E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτoνία στην Ιταλία: Μπάρμαν δολoφόνησε την έγκυο σύντροφό του

«Έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος»

Δημοσίευση 1/6/2023 | 14:45

Γυναικοκτoνία στην Ιταλία: Μπάρμαν δολoφόνησε την έγκυο σύντροφό του

Λαϊκή οργή έχει ξεσπάσει στην Ιταλία, μετά την αποκάλυψη πως η 29χρονη αγνοούμενη Τζούλια Τραμοντάνο δολoφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της Αλεσάντρο Ιμπανιατιέλο, ενώ κυοφορούσε το παιδί τους.

Πρόκειται για τη 16η γυναικοκτονία του 2023. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μιλάνο, όπου το ζευγάρι κατοικούσε και ο δράστης εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί.

Η Τραμοντάνο βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν το Σάββατο (27/5) χάθηκαν τα ίχνη της. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξε έντονη ανησυχία από την πρώτη στιγμή, μάλιστα η αδερφή της απηύθυνε δημόσια έκκληση για την εύρεσή της, μέσω διαδικτύου.

Η παράλληλη σχέση

Ο Ιμπανιατιέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Αμερικανίδα συνάδερφό του, η οποία επίσης είχε μείνει έγκυος ωστόσο διέκοψε την κύηση. Η ίδια μάλιστα φέρεται να αγνοούσε την ύπαρξη της Τραμοντάνο, μέχρι το Σάββατο (27/5) όταν και οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν.

Το 29χρονο θύμα είχε αποκαλύψει τη συνάντηση με την άλλη γυναίκα στους γονείς της.

Ομολόγησε τη δολοφονiα

Όλα ανετράπησαν την Τετάρτη (31/5) όταν βρέθηκαν ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του Ιμπανιατιέλο, στο διαμέρισμά τους και στην πολυκατοικία.

Ο 30χρονος ομολόγησε τη δολοφονiα, και το πtώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε κατά τη 1 π.μ. της Πέμπτης 01/06.

Σύμφωνα με μια πρώτη ανακατασκευή των ερευνητών, ο φερόμενος ως δoλοφόνος και η εγκυμονούσα ενδέχεται να είχαν έναν άγριο καβγά που κατέληξε με τον Ιμπανιατιέλο να σκoτώνει την Τραμοντάνο. Ο δράστης φαίνεται να μαχαίρωσε το θύμα και να επιχείρησε να βάλει φωτiά στο πtώμα δύο φορές. Πtώμα το οποίο τύλιξε πρόχειρα σε πλαστικούς σάκους και που στη συνέχεια πέταξε σε μια κοιλότητα ενός κτιρίου της περιοχής που στεγάζει κάποια γκαράζ.

Αν και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί ο ρόλος τυχόν συνεργών, τις τελευταίες ώρες οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστικές. Μετά το έγkλημα, ο δράστης φαίνεται να μετέφερε το πtώμα της άτυχης γυναίκας στο αυτοκίνητό του και να περιπλανήθηκε για αρκετά χιλιόμετρα.

«Έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος»

Παράλληλα ο Ιμπανιατιέλο φέρεται πως προσπαθούσε να μιλήσει με την Αμερικανίδα συνάδερφό του και φέρεται πως της είπε «έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος», και υπογραμμίζοντας πως το παιδί που περίμενε το 29χρονο θύμα δεν ήταν δικό του. Όμως, η συνάδελφος, τρομαγμένη, αποφάσισε να μην τον συναντήσει.

Η τρομακτική ιστορία έχει σοκάρει την Ιταλική κοινή γνώμη και στο διαδίκτυο ξεσπά η λαϊκή οργή. Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι το #losapevamotutte (‘όλες το γνωρίζαμε’) το οποίο είναι η σημερινή τάση στο Ιταλικό Twitter.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί ο νέος Πάπας διάλεξε το όνομα Λέων ‑ Η άγνωστη ιστορία και οι κρυφοί συμβολισμοί

Κόσμος 09.05.2025
Ο καρδινάλιος από το Σικάγο των ΗΠΑ, μέχρι πριν από μερικές ώρες Ρόμπερτ Πρέβοστ, επέλεξε το όνομα Λέων 14ος και στο πρώτο του μήνυμα στα ιταλικά – τα ισπανικά (καθώς έχει καταγωγή από το Περού) αλλά όχι και στα αγγλικά, μίλησε για παγκόσμια, ουσιαστική ειρήνη και συμπερίληψη

Νέος Πάπας ο Ρόμπερτ Πρεβόστ ‑ Θα ονομαστεί Λέων `ΙΔ

Κόσμος Χτες
Αυτός είναι ο νέος Ποντίφικας μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας

Ιταλία: Ο νέος Πάπας στο Δωμάτιο των Δακρύων για να φορέσει τα λευκά άμφια

Κόσμος Χτες
Το “Habemus Papam” αναμένεται να ακουυστεί σε λίγο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου της Ρώμης

Στο νοσοκομείο η Βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα

Κόσμος Χτες
Ανησυχία για την κατάστασή της

Habemus Papam: Λευκός καπνός στο Βατικανό

Κόσμος Χτες
Εκλέχθηκε νέος Πάπας

Επίθεση του Πακιστάν στην Ινδία με drones – Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού

Κόσμος Χτες
Οι πακιστανικές δυνάμεις εξαπολύουν νέα επίθεση κατά ινδικών στόχων

Επετεύχθη συμφωνία ΗΠΑ και Βρετανίας για τους δασμούς ‑ Τι περιλαμβάνει

Κόσμος Χτες
Η συμφωνία θα περιλαμβάνει δισεκατομμύρια δολάρια αμερικανικών εξαγωγών προϊόντων

Σύγχυση στο Βατικανό: Βγήκε λευκός καπνός χωρίς να έχει εκλεγεί νέος Πάπας

Κόσμος Χτες
Ο λευκός καπνός καταγράφηκε από κάμερα ενώ το πλήθος κόσμου στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου βρέθηκε να απορεί καθώς δεν υπήρχε... νέος Πάπας

Εγκαύματα έπαθαν 12 υγειονομικοί στο «Ελπίς» ‑ Τι συνέβη στο χειρουργείο

Ελλάδα Χτες
Καθαρίστρια ακρωτηριάστηκε στον «Ευαγγελισμό»

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο με την 38χρονη πριν την έκρηξη – Αγχωμένη και αμήχανη πριν βάλει τη βόμβα

Ελλάδα Χτες
Είναι νευρική, ντυμένη στα μαύρα, ενώ στο αριστερό της χέρι κρατάει μια άσπρη σακούλα κι ένα μαύρο σακίδιο, μέσα στο οποίο βρίσκεται η βόμβα

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 36χρονος ‑ «Πληρώθηκα για να μεταφέρω τη βόμβα από την Αθήνα»

Ελλάδα Χτες
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για μια υπόθεση που φαίνεται ότι έχει πολλές προεκτάσεις...

Μπιλ Γκέιτς: «Δεν θα πεθάνω πλούσιος»

Κόσμος Χτες
Δεσμεύθηκε να δωρίσει σχεδόν όλη την περιουσία του έως το 2045