E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονιστικό βίντεο ‑ Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της

Η έφηβη κλαίει υστερικά, ζητά συνεχώς συγγνώμη και λέει «Ήταν κάτι δαιμονικό. Χρειάζονται χειροπέδες; Είμαι καλό παιδί»

Δημοσίευση 1/6/2023 | 10:18

Συγκλονιστικό βίντεο ‑ Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της

Σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν τα πλάνα που φέρνει στη δημοσιότητα το Law and Crime Network και καταγράφουν τη σύλληψη μιας 12χρονης Αμερικανίδας που παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της.

Το αγόρι, που πιστεύεται ότι κοιμόταν την ώρα που δέχτηκε τη μανιασμένη επίθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο και εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα.

Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στις αρχές του έτους, και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου, στο σπίτι της οικογένειας του κοριτσιού στην πόλη Τάλσα της Οκλαχόμα. Η έφηβη - το όνομα της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί από τις Αρχές λόγω της ηλικίας της - είπε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε με ένα μαχαίρι στο 9χρονο αγόρι ενώ εκείνο βρισκόταν στο κρεβάτι του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και ότι έπειτα ανέβηκε στον πάνω όροφο και πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο. Το κορίτσι προσφέρθηκε μάλιστα να τους δείξει το σημείο όπου προσγειώθηκε το μαχαίρι, ενώ ο αδελφός της ψυχορραγούσε στο εσωτερικό του σπιτιού.

Κλαίγοντας υστερικά, η έφηβη παραληρεί και ζητά επανειλημμένα συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί έκανε ό,τι έκανε και ρωτώντας απεγνωσμένα αν πρόκειται να πάει στη φυλακή.

Bodycam: Cops Arrest 12-Year-Old Girl for Allegedly Stabbing Little Brother to Death in Oklahoma

«Συγγνώμη, συγγνώμη! Δεν ήθελα να συμβούν έτσι τα πράγματα! Θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη φυλακή», λέει μεταξύ άλλων η 12χρονη στον αστυνομικό που περιμένει μαζί της έξω από το σπίτι, όπου έχουν καταφθάσει πλήθος περιπολικά και φυσικά το ασθενοφόρο.

«Δεν ξέρω τι διάολο συνέβη» λέει κάποια άλλη στιγμή το κορίτσι, που δεν σταματάει να κλαίει με λυγμούς.

Η μητέρα της, που σύμφωνα με τη New York Post ονομάζεται Έιπριλ Λίντα, ακούγεται να απαντά νευριασμένη στην έφηβη που της ζητά συνεχώς συγγνώμη. «Έχει μαχαιριές στο στήθος. Θα μπορούσες να τον σκοτώσεις! Να παρακαλάς τον Θεό να ζήσει», λέει στην κόρη της η γυναίκα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πόσο σοβαρά είναι τα τραύματα του γιου της και ότι θα οδηγήσουν στον θάνατό του λίγη ώρα αργότερα.

Η 12χρονη επαναλαμβάνει συνεχώς ότι λυπάται και ότι δεν ξέρει τι συνέβη. «Ήταν κάτι δαιμονικό» λέει, σαν να θέλει να δικαιολογήσει τις πράξεις της.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ενώ οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τον 9χρονο στο νοσοκομείο, η αστυνομία έλεγξε το κορίτσι, που είχε πληγές στα χέρια από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Κάποια στιγμή, και ενώ είχε τεθεί ήδη υπό κράτηση, η 12χρονη ρώτησε τον αστυνομικό εάν είναι απαραίτητο να φορά χειροπέδες, διαβεβαιώνοντάς τον ότι «είναι καλό παιδί». «Κατέστρεψα τη ζωή μου, εγώ φταίω για όλα. Θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη» λέει το κορίτσι, που φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ πρόκειται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον της.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία έχει υποστεί σε μεγάλο βαθμό επεξεργασία και δεν ρίχνει φως στα κίνητρα της έφηβης. Μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τον θάνατο του αγοριού, η μητέρα των παιδιών είπε ότι η συμπεριφορά της κόρης της δεν ήταν καθόλου προβληματική, σημειώνοντας ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα το κορίτσι είχε ξαναρχίσει να λαμβάνει μια φαρμακευτική αγωγή, μετά από διακοπή ενός χρόνου. Η ίδια πρόσθεσε ότι η κόρη της δεν της είχε δώσει ποτέ λόγους για να ανησυχεί ότι ήταν επικίνδυνη.

Σε μια ιδιαίτερα τραγική στιγμή της συνομιλίας της με τους αστυνομικούς, η Έιπριλ Λίντα, που σε αυτή τη φάση γνωρίζει ήδη ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή, δείχνει να μη συνειδητοποιεί τη φρικτή αλήθεια. «Τώρα θα υπάρχουν συνεχώς προβλήματα μεταξύ τους» λέει για τα δύο παιδιά της, εκφράζοντας σιγουριά ότι ο - νεκρός πια - γιος της δεν θα συγχωρήσει ποτέ την αδελφή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Δεύτερη σορός εντοπίστηκε στο σπίτι που κάηκε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ανησυχία πως πρόκειται για το παιδί που ήταν αγνοούμενο

Ακτή Ελεφαντοστού ‑ Νορβηγία 1‑2: Ο Χάαλαντ σφραγίζει την πρόκριση και οι Βίκινγκς πάνε στους «16»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τον σταρ της Σίτι να κάνει τη διαφορά, η Νορβηγία νίκησε 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού και θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στη φάση των «16»

Θαύμα ζωής στα ερείπια της Βενεζουέλας: Παιδί 3 ετών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 6 ημέρες ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παγιδευμένο 6 ημέρες στα συντρίμμια ο μικρός βγήκε νικητής

Τραγωδία στη Λητή Θεσσαλονίκης: Νεκρός άνδρας, τραυματισμένη γυναίκα και αγνοούμενο ανήλικο παιδί στη μεγάλη πυρκαγιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αν και κατά το τελευταίο διάστημα η εικόνα της πυρκαγιάς παρουσιάζεται βελτιωμένη, οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή.

Ανθρωποκυνηγητό για τον «Μπατμαν του Μεξικό»: Δένει κλέφτες σε κολώνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι μεξικανικές αρχές αναζητούν έναν μυστηριώδη τιμωρό στην πολιτεία Χαλίσκο

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Μπερν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Βρετανός ηθοποιός του «Ιντιάνα Τζόουνς» και του «Χάρι Πότερ» πέθανε στα 82 του χρόνια

Τραγωδία στην Ιταλία: Σκότωσε ιδιοκτήτη πιτσαρίας για μια δωρεάν... πίτσα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο δράστης φέρεται να ζήτησε από το θύμα μια πίτσα δωρεάν και, βλέποντας την άρνηση, αντέδρασε βγάζοντας ένα μαχαίρι. Τραυματίστηκε επίσης η αδελφή του πιτσαδόρου, η οποία επενέβη προσπαθώντας να σώσει τον αδελφό της.

Αγνοούμενο παιδί μετά τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στις Αρχές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εντατικές έρευνες για αγνοούμενο παιδί έπειτα από την πυρκαγιά στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης

Πετράλωνα: Καρέ – καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δείτε εικόνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στις φωτογραφίες, φαίνεται το κτήριο να καταρρέει τη στιγμή που στη διπλανή οικοδομή μία πρέσα εκτελεί εργασίες

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τον αποκλεισμό τρανς αθλητριών από τα γυναικεία αθλήματα

Κόσμος Χτες
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε τις απαγορεύσεις συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητριών σε γυναικεία αθλήματα, ανοίγοντας τον δρόμο για εφαρμογή σε δεκάδες πολιτείες.

Κιλκίς: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω της φωτιάς που καίει κοντά στα ελληνικά σύνορα

Ελλάδα Χτες
Πυροσβεστικές δυνάμεις ανοίγουν προληπτικά αντιπυρικές ζώνες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής Ακρίτας.

Αλβανία: Ταραχές κατά της επένδυσης του γαμπρού Τραμπ ‑ Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητα βουλευτών

Κόσμος Χτες
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κοινοβούλιο του Εγκλήματος», «35 χρόνια καταστροφής, διαφθοράς, κλοπής και μείωσης του πληθυσμού» και «Για το μέλλον της Αλβανίας, η αλβανική πολιτική πρέπει να ξεριζωθεί».