E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κτηνωδία στη Μαγνησία: Πυροβόλησαν εξ επαφής σκύλο ‑ Κτηνίατρος αφαίρεσε 20 σκάγια αλλά έχει κι άλλα

Έκκληση για αίμα για να σωθεί το ζώο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/5/2023 | 11:08

Κτηνωδία στη Μαγνησία: Πυροβόλησαν εξ επαφής σκύλο ‑ Κτηνίατρος αφαίρεσε 20 σκάγια αλλά έχει κι άλλα

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στην Αργαλαστή Μαγνησίας όπου άτομο πυροβόλησε εξ επαφής έναν αδέσποτο σκύλο. Έκκληση για αίμα απευθύνουν οι πολίτες που το έσωσαν καθώς παρουσιάζει χαμηλό αιματοκρίτη.

Το σκυλί φιλοξενείται στην κλινική Volos Veterinary Specialists και ο σκύλος αιμοδότης θα πρέπει να είναι έως 7 χρονών, υγιής, (ελεύθερος από λοιμώδη), με καλό αιματοκρίτη και άνω των 25 κιλών.

Όπως ανέφερε ο Σταμάτης Παπαδήμος που μετέφερε το σκύλο από το κτηνιατρείο της Αργαλαστής στον Βόλο, «ευτυχώς που το περασμένο Σάββατο που έγινε αυτό άμεσα το είδαν κάτοικοι και τον μετέφεραν στο κτηνιατρείο της Αργαλαστής όπου η κτηνίατρος αφαίρεσε 20 σκάγια αλλά έχει κι άλλα μέσα του όπως έδειξαν οι ακτίνες που έκαναν στο κτηνιατρείο στον Βόλο που τον μετέφερα χθες. Το σκυλί έχασε πολύ αίμα αλλά το παλεύει».

«Ήταν η χαρά προσωποποιημένη, κυκλοφορούσε στην πλατεία»

Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΤ

Το συγκεκριμένο αδέσποτο ήταν η χαρά προσωποποιημένη και κυκλοφορούσε στην πλατεία της Αργαλαστής από τότε που το εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες του το χειμώνα με τα χιόνια.

«Στην αρχή ήταν απόμακρος και φοβισμένος αλλά τελικά αποδείχθηκε ένα αγαθός γίγαντας. Πήγαινε στα σπίτια που ήξερε ότι θα τον τάιζαν και μετά έκανε τις βόλτες του στην πλατεία ενώ συχνά με συνόδευε στις βόλτες με το δικό μου σκύλο, κάθε απόγευμα» είπε ο άνδρας που μετέφερε τον σκύλο από το κτηνιατρείο της Αργαλαστής στον Βόλο.

Ο κ. Παπαδήμος επεσήμανε ότι το σκυλί, αν τελικά τα καταφέρει γιατί δίνει μεγάλη μάχη, θα στειρωθεί, θα τσιπαριστεί και θα αναζητηθεί ανάδοχος. «Θα τον ονομάσουμε Λάζαρο τον αγαθό μας γίγαντα», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου.

Επιπλέον, ευχήθηκε να γίνει καταγγελία στην αστυνομία για όποιον γνωρίζει κάτι για τον δράστη αυτής της αποτρόπαιης πράξης, καθώς πολλά ακούγονται, αλλά δύσκολα κάποιος καταγγέλλει κάτι στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» από τη Βουλή μετά από θυελλώδη συζήτηση

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική παράδοση, η ψήφιση του προϋπολογισμού εκλαμβάνεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Koυπόνι 200 ευρώ για Gigabit Voucher – Όλα τα βήματα για να προλάβετε την επιδότηση

Tech + Science Χτες
Λίγες ημέρες έμειναν για την αίτηση για τις οπτικές ίνες – Πότε εκπνέει η προθεσμία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «παγίδα» με τα παρατσούκλια και ο μύθος του άλλου «Φραπέ»

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για μια αφήγηση που παρουσιάστηκε ως «αποκάλυψη», αλλά στην πραγματικότητα συνιστά μια βολική κατασκευή, η οποία -παρά το αρχικό της θόρυβο- καταρρέει πλήρως.

Θεσσαλονίκη: Αγρότες από το μπλόκο Μαλγάρων μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς

Ελλάδα Χτες
Αγρότες στα Μάλγαρα μοίρασαν αδιάθετο ρύζι σε οδηγούς - Πρόκειται για μια δράση που έχει ως στόχο την ενημέρωση του κόσμου αλλά και την ευαισθητοποίησή του

Στεγαστική κρίση: Αυτό είναι το πρώτο σχέδιο της Κομισιόν για την αντιμετώπισή της

Κόσμος Χτες
Αυξήσεις 60% στις τιμές κατοικιών, 30% στα ενοίκια και 1,3 εκατ. άστεγοι - Το ευρωπαϊκό σχέδιο για 650.000 νέες κατοικίες ετησίως και μέτρα για τον περιορισμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων

Μυστήριο με τον θάνατο αντιπροσώπου σερβικής εταιρείας όπλων στη Μόσχα

Κόσμος Χτες
Τον Ιούνιο η συγκεκριμένη εταιρεία συμπεριλήφθηκε στη λίστα που δημοσίευσε η υπηρεσία εξωτερικών πληροφοριών της Ρωσίας με τις σερβικές εταιρείες που προμηθεύουν το Κίεβο με πυρομαχικά

Ανατροπή στη δολοφονία της 22χρονης τραγουδίστριας Delarosa στο Λος Αντζελες

Κόσμος Χτες
Παιδικοί φίλοι πίσω από την παγίδα θανάτου

Αργίες 2026: Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς

Ελλάδα Χτες
Δεν έχει πολλές ημέρες ξεκούρασης η νέα χρονιά

Κουτσούμπας σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Αυτή είστε!

Ελλάδα Χτες
Η αντιπαράθεση έγινε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, όταν ο κ. Κουτσούμπας επέκρινε όλα τα κόμματα για φιλονατοϊκή στάση – Αντίδραση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου