E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λύγισε η Αννα Βίσση: «Θα είμαι πάντα η βασίλισσα του ... Μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας!»

Έκλεισε 50 χρόνια στη μουσική σκηνή!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/6/2023 | 12:32

Λύγισε η Αννα Βίσση: «Θα είμαι πάντα η βασίλισσα του ... Μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας!»

Ιδιαιτέρως συγκινημένη ήταν η Άννα Βίσση στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Λάρνακα γιορτάζοντας τα 50 χρόνια καριέρας στη δισκογραφία. «Φουσκώνω από περηφάνεια για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Δεν είναι πολύ ωραίο να μετράς χρόνια» είπε ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν συμπαθώ πολύ, αυτό που κάνω τώρα, προτιμώ να τραγουδάω. Φουσκώνω από περηφάνεια για όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν είναι πολύ ωραίο να μετράς χρόνια. Φοβάμαι μην τελειώσει αυτό που κάνω», είπε η τραγουδίστρια σε απόσπασμα που πρόβαλε το πρωί της Παρασκευής (2/6) η εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Στην αρχή φοβόμουν τον Καρβέλα, μετά τον ερωτεύτηκα, ήταν τύχη που τον γνώρισα»
«Ο Νίκος Καρβέλας είναι αυτό που λένε κάρμα, μαγεία. Στην αρχή φοβόμουν τον Καρβέλα, μετά τον ερωτεύτηκα, ήταν τύχη που τον γνώρισα» είπε μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της, πατέρα του παιδιού της και επί χρόνια συνεργάτης της.

«Ο Νίκος μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας και την αιωνιότητας. Ο Καρβέλας δεν θα με αφήσει να πεινάσω από τραγούδια, θα είμαι πάντα η βασίλισσά του» σημείωσε η μούσα του καλλιτέχνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων έχασε πάνω από 70.000 δολάρια σε απάτη μέσω SMS: «Μπορεί να συμβεί στον καθένα»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Το SMS-παγίδα που την έπεισε να μεταφέρει τα χρήματα στους απατεώνες

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.