E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά»

Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Δημοσίευση 1/6/2023 | 10:55

Κωνσταντίνα: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά»

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε και για την οικονομική κρίση στην Κύπρο το 2013 και το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε.

Καταφέρατε να αποκτήσετε μια αξιόλογη περιουσία, που να σας δίνει τη δυνατότητα να μην δουλεύετε, μιας που ζήσατε στις χρυσές εποχές της δισκογραφίας;

Μέχρι σε ένα σημείο τα είχα καταφέρει, πάρα πολύ καλά. Απλά η Κύπρος ήρθε ακόμη μια φορά να μου δώσει μία και να μου πει κάτσε στην άκρη. Η πρώτη ήταν με τον πόλεμο και με τα Κατεχόμενα που πήραν τα μέρη και πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Έχω αγνοούμενο τον πατέρα μου και αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα. Η δεύτερη με το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο το 2013. Εμπιστευτήκαμε κάτι που δεν έπρεπε.

Χάσατε πολλά λεφτά τότε;

Έχω χάσει αρκετά λεφτά ναι, τα οποία τα χρειαζόμουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε πίσω κάποια από αυτά;

Ευελπιστώ ότι μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά το παλεύουμε με διάφορους τρόπους. Ήταν άδικο αυτό που έγινε και δεν ξέραμε ότι είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Ήταν σοκ φαντάζομαι το να χάνει κανείς τους κόπους μιας ζωής…

Έγινα πιο δυνατή μέσα από αυτό. Μην ξεχνάμε πως ακούσαμε ότι πολύς κόσμος αυτοκτόνησε, ενώ αρκετοί που είχαν κάποιο δάνειο στην ίδια τράπεζα, συνέχισαν να το πληρώνουν. Είναι μια ανοιχτή πληγή όλο αυτό.

Αντιμετωπίσατε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη φωνή σας;

Εννοείται. Την ταλαιπωρήσαμε τη φωνή μας, γιατί για μια περίπου 20ετία δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα και τραγουδούσαμε είτε με πυρετό, είτε είχαμε σπάσει τα πλευρά μας. Η δουλειά μας ήταν πάρα πολύ σκληρή. Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με τη φωνή μου και το πρώτο ήταν την πενταετία που ξεκίνησα να τραγουδάω, που ήμουν σε μικρή ηλικία. Εκείνη την περίοδο συνεργαζόμουν με τον Γιάννη Πάριο στο μικρό Διογένη και το καλοκαίρι κάναμε περιοδείες και πήγαμε στην Κύπρο. Μετά εγώ έμεινα εκεί και τραγούδησα έναν μήνα σε ένα παραλιακό μαγαζί και από την πολλή υγρασία έπαθα πάχυνση στη φωνή.

Ήταν μια πάθηση και μάλιστα έκανα τη δισκογραφία μου έχοντας αυτή την πάχυνση. Το 2004-2005 έκανα μια επέμβαση για πολύποδα στις χορδές μου. Ήταν πετυχημένη οπότε το ξεπέρασα. Το 2013 όταν έγινε το «κούρεμα» στις τράπεζες όμως έπαθα βύθιση της φωνής, λόγω ψυχολογικού. Δεν έβγαινε η φωνή μου όταν πήγαινα να μιλήσω. Έκανα όμως ασκήσεις με μια εξαιρετική γιατρό και έκανα επανατοποθέτηση φωνής. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγνώριστη η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα σε βραδινή εκδήλωση

Tabloid 12.03.2026
Όπως έχει γίνει γνωστό, ενώ σπούδαζε ιατρική στην Πράγα, κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο χορός στους ρυθμούς του Bad Bunny σε παραλία της Καλιφόρνια

Social 12.03.2026
«Πραγματική ομορφιά» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου για όσα βλέπει στην Καλιφόρνια

Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια φήμη για διαζύγιο ‑ σοκ για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz»

Tabloid 12.03.2026
Μια φημολογία ότι έχει χωρίσει πασίγνωστο ζευγάρι μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Πέμπτης

Δούσης για για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Φτιάχνουμε μικρούς εγκληματίες και δεν τρέχει κάστανο»

Tabloid 12.03.2026
Ο δημοσιογράφος βάζει στο «κάδρο» της ευθύνης τους γονείς που καλύπτουν την παραβατικότητα των παιδιών τους και την αδράνεια του Υπουργείου!

Επιβεβαιώνει τον χωρισμό με τη σύντροφό του ο Ντόντσιτς: Ο σταρ των Λέικερς έχει να δει μήνες τα παιδιά του

Tabloid 12.03.2026
Η Αννα Μαρία Γκόλτες έχει μετακομίσει στη Σλοβενία με τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος φέρεται να είναι σε σχέση με την Μάντελιν Κλάιν, να μπλέκει σε δικαστικές περιπέτειες και να απαιτεί να βλέπει τα παιδιά του

Η «κρυφή» παραλία που δεν φαίνεται από πουθενά: Ο μυστικός παράδεισος που κρύβεται μέσα σε κρατήρα

Παράξενα 12.03.2026
Ένας τεράστιος κρατήρας αποκαλύπτει μια ονειρική παραλία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία φαντασίας - Και όμως υπάρχει πραγματικά

Μαρίνα Σπανού: «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν κολλητός με τον παππού μου»

Tabloid Χτες
Η Μαρίνα Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής των Rainbow Mermaids

Η Νικόλ Κίντμαν «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Κιθ Έρμπαν και τη ζωή μετά το διαζύγιο

Tabloid Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της από τον διάσημο μουσικό

Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά για τον Γιώργο Μαρίνο

Social Χτες
Το «αντίο» της γνωστής παρουσιάστριας στον σπουδαίο performer

Ανω κάτω το OPEN με τρελές ανακατατάξεις στις εκπομπές

Media Χτες
Μετά την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος από τον Θέμη Μάλλη, ανακοινώθηκαν επισήμως οι πρώτες αλλαγές.