E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Εύα Τσαντή, δημιουργός της Aenaon Skincare, ομιλήτρια στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αισθητικής στο Abu Dhabi

Η Εύα Τσαντή φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Δημοσίευση 1/6/2023 | 11:33

Η Εύα Τσαντή, δημιουργός της Aenaon Skincare, ομιλήτρια στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αισθητικής στο Abu Dhabi

Η Εύα Τσαντή, Χημικός MSc και δημιουργός του premium ελληνικού skincare brand, Aenaon°, συμμετείχε ως διακεκριμένη ομιλήτρια στο πολυαναμενόμενο 9ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αισθητικής στο Abu Dhabi (AIDA).

Η πρωτοποριακή της δουλειά στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας περιποίησης της επιδερμίδας συγκέντρωσε τεράστια προσοχή από αξιότιμους συναδέλφους, ηγέτες του κλάδου και λάτρεις της περιποίησης δέρματος απ’ όλο τον κόσμο.
Advanced Active Delivery System.


Η Εύα Τσαντή φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Στο συνέδριο, η Εύα Τσαντή κλήθηκε να παρουσιάσει το μοναδικό "Advanced Active Delivery System", μία καινοτόμο φόρμουλα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Aenaon° και περιστρέφεται γύρω από την ενθυλάκωση των πεπτιδίων.

Τα υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά εσωκλείονται σε μία κάψουλα με διπλό τοίχωμα, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενυδατώνουν, θρέφουν, επανορθώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα, εισχωρώντας στα βαθύτερα επίπεδά της.

Τα πεπτίδια που προσδένονται στην εξωτερική στιβάδα των ενδοκαψυλιωμένων ενεργών συστατικών προσδένονται στοχευμένα και «εκλεκτικά» στα «κύτταρα στόχος», στα κύτταρα δηλαδή που τα έχουν ανάγκη, απελευθερώνοντας στο εσωτερικό τους όλα τα ενεργά συστατικά.

Η Εύα Τσαντή καθήλωσε το κοινό κατά την ομιλία της την Παρασκευή 26 Μαΐου, με την παρουσίασή της με τίτλο «Advanced Active Delivery System in Skincare by Expert Peptide Encapsulation». Η τεχνογνωσία και η εις βάθος γνώση που διαθέτει άφησαν τους παρευρισκόμενους εμπνευσμένους και πρόθυμους να εξερευνήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της καινοτομίας της Aenaon°.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους διοργανωτές του συνεδρίου AIDA, η Εύα Τσαντή μοιράστηκε την εγκάρδια εκτίμησή της για την ευκαιρία να παρουσιάσει την ανακάλυψή της και να συμμετάσχει σε ουσιαστικές συνομιλίες με πρωτοπόρους του κλάδου.

Το ετήσιο συνέδριο αποτελεί μια ζωτικής σημασίας πλατφόρμα για τη σύνδεση καταρτισμένων επιστημόνων στον κλάδο της Αισθητικής και της Δερματολογίας, πυροδοτώντας καινοτόμες ιδέες και ενθάρρυνση συνεργασιών που θα διαμορφώσουν το μέλλον της βιομηχανίας περιποίησης της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα της Aenaon°

Η Aenaon° είναι ένα beauty brand υψηλής απόδοσης που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την παροχή εξαιρετικών κλινικών αποτελεσμάτων. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Aenaon° είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι επιδιορθώνουν, αναδομούν και βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τη δύναμη καθενός από τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στη σύνθεσή τους.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία των προϊόντων, τους επιτρέπει να διεισδύουν ακόμη πιο βαθιά στις στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας στο δέρμα ό,τι χρειάζεται σε κυτταρικό επίπεδο και όχι απλώς επιφανειακά. Αυτή η προσέγγιση ξεχωρίζει την Aenaon° εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα για την επιδερμίδα.

Σχετικά με την Aenaon°

Πιστεύουμε ότι η διαχρονική ομορφιά μπορεί να επιτευχθεί εκεί όπου η λεπτομερής και σε βάθος έρευνα της επιστήμης συναντά έναν βαθύ θαυμασμό και σεβασμό για τη φύση, τα συστατικά της και τα οφέλη τους. Τα προϊόντα Aenaon° είναι κλινικά & δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχουν σιλικόνη ή parabens και δε δοκιμάζονται σε ζώα. Όλα τα προϊόντα της Aenaon° παράγονται στην Ελλάδα, στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής της.

H Aenaon° λειτουργεί με γνώμονα τις σταθερές αξίες της, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, έχοντας έναν αστείρευτο ζήλο για έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών. Αυτή η επιθυμία μάς οδήγησε στη δημιουργία μίας καινοτόμου φόρμουλας που εξασφαλίζει το ‘rescue package’ που η επιδερμίδα αναζητά, έχει ανάγκη και αξίζει.



www.aenaon.com 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life Χτες
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ Χτες
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech Χτες
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!