E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονιστικό βίντεο ‑ Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της

Η έφηβη κλαίει υστερικά, ζητά συνεχώς συγγνώμη και λέει «Ήταν κάτι δαιμονικό. Χρειάζονται χειροπέδες; Είμαι καλό παιδί»

Δημοσίευση 1/6/2023 | 10:18

Συγκλονιστικό βίντεο ‑ Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της

Σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν τα πλάνα που φέρνει στη δημοσιότητα το Law and Crime Network και καταγράφουν τη σύλληψη μιας 12χρονης Αμερικανίδας που παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της.

Το αγόρι, που πιστεύεται ότι κοιμόταν την ώρα που δέχτηκε τη μανιασμένη επίθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο και εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα.

Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στις αρχές του έτους, και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου, στο σπίτι της οικογένειας του κοριτσιού στην πόλη Τάλσα της Οκλαχόμα. Η έφηβη - το όνομα της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί από τις Αρχές λόγω της ηλικίας της - είπε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε με ένα μαχαίρι στο 9χρονο αγόρι ενώ εκείνο βρισκόταν στο κρεβάτι του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και ότι έπειτα ανέβηκε στον πάνω όροφο και πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο. Το κορίτσι προσφέρθηκε μάλιστα να τους δείξει το σημείο όπου προσγειώθηκε το μαχαίρι, ενώ ο αδελφός της ψυχορραγούσε στο εσωτερικό του σπιτιού.

Κλαίγοντας υστερικά, η έφηβη παραληρεί και ζητά επανειλημμένα συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί έκανε ό,τι έκανε και ρωτώντας απεγνωσμένα αν πρόκειται να πάει στη φυλακή.

Bodycam: Cops Arrest 12-Year-Old Girl for Allegedly Stabbing Little Brother to Death in Oklahoma

«Συγγνώμη, συγγνώμη! Δεν ήθελα να συμβούν έτσι τα πράγματα! Θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη φυλακή», λέει μεταξύ άλλων η 12χρονη στον αστυνομικό που περιμένει μαζί της έξω από το σπίτι, όπου έχουν καταφθάσει πλήθος περιπολικά και φυσικά το ασθενοφόρο.

«Δεν ξέρω τι διάολο συνέβη» λέει κάποια άλλη στιγμή το κορίτσι, που δεν σταματάει να κλαίει με λυγμούς.

Η μητέρα της, που σύμφωνα με τη New York Post ονομάζεται Έιπριλ Λίντα, ακούγεται να απαντά νευριασμένη στην έφηβη που της ζητά συνεχώς συγγνώμη. «Έχει μαχαιριές στο στήθος. Θα μπορούσες να τον σκοτώσεις! Να παρακαλάς τον Θεό να ζήσει», λέει στην κόρη της η γυναίκα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει πόσο σοβαρά είναι τα τραύματα του γιου της και ότι θα οδηγήσουν στον θάνατό του λίγη ώρα αργότερα.

Η 12χρονη επαναλαμβάνει συνεχώς ότι λυπάται και ότι δεν ξέρει τι συνέβη. «Ήταν κάτι δαιμονικό» λέει, σαν να θέλει να δικαιολογήσει τις πράξεις της.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ενώ οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τον 9χρονο στο νοσοκομείο, η αστυνομία έλεγξε το κορίτσι, που είχε πληγές στα χέρια από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Κάποια στιγμή, και ενώ είχε τεθεί ήδη υπό κράτηση, η 12χρονη ρώτησε τον αστυνομικό εάν είναι απαραίτητο να φορά χειροπέδες, διαβεβαιώνοντάς τον ότι «είναι καλό παιδί». «Κατέστρεψα τη ζωή μου, εγώ φταίω για όλα. Θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη» λέει το κορίτσι, που φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ πρόκειται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον της.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία έχει υποστεί σε μεγάλο βαθμό επεξεργασία και δεν ρίχνει φως στα κίνητρα της έφηβης. Μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τον θάνατο του αγοριού, η μητέρα των παιδιών είπε ότι η συμπεριφορά της κόρης της δεν ήταν καθόλου προβληματική, σημειώνοντας ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα το κορίτσι είχε ξαναρχίσει να λαμβάνει μια φαρμακευτική αγωγή, μετά από διακοπή ενός χρόνου. Η ίδια πρόσθεσε ότι η κόρη της δεν της είχε δώσει ποτέ λόγους για να ανησυχεί ότι ήταν επικίνδυνη.

Σε μια ιδιαίτερα τραγική στιγμή της συνομιλίας της με τους αστυνομικούς, η Έιπριλ Λίντα, που σε αυτή τη φάση γνωρίζει ήδη ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή, δείχνει να μη συνειδητοποιεί τη φρικτή αλήθεια. «Τώρα θα υπάρχουν συνεχώς προβλήματα μεταξύ τους» λέει για τα δύο παιδιά της, εκφράζοντας σιγουριά ότι ο - νεκρός πια - γιος της δεν θα συγχωρήσει ποτέ την αδελφή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Θρίλερ στη Λήμνο: Τουρίστες ανακάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και οστά στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρακίου

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Τα οστά που περισυλλέχθηκαν παρελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Μούδρου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λήμνου

Τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της Σταυρούλας: Είχε δύο μαχαιριές στο στήθος, την έδεσε και την φίμωσε ο Σκοπιανός

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το σημείο που ήταν θαμμένη το υπέδειξε ο καθ` ομολογίαν δολοφόνος της - Αύριο η ιατροδικαστική εξέταση

Ανησυχία για τον Ροντ Στιούαρτ: Σταμάτησε συναυλία για να πάρει οξυγόνο μετά από λιποθυμική τάση

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Είχε ακυρώσει σειρά εμφανίσεων λόγω προβλημάτων υγείας μόλις λίγες εβδομάδες πριν

Μεγαλώνει η «επανάσταση των φλαμίνγκο» στην Αλβανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους των Τιράνων ενάντια στην επένδυση Κούσνερ

Κόσμος 21.06.2026
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες πολίτες, που αντιδρούν στην κατασκευή πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος κοντά σε προστατευόμενο υγροβιότοπο

Αγγελόκαστρο Αγρινίου: Μυστήριο με 70χρονο που βρέθηκε νεκρός και χωρίς ρούχα στην άκρη του δρόμου – Πού στρέφονται οι έρευνες

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου

Βρέφος επτά μηνών στην Πάτρα με τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα μηρού – Ενδείξεις κακοποίησης

Ελλάδα 21.06.2026
Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν τους τραυματισμούς του βρέφους ασυμβίβαστους με τυχαίο ατύχημα

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς ‑ Γιαννακόπουλος: «Ο βασιλιάς γύρισε»

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναλαμβάνει τον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια - Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή με κοινή φωτογραφία από το Σούνιο

Λαγοκέφαλοι: Πείραμα ψαρά αποκαλύπτει την κανιβαλιστική φύση τους ‑ Κατασπαράζονται μεταξύ τους

E-Daily 2.TopNews 21.06.2026
Το σοκαριστικό βίντεο ψαρά φέρνει στο φως την άγρια συμπεριφορά του τοξικού ψαριού

Κατεδαφίζεται εσπευσμένα το νέο αμφιθέατρο του Ζαππείου – ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις

Ελλάδα 21.06.2026
Οι διοργανωτές επικαλούνται τεχνικά προβλήματα – Είχαν προηγηθεί έντονες αντιδράσεις για τη σιδερένια κατασκευή που κάλυπτε το εμβληματικό κτίριο