E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς πάει η υγεία του Μπρους Γουίλις – Η κόρη του μιλάει για την καθημερινότητά του

Η Ταλούλα Γουίλις αποκάλυψε πώς περνάει τις ημέρες του ο διάσημος πατέρας της

Δημοσίευση 1/6/2023 | 09:40

Πώς πάει η υγεία του Μπρους Γουίλις – Η κόρη του μιλάει για την καθημερινότητά του

Φως στην καθημερινότητα του Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει διαγνωστεί με άνοια, έριξε η κόρη του Ταλούλα Γουίλις μιλώντας στη Vogue για το πώς ζει ο 68χρονος ηθοποιός με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως είπε στη Vogue η 29χρονη Ταλούλα, ο Μπρους Γουίλις περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον πρώτο όροφο του σπιτιού στο οποίο μένει μαζί με την τωρινή σύζυγό του, την 44χρονη Έμα Χέμινγκ, η οποία έχει, επίσης, μίλησε για το πώς είναι να ζεις με κάποιον άνθρωπο που πάσχει από άνοια.

Σύμφωνα με την κόρη του Αμερικανού ηθοποιού η άνοια από την οποία πάσχει δεν τον έχει επηρεάσει ως προς την κινητικότητά του. Τις περισσοτερες φορές κάνει τη διαδρομή κουζίνα-τραπεζαρία ή πηγαίνει στο γραφείο του, το οποίο είναι γεμάτο με αντικείμενα που μάζευε όπως αυτοκινητάκια, νομίσματα, πέτρες και αντικείμενα από χαλκό.

«Του αρέσει να κρατά αντικείμενα που τα αισθάνεται βαριά στο χέρι του και τα οποία μπορεί να στριφογυρίσει ανάμεσα στα δάχτυλά του» είπε η Ταλούλα Γουίλις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

«Στο σπίτι υπάρχει πάντα μουσική. Ο πατέρας μου ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, πολύ καλός στην φυσαρμόνικα και τους αρέσουν τα παλιά τραγούδια από την Πάτσι Κλάιν μέχρι τη Νίνα Σιμόν» συνέχισε στην περιγραφή της καθημερινότητας του Μπρους Γουίλις.

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τη διάγνωσή του με άνοια, η κόρη του Μπρους Γουίλις είπε στη Vogue ότι ακόμα την αναγνωρίζει με την ίδια, ωστόσο, να τραβάει φωτογραφίες και να σώζει τα φωνητικά του μηνύματα «για την ημέρα που δεν είναι εδώ για να μου θυμίζει τον εαυτό του».

«Ακόμα γνωρίζει ποια είμαι και φωτίζεται το πρόσωπό του όταν μπαίνω στο δωμάτιο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να μετακινούμε από το παρόν στο παρελθόν όταν μιλάω για τον Μπρους: ήταν, είναι, ήταν, είναι. Αυτό το κάνω γιατί ελπίζω ακόμα για τον πατέρα μου και δεν δέχομαι να τα παρατήσω» κατέληξε η κόρη του Μπρους Γουίλις.

Η μετωποκροταφική άνοια

Η αρχική διάγνωση για τον Μπρους Γουίλις ήταν η αφασία εξαιτίας της οποίας είχε ανακοινωθεί ότι αποσύρεται από την υποκριτική.

Νεώτερες εξετάσεις έδειξαν, όμως, ότι ο Αμερικανός ηθοποίος υποφέρει από μετωποκροταφική άνοια (FTD, ασθένεια, η οποία, σύμφωνα με την DailyMail, επηρεάζει την ομιλία και την επικοινωνία του με τους γύρω του.

Η εν λόγω πάθηση επηρεάζει τους λοβούς του εγκεφάλου, που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το μέτωπο. Αυτοί ευθύνονται για τη συμπεριφορά, τα συναισθήματα, τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων και τον προγραμματισμό.

Το άτομο που πάσχει από αυτή την ασθένεια, εμφανίζει αλλαγές στην προσωπικότητά του, εμμονική συμπεριφορά, αλλά και δυσκολίες στην ομιλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Ματσούκα για τη σύλληψή της: «Αφήνω τα άσχημα πίσω, το έχω μαζί μου το δίπλωμα»

Tabloid Χτες
Η περιπέτεια με τη σύλληψή της για επικίνδυνη οδήγηση, ο απολογισμός του 2025 και οι στόχοι της νέας χρονιάς

Παντρεύεται η Αννα Μαρία Βέλλη

Tabloid Χτες
Δείτε φωτογραφία με το μονόπετρο

Ο Ματ Ντέιμον παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του είχε «crush» με τον κολλητό του, Μπεν Αφλεκ

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του Ντέιμον για τη φιλία του με τον Μπεν Αφλεκ και τον παλιό «έρωτα» της συζύγου του για τον 53χρονο ηθοποιό

Θανάσης Βισκαδουράκης: Θέλω να πάω τον γιο μου στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα

Tabloid Χτες
Η πρώτη φορά που έκλαψα ήταν όταν με είπε `μπαμπά` ανέφερε ο ηθοποιός

Eurovision: Το κόστος του εθνικού τελικού – Παρουσιάστρια η Μπέττυ Μαγγίρα

Media Χτες
Θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφoς του Gio Kay

Tabloid Χτες
Θα κερδίσει, θα μας θυμούνται και τους δύο σαν τον Μέγα Αλέξανδρο, είπε η σύντροφος του Gio

Τάιλερ Μάκμπεθ: Τον Μάρτιο ανοίγει το γυμναστήριό του στο κέντρο της Αθήνας – Το ενοίκιο και η μηνιαία συνδρομή

Tabloid Χτες
Τον Μάρτιο θα ανοίξει, όπως όλα δείχνουν, το γυμναστήριο που ετοίμαζε ο Τάιλερ Μάκμπεθ όλο αυτό το διάστημα

«Βόμβα» από την Κοντσίτα: «Αποχωρώ από οτιδήποτε έχει σχέση με τη Eurovision»

Eurovision Χτες
Η γνωστή drag queen από την Αυστρία -κατά κόσμον Thomas Neuwirth- έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram

Survivor 2026: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις» ‑ Ένταση μεταξύ Γιώργου Λιανού και Gio Kay

TV Buzz Χτες
Ποιος είναι ο Γιώργος Καραντώνης που είχε γίνει viral πριν καν μπει στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης