E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά»

Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Δημοσίευση 1/6/2023 | 10:55

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά»

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε και για την οικονομική κρίση στην Κύπρο το 2013 και το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε.

Καταφέρατε να αποκτήσετε μια αξιόλογη περιουσία, που να σας δίνει τη δυνατότητα να μην δουλεύετε, μιας που ζήσατε στις χρυσές εποχές της δισκογραφίας;

Μέχρι σε ένα σημείο τα είχα καταφέρει, πάρα πολύ καλά. Απλά η Κύπρος ήρθε ακόμη μια φορά να μου δώσει μία και να μου πει κάτσε στην άκρη. Η πρώτη ήταν με τον πόλεμο και με τα Κατεχόμενα που πήραν τα μέρη και πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Έχω αγνοούμενο τον πατέρα μου και αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα. Η δεύτερη με το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο το 2013. Εμπιστευτήκαμε κάτι που δεν έπρεπε.

Χάσατε πολλά λεφτά τότε;

Έχω χάσει αρκετά λεφτά ναι, τα οποία τα χρειαζόμουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε πίσω κάποια από αυτά;

Ευελπιστώ ότι μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά το παλεύουμε με διάφορους τρόπους. Ήταν άδικο αυτό που έγινε και δεν ξέραμε ότι είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Ήταν σοκ φαντάζομαι το να χάνει κανείς τους κόπους μιας ζωής…

Έγινα πιο δυνατή μέσα από αυτό. Μην ξεχνάμε πως ακούσαμε ότι πολύς κόσμος αυτοκτόνησε, ενώ αρκετοί που είχαν κάποιο δάνειο στην ίδια τράπεζα, συνέχισαν να το πληρώνουν. Είναι μια ανοιχτή πληγή όλο αυτό.

Αντιμετωπίσατε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη φωνή σας;

Εννοείται. Την ταλαιπωρήσαμε τη φωνή μας, γιατί για μια περίπου 20ετία δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα και τραγουδούσαμε είτε με πυρετό, είτε είχαμε σπάσει τα πλευρά μας. Η δουλειά μας ήταν πάρα πολύ σκληρή. Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με τη φωνή μου και το πρώτο ήταν την πενταετία που ξεκίνησα να τραγουδάω, που ήμουν σε μικρή ηλικία. Εκείνη την περίοδο συνεργαζόμουν με τον Γιάννη Πάριο στο μικρό Διογένη και το καλοκαίρι κάναμε περιοδείες και πήγαμε στην Κύπρο. Μετά εγώ έμεινα εκεί και τραγούδησα έναν μήνα σε ένα παραλιακό μαγαζί και από την πολλή υγρασία έπαθα πάχυνση στη φωνή.

Ήταν μια πάθηση και μάλιστα έκανα τη δισκογραφία μου έχοντας αυτή την πάχυνση. Το 2004-2005 έκανα μια επέμβαση για πολύποδα στις χορδές μου. Ήταν πετυχημένη οπότε το ξεπέρασα. Το 2013 όταν έγινε το «κούρεμα» στις τράπεζες όμως έπαθα βύθιση της φωνής, λόγω ψυχολογικού. Δεν έβγαινε η φωνή μου όταν πήγαινα να μιλήσω. Έκανα όμως ασκήσεις με μια εξαιρετική γιατρό και έκανα επανατοποθέτηση φωνής. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories 18.12.2025
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.

H Σίντνεϊ Σουίνι με ολόλευκο φόρεμα με τολμηρό ντεκολτέ

Tabloid Χτες
Αναδημιούργησε την πιο εμβληματική εμφάνιση της Μέριλιν Μονρόε

Αρης Μουγκοπέτρος: Δείχνει για πρώτη φορά τα δύο πρόσθετα δάχτυλα μετά τον ακρωτηριασμό του

Tabloid Χτες
Ο Αρης Μουγκοπέτρος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα πρόσθετα δάχτυλα του χεριού του

«Πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας»: Φίλοι της Κέιτι Πράις ανησυχούν μετά την τελευταία της εμφάνιση

Tabloid Χτες
Φίλοι της 47χρονης μιλούν για εικόνα που «δεν έχουν ξαναδεί», ενώ προβληματισμός επικρατεί και στο οικογενειακό της περιβάλλον

Γιούχαραν τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΕΦ – Δείτε το βίντεο

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής παρακολούθησε με τη Μαρία Αντωνά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια

Ξέσπασε ο Λιάγκας: Είναι μάλλον πιο εμπορικό μια γυναίκα να καταγγείλει έναν άντρα

TV Buzz Χτες
Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην κακοποίηση; - Με αφορμή την ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου ότι μπορεί να αυτοκτονήσει κάποιος τραγουδιστής με όσα λέγονται στις εκπομπές

Γιατί αυτή η γαλλική διαφήμιση έχει γίνει viral παγκοσμίως;

Media Προχτές
Το διαφημιστικό σποτ των διόμισι λεπτών χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να ολοκληρωθεί με τη συνδρομή 80 ανθρώπων

Η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει την ουλή της διπλής μαστεκτομής για πρώτη φορά

Tabloid Προχτές
Πριν από 12 χρόνια, η Αντζελίνα Τζολί είχε συγκλονίσει τον κόσμο μιλώντας ανοιχτά για την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή

Η viral αντίδραση της Μελόνι στη θέα του δίμετρου προέδρου της Μοζαμβίκης

Social Προχτές
Η υψομετρική τους διαφορά έφερε αμήχανα χαμόγελα στην ιταλίδα πρωθυπουργό