, καθώς οι δυο τους τα έλεγαν όλα μεταξύ τους, σαν δυο καλές φίλες…

«Δεν μπορούσα να την αποκαλώ γιαγιά, είναι πολύ σημαντικό για μένα που την έχω. Τη θυμάμαι μια ζωή να προσπαθεί να μου μαθαίνει να περπατάω και να κινούμαι σωστά. Να ντύνομαι σωστά και τα μαλλιά μου να είναι επιμελημένα. Η γιαγιά μου πάντα ήθελε να ξέρει και να μαθαίνει τα πάντα, ειδικά για τους έρωτές μου», δήλωνε η εγγονή της ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά