E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στην Ταϊλάνδη: Έσφαξε τη σύντροφό του και πλήρωσε ταξιτζή για να τον βοηθήσει να την τεμαχίσει

Συνεννοήθηκε με ...Google translate

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2023 | 11:15

Θρίλερ στην Ταϊλάνδη: Έσφαξε τη σύντροφό του και πλήρωσε ταξιτζή για να τον βοηθήσει να την τεμαχίσει

Στη σύλληψη ενός Πολωνού επιχειρηματία προχώρησαν οι Αρχές της Ταϊλάνδης με την κατηγορία της δολοφονίας της φίλης του, την οποία αφού πρώτα κατέσφαξε στη συνέχεια αναζητούσε, μέσω Google Translate, βοήθεια από έναν ταξιτζή να τεμαχίσει τη σορό!

Θύμα της δολοφονίας η 24 ετών Alona Savchenko από την Ουκρανία, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Jan Jerzy Lagoda-Filippow, 25 ετών. Το ζευγάρι βρισκόταν στην Μπανγκόκ για διακοπές, με το τελευταίο πλάνο τους να έχει «τραβηχτεί» από κάμερα ασφαλείας στις 29 Απριλίου. Κάπου εδώ ωστόσο ξεκινάει το θρίλερ…


Αυτά τα πλάνα ήταν η αιτία να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δολοφονίας της 24χρονης καλλονής, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο Πολωνός εμφανίστηκε ξανά κρατώντας μια βαλίτσα, μπήκε σε ένα ταξί και ζήτησε απλά με την βοήθεια του Google Translate να τον πάει «σε ένα καζίνο». Λίγο αργότερα, ο Filippow, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, προσέφερε στον ταξιτζή το ποσό των 44 δολαρίων για να τον πείσει να τον βοηθήσει να τεμαχίσουν το πτώμα της Alona, όπως αναφέρει η New York Post.

Ο οδηγός παρέμεινε ψύχραιμος και μόλις άφησε τον Πολωνό στον προορισμό του, τότε ειδοποίησε τις Αρχές. Η σορός της Ουκρανής εντοπίστηκε στον 32ο όροφο σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής Sathorn, μέσα σε μια λίμνη αίματος, με την άτυχη γυναίκα να φέρει μαχαιριές σε όλο της το κορμί, μια εξ αυτών στο λαιμό. Δίπλα στο άψυχο σώμα της Savchenko βρέθηκε ένα πριόνι, το οποίο πιθανότατα ήταν το όργανο με το οποίο θα τεμάχιζε τη σύντροφό του ο Πολωνός.

Οι Αρχές πιστεύουν πως ο Filipow θα έφευγε από την Ταϊλάνδη, καθώς εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην επαρχία Sa Kaeo, η οποία είναι κοντά στα σύνορα με τη γειτονική Καμπότζη.

«Πίνει τον καφέ του κανονικά στο κελί του και κάνει τις ασκήσεις τους. Δεν μας έχει πει το παραμικρό. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με την Πολωνική Πρεσβεία για να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες», ανέφερε ο αντισυνταγματάρχης της Αστυνομίας, Pongpun Phonharn.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θλίψη για την 36χρονη γιατρό που πέθανε στη γέννα του παιδιού της ‑ «Χάσαμε τη Μαγδούλα μας»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την προγραμματισμένη αεροδιακομιδή στην Αθήνα, κατέληξε πριν απογειωθεί το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ.

Πέθανε ο Τάκης Γκώνιας

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ήταν γνωστός για το ήθος, την προσωπικότητα και το πάθος του για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας σημαντικό αποτύπωμα στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Καύσωνας «καμίνι» στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών, δεκάδες νεκροί και ο εφιάλτης των μπλακ άουτ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ένα θανατηφόρο και πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω του δεκάδες θύματα και θέτοντας σε συναγερμό κρίσιμες υποδομές

Σίδνεϊ: 34χρονη γυναίκα ξύπνησε από τεχνητό κώμα μια εβδομάδα μετά από επίθεση καρχαρία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η νεαρή δασκάλα, μετά από πολλαπλά χειρουργεία και τον ακρωτηριασμό του χεριού της, κατάφερε να επικοινωνήσει για λίγο με την οικογένειά της, δίνοντας ελπίδα για την ανάρρωσή της.

Παραιτήθηκε ο Κοκοτσάκης από το κόμμα Καρυστιανού ‑ «Δεν είναι το κίνημα πολιτών που οραματιστήκαμε»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο δικαστικός πραγματογνώμονας για τα Τέμπη Βασίλης Κοκοτσάκης αποσύρει τη στήριξή του, καταγγέλλοντας έλλειψη δημοκρατίας και συγκέντρωση εξουσίας σε λίγα πρόσωπα.

Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για Κολομβία και Πορτογαλία, μπλόκο της Γκάνας στην Αγγλία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Κολομβία λύγισε τη Λ.Δ. Κονγκό με γκολ του Μουνιός και πέρασε στους «32», η Πορτογαλία διέλυσε το Ουζμπεκιστάν με ιστορικό Ρονάλντο, ενώ η Αγγλία έμεινε στο 0-0 με τη μαχητική Γκάνα.

Νόμος Κατσέλη: Τι αλλάζει για 100.000 δανειολήπτες με τη ρύθμιση που ψηφίζεται σήμερα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Βουλή ψηφίζει σήμερα τη νέα νομοθετική ρύθμιση που φέρνει σημαντικές αλλαγές στις δόσεις και τους τόκους για πάνω από 100.000 ενήμερους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη.

«Πείραζαν» μετρητές και έκλεβαν ρεύμα στη μισή Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε πέντε περιφέρειες της χώρας, προκαλώντας ζημιά εκατομμυρίων ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ.

Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κόσμος - Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

Διαφήμιση καθαριστικού για «βρώμικες γυναίκες» και «τοξικούς άνδρες» προκάλεσε σάλο στην Κίνα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Dettol απολογήθηκε δημοσίως - «Απαίσια διαφήμιση, με άφησε άφωνο», σχολιάζουν χρήστες στα κινεζικά social media

Αλλάζει όψη η Αττική: Αυτοί είναι οι 47 δρόμοι που μετατρέπονται σε ποδηλατόδρομους ‑ Δείτε αναλυτικά τη λίστα

Ελλάδα 24.06.2026
Το εμβληματικό έργο του Βόρειου Ποδηλατικού Αξονα «Κηφισιά-Γκάζι» μπαίνει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης, αλλάζοντας τον χάρτη των μετακινήσεων στην πρωτεύουσα.

Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Ζητάω συγγνώμη» λέει ο 43χρονος ‑ Μήνυση κατά της συζύγου του δράστη από τον αδερφό

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
«Το μετάνιωσα, θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια του θύματος και τη δική μου», φέρεται να δήλωσε ο Σκοπιανός