E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» η Ραμόνα Βλαντή για Παναγιώταρου: «Δεν θέλουμε άλλη, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου»

«Δεν έχουμε κρατήσει ούτε κακίες ούτε τίποτα...» δήλωσε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/5/2023 | 12:57

«Κόλαφος» η Ραμόνα Βλαντή για Παναγιώταρου: «Δεν θέλουμε άλλη, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου»

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για το «My Style Rocks» και την πιθανότητα να δούμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τη νέα σεζόν στο Πρωινό, σε δηλώσεις που έκανε στο «Open Weekend».

Σχετικά με τον λόγο που δεν συμμετέχει στο «My Style Rocks» και τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ραμόνα Βλάντη απάντησε: «Όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν με βλέπουν στο My Style Rocks, μόνο στον ΣΚΑΙ δεν αναρωτιούνται. Δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν έπρεπε να κρίνω εγώ αυτές τις παίκτριες, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Καμία φορά απογοητεύομαι κι από τον Στέλιο που τα ανέχεται όλα αυτά. Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την αγαπώ πάρα πολύ, είναι πρώην συνεργάτιδά μου και δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω. Θα συνεχίσω να το λέω ότι θα ήθελα να την δω στην παρουσίαση. Θα ήθελα να το παρουσιάσει με την ωραία τσαχπινιά που έχει».


Δείτε το βίντεο

Για το αν ταιριάζει περισσότερο στην παρουσίαση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Κατερίνα Καραβάτου, η πρώην νικήτρια του «My Style Rocks» απάντησε καταφατικά: «Ναι. Το έχει και μου αρέσει πολύ στην παρουσίαση η Ηλιάνα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει γιατί ακούω διάφορα. Εμένα μου αρέσει, είναι ένα φρέσκο κορίτσι και θέλω να την δω στην τηλεόραση».

Για το «Shopping Star» και αν της έχει γίνει ποτέ η πρόταση να το παρουσιάσει, η Ραμόνα Βλάντη σχολίασε: «Όπου έχω δώσει συνέντευξη με ρωτάνε γι' αυτό, όχι».

Για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο «Πρωινό» η πρώην νικήτρια του «My Style Rocks» ανέφερε: «Καλή επιτυχία. Μεταξύ μας δεν έχουμε κρατήσει ούτε κακίες ούτε τίποτα. Είμαστε πολύ χαρούμενες όταν βρισκόμαστε. Θα πρέπει να το «ησυχάσει» όλο (σ.σ. το look της). Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου. Ας μην έχουμε άλλη μία. Υπάρχει μία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Λάμπει με το μονόπετρο του Σάκη Κατσούλη

Tabloid 11.08.2025
Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της

Δήμητρα Παπαδήμα: «Ήμουν αυτοκαταστροφική, πήγα να πηδήξω δύο φορές από το μπαλκόνι»

Tabloid 11.08.2025
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα νεανικά της χρόνια

Οι πάμπλουτες κολλητές που «ξέκοψαν» μετά τη διαρροή ενός ροζ βίντεο

Celebrity Stories 11.08.2025
Μια μακροχρόνια φιλία, η διαμάχη και μια ... χλιαρή σχέση στην πορεία

Οι διάσημοι που έχουν τη φήμη στο Χόλυγουντ πως φιλούν καλύτερα από όλους

Tabloid 11.08.2025
Συνάδελφοι τους celebrity λένε τα καλύτερα λόγια!

Αριελ Κωνσταντινίδη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της

Tabloid Χτες
Η όμορφη ηθοποιός έγινε ξανά μητέρα στα 53 της χρόνια

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αφήνω χώρο για όσα δεν έχω ζήσει ακόμα, τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Tabloid Χτες
Μετά από έναν μαραθώνιο απαιτητικών γυρισμάτων για τον νέο κύκλο του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει επιτέλους τον χρόνο να απολαύσει το καλοκαίρι και τα ελληνικά νησιά