E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά»

Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Δημοσίευση 1/6/2023 | 10:55

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά»

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε και για την οικονομική κρίση στην Κύπρο το 2013 και το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε.

Καταφέρατε να αποκτήσετε μια αξιόλογη περιουσία, που να σας δίνει τη δυνατότητα να μην δουλεύετε, μιας που ζήσατε στις χρυσές εποχές της δισκογραφίας;

Μέχρι σε ένα σημείο τα είχα καταφέρει, πάρα πολύ καλά. Απλά η Κύπρος ήρθε ακόμη μια φορά να μου δώσει μία και να μου πει κάτσε στην άκρη. Η πρώτη ήταν με τον πόλεμο και με τα Κατεχόμενα που πήραν τα μέρη και πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Έχω αγνοούμενο τον πατέρα μου και αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα. Η δεύτερη με το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο το 2013. Εμπιστευτήκαμε κάτι που δεν έπρεπε.

Χάσατε πολλά λεφτά τότε;

Έχω χάσει αρκετά λεφτά ναι, τα οποία τα χρειαζόμουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε πίσω κάποια από αυτά;

Ευελπιστώ ότι μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά το παλεύουμε με διάφορους τρόπους. Ήταν άδικο αυτό που έγινε και δεν ξέραμε ότι είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Ήταν σοκ φαντάζομαι το να χάνει κανείς τους κόπους μιας ζωής…

Έγινα πιο δυνατή μέσα από αυτό. Μην ξεχνάμε πως ακούσαμε ότι πολύς κόσμος αυτοκτόνησε, ενώ αρκετοί που είχαν κάποιο δάνειο στην ίδια τράπεζα, συνέχισαν να το πληρώνουν. Είναι μια ανοιχτή πληγή όλο αυτό.

Αντιμετωπίσατε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη φωνή σας;

Εννοείται. Την ταλαιπωρήσαμε τη φωνή μας, γιατί για μια περίπου 20ετία δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα και τραγουδούσαμε είτε με πυρετό, είτε είχαμε σπάσει τα πλευρά μας. Η δουλειά μας ήταν πάρα πολύ σκληρή. Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με τη φωνή μου και το πρώτο ήταν την πενταετία που ξεκίνησα να τραγουδάω, που ήμουν σε μικρή ηλικία. Εκείνη την περίοδο συνεργαζόμουν με τον Γιάννη Πάριο στο μικρό Διογένη και το καλοκαίρι κάναμε περιοδείες και πήγαμε στην Κύπρο. Μετά εγώ έμεινα εκεί και τραγούδησα έναν μήνα σε ένα παραλιακό μαγαζί και από την πολλή υγρασία έπαθα πάχυνση στη φωνή.

Ήταν μια πάθηση και μάλιστα έκανα τη δισκογραφία μου έχοντας αυτή την πάχυνση. Το 2004-2005 έκανα μια επέμβαση για πολύποδα στις χορδές μου. Ήταν πετυχημένη οπότε το ξεπέρασα. Το 2013 όταν έγινε το «κούρεμα» στις τράπεζες όμως έπαθα βύθιση της φωνής, λόγω ψυχολογικού. Δεν έβγαινε η φωνή μου όταν πήγαινα να μιλήσω. Έκανα όμως ασκήσεις με μια εξαιρετική γιατρό και έκανα επανατοποθέτηση φωνής. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left Χτες
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid Χτες
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.