E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτoνία στην Ιταλία: Μπάρμαν δολoφόνησε την έγκυο σύντροφό του

«Έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος»

Δημοσίευση 1/6/2023 | 14:45

Γυναικοκτoνία στην Ιταλία: Μπάρμαν δολoφόνησε την έγκυο σύντροφό του

Λαϊκή οργή έχει ξεσπάσει στην Ιταλία, μετά την αποκάλυψη πως η 29χρονη αγνοούμενη Τζούλια Τραμοντάνο δολoφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της Αλεσάντρο Ιμπανιατιέλο, ενώ κυοφορούσε το παιδί τους.

Πρόκειται για τη 16η γυναικοκτονία του 2023. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μιλάνο, όπου το ζευγάρι κατοικούσε και ο δράστης εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί.

Η Τραμοντάνο βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν το Σάββατο (27/5) χάθηκαν τα ίχνη της. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξε έντονη ανησυχία από την πρώτη στιγμή, μάλιστα η αδερφή της απηύθυνε δημόσια έκκληση για την εύρεσή της, μέσω διαδικτύου.

Η παράλληλη σχέση

Ο Ιμπανιατιέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Αμερικανίδα συνάδερφό του, η οποία επίσης είχε μείνει έγκυος ωστόσο διέκοψε την κύηση. Η ίδια μάλιστα φέρεται να αγνοούσε την ύπαρξη της Τραμοντάνο, μέχρι το Σάββατο (27/5) όταν και οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν.

Το 29χρονο θύμα είχε αποκαλύψει τη συνάντηση με την άλλη γυναίκα στους γονείς της.

Ομολόγησε τη δολοφονiα

Όλα ανετράπησαν την Τετάρτη (31/5) όταν βρέθηκαν ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του Ιμπανιατιέλο, στο διαμέρισμά τους και στην πολυκατοικία.

Ο 30χρονος ομολόγησε τη δολοφονiα, και το πtώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε κατά τη 1 π.μ. της Πέμπτης 01/06.

Σύμφωνα με μια πρώτη ανακατασκευή των ερευνητών, ο φερόμενος ως δoλοφόνος και η εγκυμονούσα ενδέχεται να είχαν έναν άγριο καβγά που κατέληξε με τον Ιμπανιατιέλο να σκoτώνει την Τραμοντάνο. Ο δράστης φαίνεται να μαχαίρωσε το θύμα και να επιχείρησε να βάλει φωτiά στο πtώμα δύο φορές. Πtώμα το οποίο τύλιξε πρόχειρα σε πλαστικούς σάκους και που στη συνέχεια πέταξε σε μια κοιλότητα ενός κτιρίου της περιοχής που στεγάζει κάποια γκαράζ.

Αν και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί ο ρόλος τυχόν συνεργών, τις τελευταίες ώρες οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστικές. Μετά το έγkλημα, ο δράστης φαίνεται να μετέφερε το πtώμα της άτυχης γυναίκας στο αυτοκίνητό του και να περιπλανήθηκε για αρκετά χιλιόμετρα.

«Έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος»

Παράλληλα ο Ιμπανιατιέλο φέρεται πως προσπαθούσε να μιλήσει με την Αμερικανίδα συνάδερφό του και φέρεται πως της είπε «έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος», και υπογραμμίζοντας πως το παιδί που περίμενε το 29χρονο θύμα δεν ήταν δικό του. Όμως, η συνάδελφος, τρομαγμένη, αποφάσισε να μην τον συναντήσει.

Η τρομακτική ιστορία έχει σοκάρει την Ιταλική κοινή γνώμη και στο διαδίκτυο ξεσπά η λαϊκή οργή. Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι το #losapevamotutte (‘όλες το γνωρίζαμε’) το οποίο είναι η σημερινή τάση στο Ιταλικό Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

Ελλάδα 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.