E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοφία Καρβέλα: «Eίπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη»

«Ο καθένας κάνει ό, τι γουστάρει και το σέβομαι» δήλωσε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/5/2023 | 12:56

Σοφία Καρβέλα: «Eίπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη»

Η Σοφία Καρβέλα, παρουσίασε τη νέα της συλλογή με μαγιό και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, για τη μόδα, την τηλεόραση και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σχετικά με την υποκριτική.

«Δεν είχα καμία ιδέα να κάνω μαγιό. Δεν είμαι ένα κορίτσι που πάει πολλές διακοπές, δεν είμαι beach girl είμαι city girl», είπε αρχικά.

Ως προς τις δηλώσεις που έκανε για την υποκριτική, η Σοφία Καρβέλα σχολίασε: «Θες να γίνω ξανά ηθοποιός μήπως; Δεν είπα ότι δεν το έχω με την υποκριτική, είπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη. Να είμαστε σωστοί, δεν χρειάζεται ευγένεια σε κάτι που είναι αληθινό. Το πήρα αλλιώς όταν κατάλαβα ότι δεν έβγαινε».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια είπε: «Δεν κάνω μόδα τηλεόρασης στην Αμερική, κάνω μόδα μόδα».

Σχετικά με το αν θα παρουσίαζε ποτέ κάποια εκπομπή σαν το GNTM, η Σοφία Καρβέλα απάντησε: «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω και να κρίνω κανέναν. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και το σέβομαι. Μόνο τον εαυτό μου κρίνω. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση».

«Μ' αρέσει να είμαι στο σετ, να κάνω styling και μετά να πηγαίνω σπίτι μου και να κοιμάμαι», είπε τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του