E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά»

Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Δημοσίευση 1/6/2023 | 10:55

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά»

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε και για την οικονομική κρίση στην Κύπρο το 2013 και το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε.

Καταφέρατε να αποκτήσετε μια αξιόλογη περιουσία, που να σας δίνει τη δυνατότητα να μην δουλεύετε, μιας που ζήσατε στις χρυσές εποχές της δισκογραφίας;

Μέχρι σε ένα σημείο τα είχα καταφέρει, πάρα πολύ καλά. Απλά η Κύπρος ήρθε ακόμη μια φορά να μου δώσει μία και να μου πει κάτσε στην άκρη. Η πρώτη ήταν με τον πόλεμο και με τα Κατεχόμενα που πήραν τα μέρη και πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Έχω αγνοούμενο τον πατέρα μου και αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα. Η δεύτερη με το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο το 2013. Εμπιστευτήκαμε κάτι που δεν έπρεπε.

Χάσατε πολλά λεφτά τότε;

Έχω χάσει αρκετά λεφτά ναι, τα οποία τα χρειαζόμουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε πίσω κάποια από αυτά;

Ευελπιστώ ότι μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά το παλεύουμε με διάφορους τρόπους. Ήταν άδικο αυτό που έγινε και δεν ξέραμε ότι είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Ήταν σοκ φαντάζομαι το να χάνει κανείς τους κόπους μιας ζωής…

Έγινα πιο δυνατή μέσα από αυτό. Μην ξεχνάμε πως ακούσαμε ότι πολύς κόσμος αυτοκτόνησε, ενώ αρκετοί που είχαν κάποιο δάνειο στην ίδια τράπεζα, συνέχισαν να το πληρώνουν. Είναι μια ανοιχτή πληγή όλο αυτό.

Αντιμετωπίσατε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη φωνή σας;

Εννοείται. Την ταλαιπωρήσαμε τη φωνή μας, γιατί για μια περίπου 20ετία δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα και τραγουδούσαμε είτε με πυρετό, είτε είχαμε σπάσει τα πλευρά μας. Η δουλειά μας ήταν πάρα πολύ σκληρή. Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με τη φωνή μου και το πρώτο ήταν την πενταετία που ξεκίνησα να τραγουδάω, που ήμουν σε μικρή ηλικία. Εκείνη την περίοδο συνεργαζόμουν με τον Γιάννη Πάριο στο μικρό Διογένη και το καλοκαίρι κάναμε περιοδείες και πήγαμε στην Κύπρο. Μετά εγώ έμεινα εκεί και τραγούδησα έναν μήνα σε ένα παραλιακό μαγαζί και από την πολλή υγρασία έπαθα πάχυνση στη φωνή.

Ήταν μια πάθηση και μάλιστα έκανα τη δισκογραφία μου έχοντας αυτή την πάχυνση. Το 2004-2005 έκανα μια επέμβαση για πολύποδα στις χορδές μου. Ήταν πετυχημένη οπότε το ξεπέρασα. Το 2013 όταν έγινε το «κούρεμα» στις τράπεζες όμως έπαθα βύθιση της φωνής, λόγω ψυχολογικού. Δεν έβγαινε η φωνή μου όταν πήγαινα να μιλήσω. Έκανα όμως ασκήσεις με μια εξαιρετική γιατρό και έκανα επανατοποθέτηση φωνής. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε οn camera για τη σύγκριση με την Ελένη Τσολάκη

Tabloid 02.02.2026
Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νούμερα τηλεθέασης

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση της Αννας Λιβαθυνού

Media 02.02.2026
Ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη, Στέφανο Σίσκο, μετά το τέλος της Αννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Survivor: Ο Gio Kay αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Media 02.02.2026
Εκτός Survivor ο Gio Kay, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αιφνιδίασε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού

Βραβεία Grammy: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Tabloid 02.02.2026
Διάλεξε την αγαπημένη σου!

Ελένη Βουλγαράκη – Ανάρτηση «κόλαφος» για Δημήτρη Παπανώτα

Tabloid 02.02.2026
«Ντροπιαστικό είναι να εκφράζεις δημόσια μισογυνιστικές απόψεις»

Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε το... κορμί της στα Grammy, δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Tabloid 02.02.2026
Αλλη μια ιδιαίτερη εμφάνιση από το μοντέλο από τη Γερμανία

Η χιουμοριστική, αλλά νυσταγμένη «καλημέρα» του Αρκά και η «δύναμη» του καφέ

Χιούμορ 02.02.2026
Το σκίτσο για το ξεκίνημα της εβδομάδας

Μιγκ Τζάγκερ: Νεκρός στη θάλασσα ο σύντροφος της εγγονής του, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν αν και δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση, πρόκειται για τον 37χρονο Κι, ενώ ο θάνατός τους δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος

Αγκαλιά με μία γυναίκα ο σκηνοθέτης του Melania σε φωτογραφία των αρχείων Επστάιν

Tabloid Χτες
Ο Μπρετ Ράτνερ, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τις ταινίες Rush Hour και X-Men: The Last Stand, φαίνεται να κάθεται σε έναν καναπέ δίπλα στον Τζέφρι Επστάιν και δύο γυναίκες

Κάτια Δανδουλάκη – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον Νίκο Γαλανό και ο αρραβώνας: «Ήταν η πρώτη μου σχέση»

Tabloid Χτες
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος