E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα αρνητικά σχόλια στην Αντιγόνη Κουλουκάκου για το sexy χορό με κορμάκι ‑ «Ξυλάγγουρο», «σκουπόξυλο»

Σε μια νέα ανάρτησή της, όπου ποζάρει με sexy body και sneakers και αγκαλιάζει τη θηλυκότητά της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2023 | 12:30

Τα αρνητικά σχόλια στην Αντιγόνη Κουλουκάκου για το sexy χορό με κορμάκι ‑ «Ξυλάγγουρο», «σκουπόξυλο»

Σε μια νέα ανάρτησή της η Αντιγόνη Κουλουκάκου αγκαλιάζει τη θηλυκότητά της: ποζάρει με σέξι body και sneakers, χορεύοντας το εμβληματικό τραγούδι των 80s «Fame» της Irene Cara.

Τα περισσότερα σχόλια από followers είναι κολακευτικά, ωστόσο υπάρχει και ένα που την αποκαλεί «ξυλάγγουρο». Σε αυτό δίνει την παρακάτω, ψύχραιμη απάντηση:

«Όταν ήμουν μικρή, το άκουγα καθημερινά. Αυτό μεταξύ άλλων παρόμοιων όπως #σκουποξυλο #στεκατουμπιλιαρδου #σανιδατουσερφ #κοκκαλο, κάποια που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Ειδικά στο δημοτικό τα παιδιά μπορούσαν να γίνουν πολύ σκληρά… χωρίς φίλτρο όμως. Ήταν ένα είδος αστείου περισσότερο. Θυμάμαι μια φορά που κάποιοι εξωσχολικοί πείραξαν τον ευτραφή (χοντρό) της τάξης μας με επίθετα και φράσεις που ξεπερνούσαν τη δική μας φαντασία. Για εμάς το χοντρός και το λιγνός ήταν κάτι σαν τον Stan & Ollie. Όλοι ενωθήκαμε, αγόρια και κορίτσια, να προστατεύσουμε τον φίλο μας. Επίσης ξέχασα να σας αναφέρω πως τα αγόρια με αποκαλούσαν έτσι, τα κορίτσια ποτέ. Καταλήγω, γιατί μακρηγορώ. Δεν με ενοχλεί αυτό που λέτε, με κάνει και γελάω γιατί με παραπέμπει σε εκείνη την εποχή. Αλλά δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, δεν σας γνωρίζω, δεν θα εκφραστώ και δεν θα σας κρίνω γιατί όλοι έχουμε την δική μας ιστορία και είναι εξίσου σημαντική. Εσείς λίγο κάτι απ’ τη δική μου γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ που με κάνατε και γέλασα και λησμόνησα. Καλή σας ημέρα».

«Όταν ήμουν μικρή, το άκουγα καθημερινά. Αυτό μεταξύ άλλων παρόμοιων όπως #σκουποξυλο #στεκατουμπιλιαρδου #σανιδατουσερφ #κοκκαλο, κάποια που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Ειδικά στο δημοτικό τα παιδιά μπορούσαν να γίνουν πολύ σκληρά… χωρίς φίλτρο όμως. Ήταν ένα είδος αστείου περισσότερο».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Marie Claire, είχε ερωτηθεί: «Η εικόνα σου έρχεται αβίαστα στο μυαλό όταν μιλάμε για μεσογειακή ομορφιά. Τι είναι ομορφιά; Τη συνδέεις με την αρχαία Ελλάδα;». Τότε η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε απαντήσει: «Ομορφιά είναι το κάλλος που προσδίδουν η αρετή και η καλοσύνη, μια ευγένεια και αλήθεια που γοητεύει την ψυχή πέρα από τούς κανόνες της αισθητικής. Μη με παρεξηγείς, με κολακεύεις και σε ευχαριστώ πολύ, αλλά ποτέ δεν ένιωσα πρότυπο κάποιας εξωτερικής ομορφιάς ούτε καν της μεσογειακής, παρόλο που και η Ελλάδα αλλά και η Ιταλία με αντιπροσωπεύουν! Απλά πλέον κατανοώ το βάρος και το δέος του να θέλω να είμαι πρέσβειρα του παρόντος, με όποιες καταβολές έχω ως Ελληνίδα, με την Ιστορία του παρελθόντος μας, που σέβομαι απεριόριστα, αλλά και με ένα μέλλον που λαχταρώ να δημιουργήσω».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναγιώτης Στάθης: Ανακοίνωσε με δάκρυα ότι πέθανε η μητέρα του και το έμαθε πριν ξεκινήσει η εκπομπή

Media 17.02.2026
Ο Παναγιώτης Στάθης ανακοίνωσε ότι έχασε τη μητέρα του στα τελευταία λεπτά της σημερινής εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε… χαμό χορεύοντας και τραγουδώντας Μάικλ Τζάκσον

Social 17.02.2026
Ο «αστέρας» των Μιλγουόκι Μπακς έζησε το All–Star Weekend σε… ρυθμούς Μάικλ Τζάκσον

Πέτρος Κουσουλός: «Κόλαφος» κατά του Κοκλώνη – «Μου χρωστάει 20.000 ευρώ»

Tabloid 17.02.2026
Το ξέσπασμα του Πέτρου Κουσουλού κατά του Νίκου Κοκλώνη

Διάσημοι που είναι πολύ πιο κοντοί απ’ όσο νομίζεις – Η πιο μικροκαμωμένη σταρ μόλις 1,42 μ.

Celebrity Stories 17.02.2026
Από την pop σκηνή μέχρι το Hollywood οι πιο petite διασημότητες

Εύη Δρούτσα για Akyla: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής επικράτησε στον ελληνικό τελικό της Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βιέννη με το «Ferto»

Φεύγει μακριά από το Χόλιγουντ η Αντζελίνα Τζολί

Tabloid Χτες
Μέσα στο καλοκαίρι η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από την λάμψη του Χόλιγουντ

James Van Der Beek: Αγόρασε σπίτι στην οικογένειά του, λίγο πριν φύγει από την ζωή

Tabloid Χτες
Το ράντσο στο Τέξας, αξίας άνω των 4 δισ. δολαρίων που προσέφερε στη σύζυγο και τα παιδιά του

Καλομοίρα: «Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου» – Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής

Eurovision 2026: Το πρώτο μήνυμα του Akyla μετά την νίκη στον Εθνικό Τελικό

Social Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid Χτες
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα