E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κτηνωδία στη Μαγνησία: Πυροβόλησαν εξ επαφής σκύλο ‑ Κτηνίατρος αφαίρεσε 20 σκάγια αλλά έχει κι άλλα

Έκκληση για αίμα για να σωθεί το ζώο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/5/2023 | 11:08

Κτηνωδία στη Μαγνησία: Πυροβόλησαν εξ επαφής σκύλο ‑ Κτηνίατρος αφαίρεσε 20 σκάγια αλλά έχει κι άλλα

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στην Αργαλαστή Μαγνησίας όπου άτομο πυροβόλησε εξ επαφής έναν αδέσποτο σκύλο. Έκκληση για αίμα απευθύνουν οι πολίτες που το έσωσαν καθώς παρουσιάζει χαμηλό αιματοκρίτη.

Το σκυλί φιλοξενείται στην κλινική Volos Veterinary Specialists και ο σκύλος αιμοδότης θα πρέπει να είναι έως 7 χρονών, υγιής, (ελεύθερος από λοιμώδη), με καλό αιματοκρίτη και άνω των 25 κιλών.

Όπως ανέφερε ο Σταμάτης Παπαδήμος που μετέφερε το σκύλο από το κτηνιατρείο της Αργαλαστής στον Βόλο, «ευτυχώς που το περασμένο Σάββατο που έγινε αυτό άμεσα το είδαν κάτοικοι και τον μετέφεραν στο κτηνιατρείο της Αργαλαστής όπου η κτηνίατρος αφαίρεσε 20 σκάγια αλλά έχει κι άλλα μέσα του όπως έδειξαν οι ακτίνες που έκαναν στο κτηνιατρείο στον Βόλο που τον μετέφερα χθες. Το σκυλί έχασε πολύ αίμα αλλά το παλεύει».

«Ήταν η χαρά προσωποποιημένη, κυκλοφορούσε στην πλατεία»

Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΤ

Το συγκεκριμένο αδέσποτο ήταν η χαρά προσωποποιημένη και κυκλοφορούσε στην πλατεία της Αργαλαστής από τότε που το εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες του το χειμώνα με τα χιόνια.

«Στην αρχή ήταν απόμακρος και φοβισμένος αλλά τελικά αποδείχθηκε ένα αγαθός γίγαντας. Πήγαινε στα σπίτια που ήξερε ότι θα τον τάιζαν και μετά έκανε τις βόλτες του στην πλατεία ενώ συχνά με συνόδευε στις βόλτες με το δικό μου σκύλο, κάθε απόγευμα» είπε ο άνδρας που μετέφερε τον σκύλο από το κτηνιατρείο της Αργαλαστής στον Βόλο.

Ο κ. Παπαδήμος επεσήμανε ότι το σκυλί, αν τελικά τα καταφέρει γιατί δίνει μεγάλη μάχη, θα στειρωθεί, θα τσιπαριστεί και θα αναζητηθεί ανάδοχος. «Θα τον ονομάσουμε Λάζαρο τον αγαθό μας γίγαντα», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου.

Επιπλέον, ευχήθηκε να γίνει καταγγελία στην αστυνομία για όποιον γνωρίζει κάτι για τον δράστη αυτής της αποτρόπαιης πράξης, καθώς πολλά ακούγονται, αλλά δύσκολα κάποιος καταγγέλλει κάτι στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί μυρίζει άσχημα το air condition στο αμάξι; Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι οι οδηγοί

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Μια καθημερινή συνήθεια λίγων δευτερολέπτων αρκεί για να γεμίσει η καμπίνα με μούχλα και δυσάρεστες οσμές - και οι περισσότεροι οδηγοί δεν το γνωρίζουν.

Γιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφός του Κωστή Περατικού ‑ «Δεν μπορεί να περπατά ελεύθερος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Κωστής Περατικός είχε δολοφονηθεί από τη 17 Νοέμβρη

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Συγκίνηση στο Μουντιάλ 2026: Τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα μπροστά στους γονείς του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι γονείς του Ντιόγκο Ζότα βρέθηκαν στο Χιούστον για το Πορτογαλία-Κονγκό, όπου προβλήθηκε η μορφή του Πορτογάλου επιθετικού στα μάτριξ του γηπέδου - Τον τίμησε και ο Ζοάο Νέβες όταν σκόραρε.

Το κείμενο συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν: Τι αναφέρει για Στενά του Ορμούζ, Λίβανο, ουράνιο

Κόσμος Χτες
Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα το κείμενο συμφωνίας με το Ιράν – Δείτε και τα 14 σημεία όπως αυτά καταγράφονται στο MoU

Κινηματογραφική ληστεία στην Βρετανία: Συμμορία ξήλωσε ΑΤΜ με γερανό, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ληστές ξηλώνουν ΑΤΜ

Συνελήφθη 30χρονη influencer στο αεροδρόμιο του Μαρακές επειδή δημοσίευσε βίντεο που παραπονιόταν για την οδήγηση των ντόπιων, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
«Δεν έχω ξαναδεί ανθρώπους να οδηγούν έτσι. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα χωρίς κράνη, με παιδιά επιβάτες, που στρίβουν απότομα», είπε σε ένα βίντεο στα social media, το οποίο αργότερα διέγραψε

Βρετανία: Εργάτης κακοποιούσε αγριόχοιρους με δίκρανο και πλαστικό σωλήνα – «Σκηνές αδύνατο να ξεχαστούν»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 48χρονος Στίβεν Γούλγκερ παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου

Σοκάρει ο ψυχολόγος της Αντιγόνης που δολοφονήθηκε στη Δράμα: «Έβριζε, την υποτιμούσε. Δεν υπήρχε η κοπέλα στη σχέση»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ψυχολόγος της 45χρονης περιέγραψε τον σύζυγό της ως χειριστικό και αποκάλυψε ότι την είχε προτρέψει να αλλάξει κλειδαριές και να ζητήσει μετάθεση από την Αστυνομία.

Ένταση στην δίκη Λυγγερίδη: Μάρτυρας αναίρεσε όσα είχε καταθέσει προανακριτικά

Ελλάδα Χτες
Ο μάρτυρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι η προηγούμενη κατάθεσή του ήταν ψευδής και οφειλόταν σε πίεση και άγχος από τους αστυνομικούς

Με μαχαιριά στο στήθος δολοφονήθηκε ο τραγουδιστής Talay Riley

Κόσμος Χτες
Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης είχε βρεθεί νεκρός σε κήπο σε περιοχή του Λονδίνου - Δύο άντρες και μία γυναίκα έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι