E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόπη Τσαπανίδου: «Εδώ είμαι, συνεχίζω να δουλεύω», απαντά για τα περί παραίτησής της

Η πληροφορία που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας και η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 25/5/2023 | 13:39

Πόπη Τσαπανίδου: «Εδώ είμαι, συνεχίζω να δουλεύω», απαντά για τα περί παραίτησής της

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 πως η Πόπη Τσαπανίδου υπέβαλε την παραίτησή της μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής, η κυρία Τσαπανίδου έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν την έκανε αποδεκτή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Θέλω να μεταδώσουμε μια πληροφορία. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ στην αρχή της εκπομπής για το γεγονός ότι η Πόπη Τσαπανίδου πέντε μέρες δεν εμφανίζεται στα κανάλια. Έχω μια πληροφορία την οποία θα τη μεταδώσω εγώ τώρα από την εκπομπή μας, ότι υπήρξε ένα μεγάλο θέμα ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Αλέξη Τσίπρα και ότι η Πόπη Τσαπανίδου σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες υπέβαλλε το βράδυ των εκλογών, μετά από το πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την παραίτησή της στον κ. Τσίπρα. Η παραίτησή της δεν έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, επικοινωνιακά, θέλοντας να αναλάβει το μερίδιο το οποίο μπορεί να της ανήκει, η ίδια παραιτήθηκε. Γι’ αυτό έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στα κανάλια τις μέρες αυτές».

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, η πρώην δημοσιογράφος και νυν επικοινωνιολόγος του κόμματος, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ξεκαθάρισε τη θέση της και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα που είναι εξαφανισμένη.

Η αλήθεια για την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από το ΣΥΡΙΖΑ

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως η ίδια διαψεύδει όλα τα παραπάνω και πως βρίσκεται συνεχώς στο γραφείο της στο οποίο δε σταμάτησε να εργάζεται ούτε λεπτό από τότε που ανακοίνωσε την ένταξή της στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν πως οι φήμες που διαδόθηκαν έχουν στόχο να δημιουργήσουν σύγχυση και αναταραχή, παρουσιάζοντας μία εικόνα διάλυσης, η οποία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 19.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Οι διάλογοι που καίνε τη σπείρα με τις τηλεφωνικές απάτες: «Το τσιμπήσαμε το διχίλιαρο;»

Ελλάδα 19.11.2025
Γιγαντιαία εγκληματική οργάνωση, με λεία που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας στη ΒΔ Ελλάδα

Καιρός 19.11.2025
Πού χρειάζεται προσοχή

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος Χτες
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος Χτες
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος Χτες
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα Χτες
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα Χτες
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου