LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία στη Βαρβάκειο: «Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω»

Σοκαριστική ομολογία του δολοφόνου

Δημοσίευση 26/5/2023 | 10:26

Δολοφονία στη Βαρβάκειο: «Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω»

«Πήγαμε να κάνουμε χρήση στην πλατεία Θεάτρου. Πήγα στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα, μου επιτέθηκε με το μαχαίρι. Είχε πάρει κόκα και είχε γίνει επιθετική. Ήταν ανεξέλεγκτη… Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να τη μαχαιρώνω. Δεν κατάλαβα πως το έκανα…».

Με αυτά τα λόγια, ο 42χρονος «χασάπης της Βαρβακείου» επιχείρησε να δικαιολογήσει τη σφαγή της 60χρονης γυναίκας το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Θεάτρου. Μιας γυναίκας αστής, απο ευκατάστατη οικογενεια της Αθήνας που είχε σπουδάσει ψυχολογία και είχε μεγάλη περιουσία που όμως την έχασε.

Θυτης και θύμα υπήρξαν κατά το παρελθον σύντροφοι όμως στην πραγματικότητα οι δρόμοι τους δεν χώρισαν ποτέ καθώς το πάθος και η εξάρτηση για τις ουσίες τους ένωναν με έναν παράξενο και καταστροφικό δεσμό που τελικά έσπασε το πρωί της Τρίτης με το φινάλε της ολέθριας αυτης σχέσης να γράφεται με το αίμα της ψυχολογου.

Ο 42χρονος, γνωστος στις αρχές, έρμαιο των παθών του, κυκλοφορούσε σαν καταραμένη σκιά στο κέντρο της Αθήνας και αναζητούσε επίμονα τη δόση του. Εκείνο το μοιραίο ανοιξιάτικο πρωινό της 23ης Μαίου, συναντήθηκαν με την 60χρονη ψυχολόγο στην πλατεία Θεάτρου, λίγα μόλις μέτρα απο τη Βαρβάκειο αγορά για να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Η ψυχολόγος σύμφωνα με τον δραστη, εκανε χρήση κοκαΐνης. Κάποια στιγμη, εκείνος πήγε στην τουαλέτα και οταν επέστρεψε, είδε ένα άτομο εκτός εαυτου. Οπως ειπε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που κατάφεραν με διαδικασίες εξπρές να εξιχνιάσουν τη δολοφονία και να πιασουν τον λεγόμενο «χασάπη της Βαρβακείου», η 60χρονη του επιτέθηκε με το μαχαίρι και εκείνος δίχως να έχει - όπως είπε - επιλογή, για να σώσει τη ζωή του, την αφοπλισε και αρχισε να την καρφώνει.

Στη συνέχεια, την εγκατέλειψε και χάθηκε στα στενά του κέντρου για να καταληξει στο ξενοδοχειο οπου διέμενε τον τελευταιο καιρο. Το θύμα βρήκαν οι αστυνομικοι με κομμένο το λουράκι της τσάντας της. Και γιαυτό υπέθεσαν πως ο άνθρωπος που την κατακρεούργησε, ηταν και ο ληστής που της «πήρε» τη ζωή με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στον λαιμό για να της αρπάξει την τσάντα. Όμως απο την προσεκτική μελέτη των καμερων, δεν φαίνεται ο δράστης να ειναι και αυτός που τη λήστεψε.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών δουλεψαν μεθοδικά την υποθεση. Το γεγονος οτι η 60χρονη ψυχολόγος δεν ειχε πάνω της ταυτότητα και χαρτιά τους δυσκόλεψε στην αρχή όμως λίγες ωρες αργότερα η δακτυλοσκοπική εξέταση τους έδωσε την ταυτότητα της. Παράλληλα, σάρωσαν το υλικό των καμερών με αποτέλεσμα να καταφέρουν να λοκάρουν τις κινήσεις και τη διαδρομή του δολοφόνου.

Μάλιστα, αξιοποίησαν τα αρχεία του ΟΚΑΝΑ καθώς τόσο ο δράστης όσο και το θύμα ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών και μέσα από φωτογραφίες σε συνδυασμό με το υλικό των καμερών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και χθές να του περάσουν χειροπέδες. Στον ΟΚΑΝΑ, κάνουν λόγο για ένα άτομο αξύθυμο που προκαλουσε εντάσεις και φασαρίες και για το λόγο αυτο ειχε απομακρυνθει.

Ο άνδρας παραδέχτηκε τα πάντα για την αποτρόπαια πράξη του, είπε πως της επιτέθηκε για να σώσει τη ζωή του, χωρίς όμως να μπορει να δικαιολογησει τον αριθμό των χτυπημάτων που κατάφερε στην 60χρονη και τη μανία με την οποια της κάρφωνε το μαχαίρι στον λαιμο μέχρι να πέσει αιμόφυρτη και νεκρή στην άσφαλτο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καταγγελία Αμεα: «Έμεινα κάτω στο γκαράζ των αυτοκινήτων αντί να είμαι επάνω στο κατάστρωμα»

Ελλάδα 01.06.2023
Μια διαδικτυακή εκστρατεία για ισότιμη μεταχείριση των ΑΜΕΑ στα ταξίδια

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντάνι Μάστερσον κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγoρίες βιασμoύ

Κόσμος 01.06.2023
Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι ο Μάστερσον είχε βασιστεί στην ιδιότητά του ως Σαηεντολόγος για να αποφύγει την ευθύνη

Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι εθισμοί που τον οδήγησαν να φτάσει τα 140 κιλά

Κόσμος 01.06.2023
Τι συμβαίνει στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας;

Βγήκε στο φως αρρωστημένη κατάθεση παιδόφιλου που κακοποιούσε σεξouαλικά την κόρη του από 2 ετών

Κόσμος 01.06.2023
«Ήταν σεξouαλικό παιδί» φέρεται να είχε ομολογήσει

Ηράκλειο: Μεσίτης πουλούσε εστιατόριο χωρίς να το ξέρουν οι ιδιοκτήτες του

Ελλάδα 01.06.2023
Ο υποτιθέμενος πωλητής ζητούσε 100.000 ευρώ

Δολοφόνος με το τσεκούρι: Πήρε αναβολή για να δώσει Πανελλήνιες

Ελλάδα 01.06.2023
Αναβολή πήρε η δίκη στο Εφετείο ο κατηγορούμενος από την Κοζάνη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Χτυπούσε με παλούκι αδέσποτο σκύλο στο κεφάλι σε γνωστό γυμναστήριο

Ελλάδα 01.06.2023
Το περιστατικό έκανε γνωστό μια γυναίκα σε ομάδα του Facebook

Κονέκτικατ: Το «πιο γρήγορο κορίτσι» έκανε μήνυση στην πολιτεία μετά την ήττα από τρανς αθλητές

Κόσμος 01.06.2023
Η Τσέλσι Μίτσελ λέει πως ήταν αδύνατο για εκείνη να κερδίσει στους αγώνες αθλητές που είναι άνδρες

Απόπειρα αρπαγής 9χρονου στην Πάτρα – Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Ελλάδα 01.06.2023
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο ανήλικος έφευγε από το σχολείο του

Συγκλονιστικό βίντεο ‑ Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της

Κόσμος 01.06.2023
Η έφηβη κλαίει υστερικά, ζητά συνεχώς συγγνώμη και λέει «Ήταν κάτι δαιμονικό. Χρειάζονται χειροπέδες; Είμαι καλό παιδί»