E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρέντι Μπελέρης: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων

Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Παντελής Κοκαβέσης

Δημοσίευση 29/5/2023 | 16:31

Φρέντι Μπελέρης: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων

Στο νοσοκομείο των φυλακών νοσηλεύεται εδώ και 4 ημέρες ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντι Μπελέρης. Φόβοι πως παρατείνεται η κράτησή του.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης, παραμένει στη φυλακή καθώς το δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα αποφάσισε την παράταση της κράτησής του με τον ίδιο να έχει ήδη μεταφερθεί στην αλβανική πρωτεύουσα, ενώ εκφράζονται φόβοι πως οι Αρχές της χώρας θα συνεχίσουν να τραινάρουν τις διαδικασίες με σκοπό να περάσει ο χρόνος που δικαιούται να ορκιστεί προκειμένου να χάσει τον Δήμο.

Σύμφωνα με τον αδερφό του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδο, θα πρέπει να περάσουν δύο μήνες από την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη ώστε να ορκιστεί ως δήμαρχος Χιμάρας, ωστόσο ο φόβος όλων είναι πως οι αλβανικές Αρχές θα παρατείνουν την προφυλάκισή του με απώτερο στόχο να μην ορκιστεί και να χάσει τον δήμο Χιμάρας.

«Εάν σε αυτό το διάστημα ο Φρέντι Μπελέρης μείνει στη φυλακή και δεν ορκιστεί χάνει το χρίσμα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA o αδερφός του δημάρχου Χιμάρας, Λεονάρδος Μπελέρης, ο οποίος δήλωσε πως η προφυλάκιση έγινε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία.

«Δυστυχώς, δεν βλέπουμε να υπάρχει αχτίδα φωτός, γιατί η όλη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί με το θέμα φυλάκισης και προφυλάκισης, δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν σε ένα κράτος δικαίου. Είχαμε μία προφυλάκιση χωρίς στοιχεία, που ήταν τηλεγραφική, με τη δικαιολογία ότι η εισαγγελία της Αυλώνας δεν ήταν αρμόδια για να κρίνει εάν ο Φρέντι Μπελέρης και ο Παντελής Κοκαβέσης θα είναι προφυλακισμένοι ή όχι, με συνέπεια να τον παραπέμψουν στα ανώτατα δικαστήρια στα Τίρανα», είπε αρχικά.

Μάλιστα ο Λεονάρδος Μπελέρης αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Παντελής Κοκαβέσης καθώς είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς πριν από λιγότερο έναν χρόνο και όπως είπε τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία απαιτείται να είναι κοντά στο νοσοκομείο, στο Ωνάσειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.