E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρέντι Μπελέρης: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων

Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Παντελής Κοκαβέσης

Δημοσίευση 29/5/2023 | 16:31

Φρέντι Μπελέρης: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων

Στο νοσοκομείο των φυλακών νοσηλεύεται εδώ και 4 ημέρες ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντι Μπελέρης. Φόβοι πως παρατείνεται η κράτησή του.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης, παραμένει στη φυλακή καθώς το δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα αποφάσισε την παράταση της κράτησής του με τον ίδιο να έχει ήδη μεταφερθεί στην αλβανική πρωτεύουσα, ενώ εκφράζονται φόβοι πως οι Αρχές της χώρας θα συνεχίσουν να τραινάρουν τις διαδικασίες με σκοπό να περάσει ο χρόνος που δικαιούται να ορκιστεί προκειμένου να χάσει τον Δήμο.

Σύμφωνα με τον αδερφό του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδο, θα πρέπει να περάσουν δύο μήνες από την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη ώστε να ορκιστεί ως δήμαρχος Χιμάρας, ωστόσο ο φόβος όλων είναι πως οι αλβανικές Αρχές θα παρατείνουν την προφυλάκισή του με απώτερο στόχο να μην ορκιστεί και να χάσει τον δήμο Χιμάρας.

«Εάν σε αυτό το διάστημα ο Φρέντι Μπελέρης μείνει στη φυλακή και δεν ορκιστεί χάνει το χρίσμα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA o αδερφός του δημάρχου Χιμάρας, Λεονάρδος Μπελέρης, ο οποίος δήλωσε πως η προφυλάκιση έγινε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία.

«Δυστυχώς, δεν βλέπουμε να υπάρχει αχτίδα φωτός, γιατί η όλη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί με το θέμα φυλάκισης και προφυλάκισης, δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν σε ένα κράτος δικαίου. Είχαμε μία προφυλάκιση χωρίς στοιχεία, που ήταν τηλεγραφική, με τη δικαιολογία ότι η εισαγγελία της Αυλώνας δεν ήταν αρμόδια για να κρίνει εάν ο Φρέντι Μπελέρης και ο Παντελής Κοκαβέσης θα είναι προφυλακισμένοι ή όχι, με συνέπεια να τον παραπέμψουν στα ανώτατα δικαστήρια στα Τίρανα», είπε αρχικά.

Μάλιστα ο Λεονάρδος Μπελέρης αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Παντελής Κοκαβέσης καθώς είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς πριν από λιγότερο έναν χρόνο και όπως είπε τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία απαιτείται να είναι κοντά στο νοσοκομείο, στο Ωνάσειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Champions League: Τα highlights από τους αγώνες της Πέμπτης για την 1η αγωνιστική της League Phase

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε τα highlights από τους αγώνες που έλαβαν χώρα την Πέμπτη (18/09) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League

Φωτιά: Συνελήφθη ιερέας για εμπρησμό από πρόθεση στο Μαρκοπούλο

Ελλάδα Χτες
Ο ιερέας υποστήριξε, πως προσπάθησε να κάψει εκκλησιαστικά έγγραφα

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε ως προπονητή τον Χρήστο Κόντη

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ανακοίνωση των «πράσινων»

«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν την Τρίτη

Πολιτική Χτες
Ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να συναντηθούν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Αλβανία: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Βουλή για την πρώτη Al υπουργό

Κόσμος Χτες
Η ένταση κλιμακώθηκε, καθώς βουλευτές της αντιπολίτευσης χτυπούσαν τα έδρανα

Κάρπαθος: Ηλεκτροπληξία υπέστη ανήλικος σε επιβατικό πλοίο ‑ Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Ηλεκτροπληξία για παιδί που άγγιξε προβολέα πλοίου στην Κάρπαθο.

Συναγερμός για την αρπαγή 5χρονου από την Αθήνα

Ελλάδα Χτες
Το παιδί το άρπαξε η μητέρα του και εξαφανίσθηκαν - Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο: «Οι εξοπλισμοί από το Ισραήλ ενέχουν επικίνδυνες συνέπειες»

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu, το τουρκικό υπουργείο Αμυνας δήλωσε ότι «η Αγκυρα παρακολουθεί στενά τις αναφορές για προμήθεια αντιαεροπορικού συστήματος από το Ισραήλ στην Ελληνοκυπριακή Διοίκηση».