E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρέντι Μπελέρης: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων

Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Παντελής Κοκαβέσης

Δημοσίευση 29/5/2023 | 16:31

Φρέντι Μπελέρης: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων

Στο νοσοκομείο των φυλακών νοσηλεύεται εδώ και 4 ημέρες ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντι Μπελέρης. Φόβοι πως παρατείνεται η κράτησή του.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης, παραμένει στη φυλακή καθώς το δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα αποφάσισε την παράταση της κράτησής του με τον ίδιο να έχει ήδη μεταφερθεί στην αλβανική πρωτεύουσα, ενώ εκφράζονται φόβοι πως οι Αρχές της χώρας θα συνεχίσουν να τραινάρουν τις διαδικασίες με σκοπό να περάσει ο χρόνος που δικαιούται να ορκιστεί προκειμένου να χάσει τον Δήμο.

Σύμφωνα με τον αδερφό του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδο, θα πρέπει να περάσουν δύο μήνες από την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη ώστε να ορκιστεί ως δήμαρχος Χιμάρας, ωστόσο ο φόβος όλων είναι πως οι αλβανικές Αρχές θα παρατείνουν την προφυλάκισή του με απώτερο στόχο να μην ορκιστεί και να χάσει τον δήμο Χιμάρας.

«Εάν σε αυτό το διάστημα ο Φρέντι Μπελέρης μείνει στη φυλακή και δεν ορκιστεί χάνει το χρίσμα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA o αδερφός του δημάρχου Χιμάρας, Λεονάρδος Μπελέρης, ο οποίος δήλωσε πως η προφυλάκιση έγινε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία.

«Δυστυχώς, δεν βλέπουμε να υπάρχει αχτίδα φωτός, γιατί η όλη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί με το θέμα φυλάκισης και προφυλάκισης, δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν σε ένα κράτος δικαίου. Είχαμε μία προφυλάκιση χωρίς στοιχεία, που ήταν τηλεγραφική, με τη δικαιολογία ότι η εισαγγελία της Αυλώνας δεν ήταν αρμόδια για να κρίνει εάν ο Φρέντι Μπελέρης και ο Παντελής Κοκαβέσης θα είναι προφυλακισμένοι ή όχι, με συνέπεια να τον παραπέμψουν στα ανώτατα δικαστήρια στα Τίρανα», είπε αρχικά.

Μάλιστα ο Λεονάρδος Μπελέρης αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Παντελής Κοκαβέσης καθώς είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς πριν από λιγότερο έναν χρόνο και όπως είπε τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία απαιτείται να είναι κοντά στο νοσοκομείο, στο Ωνάσειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 56χρονο εκπαιδευτικό να αρπάζει από τον λαιμό τον έφηβο

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από το περιστατικό δείχνει την πεθερά να ακολουθεί τη νύφη ενώ στη συνέχεια ακούγονται κραυγές

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί στενά την υπόθεση

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ‑ Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Σαββατοκύριακο, οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά σχολεία

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις από τους συγγενείς για την ενέργεια του νομικού συμβούλου - Διεκόπη για λίγο η δίκη

Η Meta κλείνει συμφωνία πολλών δισ. δολαρίων για τη χρήση τσιπ της Amazon σε υπηρεσίες ΑΙ

Tech + Science Χτες
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, δήλωσε πρόσφατα ότι ο τομέας ημιαγωγών της εταιρείας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 20 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση

Κεφαλονιά: «Η γυναίκα μου φταίει που πέθανε η Μυρτώ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ξεσπά ο πατέρας της Μυρτώς για τα κρυφά SMS

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επιθεωρητές εργασίας κατέληξαν στο ΑΤ Ομονοίας μετά από καταγγελία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έλεγχαν υπόθεση υπαλλήλου της Πλεύσης Ελευθερίας

Αποσύρονται 130 λεωφορεία του ΟΑΣΘ ‑ Τι συνέβη

Ελλάδα Χτες
Είχαν καλύψει 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα το κάθε ένα!