E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτoνία στην Ιταλία: Μπάρμαν δολoφόνησε την έγκυο σύντροφό του

«Έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος»

Δημοσίευση 1/6/2023 | 14:45

Γυναικοκτoνία στην Ιταλία: Μπάρμαν δολoφόνησε την έγκυο σύντροφό του

Λαϊκή οργή έχει ξεσπάσει στην Ιταλία, μετά την αποκάλυψη πως η 29χρονη αγνοούμενη Τζούλια Τραμοντάνο δολoφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της Αλεσάντρο Ιμπανιατιέλο, ενώ κυοφορούσε το παιδί τους.

Πρόκειται για τη 16η γυναικοκτονία του 2023. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μιλάνο, όπου το ζευγάρι κατοικούσε και ο δράστης εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί.

Η Τραμοντάνο βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν το Σάββατο (27/5) χάθηκαν τα ίχνη της. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξε έντονη ανησυχία από την πρώτη στιγμή, μάλιστα η αδερφή της απηύθυνε δημόσια έκκληση για την εύρεσή της, μέσω διαδικτύου.

Η παράλληλη σχέση

Ο Ιμπανιατιέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Αμερικανίδα συνάδερφό του, η οποία επίσης είχε μείνει έγκυος ωστόσο διέκοψε την κύηση. Η ίδια μάλιστα φέρεται να αγνοούσε την ύπαρξη της Τραμοντάνο, μέχρι το Σάββατο (27/5) όταν και οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν.

Το 29χρονο θύμα είχε αποκαλύψει τη συνάντηση με την άλλη γυναίκα στους γονείς της.

Ομολόγησε τη δολοφονiα

Όλα ανετράπησαν την Τετάρτη (31/5) όταν βρέθηκαν ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του Ιμπανιατιέλο, στο διαμέρισμά τους και στην πολυκατοικία.

Ο 30χρονος ομολόγησε τη δολοφονiα, και το πtώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε κατά τη 1 π.μ. της Πέμπτης 01/06.

Σύμφωνα με μια πρώτη ανακατασκευή των ερευνητών, ο φερόμενος ως δoλοφόνος και η εγκυμονούσα ενδέχεται να είχαν έναν άγριο καβγά που κατέληξε με τον Ιμπανιατιέλο να σκoτώνει την Τραμοντάνο. Ο δράστης φαίνεται να μαχαίρωσε το θύμα και να επιχείρησε να βάλει φωτiά στο πtώμα δύο φορές. Πtώμα το οποίο τύλιξε πρόχειρα σε πλαστικούς σάκους και που στη συνέχεια πέταξε σε μια κοιλότητα ενός κτιρίου της περιοχής που στεγάζει κάποια γκαράζ.

Αν και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί ο ρόλος τυχόν συνεργών, τις τελευταίες ώρες οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστικές. Μετά το έγkλημα, ο δράστης φαίνεται να μετέφερε το πtώμα της άτυχης γυναίκας στο αυτοκίνητό του και να περιπλανήθηκε για αρκετά χιλιόμετρα.

«Έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος»

Παράλληλα ο Ιμπανιατιέλο φέρεται πως προσπαθούσε να μιλήσει με την Αμερικανίδα συνάδερφό του και φέρεται πως της είπε «έφυγε, τώρα είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος», και υπογραμμίζοντας πως το παιδί που περίμενε το 29χρονο θύμα δεν ήταν δικό του. Όμως, η συνάδελφος, τρομαγμένη, αποφάσισε να μην τον συναντήσει.

Η τρομακτική ιστορία έχει σοκάρει την Ιταλική κοινή γνώμη και στο διαδίκτυο ξεσπά η λαϊκή οργή. Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι το #losapevamotutte (‘όλες το γνωρίζαμε’) το οποίο είναι η σημερινή τάση στο Ιταλικό Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς μπορεί η Ευρώπη να κρατήσει τα παιδιά μακριά από τα social media: Το παράδειγμα της Αυστραλίας

Tech + Science Χτες
Τα «παραθυράκια», οι προκλήσεις για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες

Ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι του τον Γερμανό διαιτητή που έκανε πρόταση γάμου στον φίλο του σε αγώνα της Bundesliga

LGBTQI+ Χτες
Ο διαιτητής ειδοποίησε τις αρχές για τις απειλές που δεχόταν, αλλά τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος

Πύλος: Ποινή φυλάκισης σε 25χρονο που ξυλοκόπησε κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα

Ελλάδα Χτες
Ο δράστης της επίθεσης στην Πύλο κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Ο «εμμονικός με το σeξ» Ασαντ κοιμόταν με συζύγους αξιωματούχων, που του τις «σύστηνε» πρώην δημοσιογράφος ερωμένη του

Κόσμος Χτες
Σeξ, ίντριγκες, μυστηριώδεις θάνατοι και βιντεοπαιχνίδια, λίγο πριν την κατάρρευση του πρώην προέδρου

Τρομακτικές εικόνες στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα κι υπέστη σπασμούς

Αθλητικά Νέα Χτες
«Πάγωσαν» στο θρυλικό Μαρακανά, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλαμένγκο με την Σαμπάιο Κορέα, ο Αλεξάντρε της δεύτερης κατέρρευσε κι υπέστη σπασμούς

Ιωάννινα: Φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών ‑ Έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές

Ελλάδα Χτες
Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά οι εργάτες που διαμένουν στο σπίτι απουσίαζαν, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς

Υπό αστυνομική προστασία ο Ζακ Λανγκ και η σύζυγός του μετά από απειλές στα social media

Κόσμος Χτες
Οι απειλές έρχονται μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας με τον Τζέφρι Επστάιν

Ενοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

Ελλάδα Χτες
Του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή στην έφεση