E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Αντιμετωπίζω εδώ και 1,5 χρόνο...» ‑ Οι πρώτες δηλώσεις του Κούγια μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Τι συμβαίνει με την υγεία του

Δημοσίευση 5/5/2023 | 13:34

«Αντιμετωπίζω εδώ και 1,5 χρόνο...» ‑ Οι πρώτες δηλώσεις του Κούγια μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Ο Αλέξης Κούγιας έγινε γνωστό, πως την Πέμπτη 4/5 είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο κάτι που τάραξε τόσο τον ίδιο, όσο και όσους ήταν παρευρισκόμενοι μέσα στην αίθουσα, που συνέβη στο δικηγόρο το περιστατικό.

Ο ίδιος μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε την Παρασκευή 5/5 έξω από το μικτό ορκωτό δικαστήριο στο Πρωινό εξήγησε τι ήταν αυτό, που του συνέβη και πως εν τέλει το γεγονός, πως ξαφνικά ένιωσε μια αδιαθεσία δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το πρόβλημα υγείας του, αλλά με υπερκόπωση λόγω των πολλών και σοβαρών υποθέσεων, που έχει αναλάβει.

Ο λόγος που λιποθύμησε ο Αλέξης Κούγιας
«Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση νομίζω από ότι μου είπαν οι γιατροί θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία.

Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο πράγματι από ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Από ότι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη. Αλλά οφείλεται μόνο σε υπερκόπωση δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική.

Δυστυχώς, αυτό το χρονικό διάστημα είμαι υποχρεωμένος να κάνω εδώ στο Μεικτό Ορκωτό, συγχρόνως τρία μεικτά ορκωτά…Ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου να αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες για αυτό είχα αυτή τη διαδρομή. Όμως αυτό με κούρασε πολύ…», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η πρώτη αποκάλυψη του Κούγια για το πρόβλημα της υγείας του

«Ποτέ δεν περίμενα ότι η υγεία μου θα ενδιέφερε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους και θα ήταν πρώτη είδηση στην τηλεόραση, ολοσέλιδο πρωτοσέλιδο στον τύπο και στα site.

Δημοσιοποιήθηκαν ακραίες υπερβολές. Η αλήθεια είναι η εξής:

Λόγω του γνωστού ατυχήματος με το αυτοκίνητο μου, που η ζωή μου σώθηκε από θαύμα, αντί του ετήσιου γενικού check up, υποβλήθηκα σε ένα έκτακτο έξι μήνες νωρίτερα του προβλεπόμενου.

Διαπιστώθηκε μετά από εξέταση πυρηνικής ιατρικής (PET SCAN) ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες μου.

Το γεγονός απέκρυψα τόσο από τα δυο παιδιά μου όσο και από τους στενούς συνεργάτες του γραφείου μου και αποφάσισα να συνεχίσω την καθημερινή παρουσία μου στα δικαστήρια αλλά και να προεδρεύω συνεδρίων ποινικού δικαίου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι τις καλοκαιρινές δικαστικές διακοπές ώστε να διεξαγάγω σημαντικές ποινικές δίκες καθημερινής ρουτίνας κυρίως με κατηγορούμενους που έπρεπε να αποφυλακιστούν αλλά και ορισμένες εμβληματικές δίκες όπως η υπόθεση Τοπαλούδη, η υπόθεση της Μάνδρας, η υπόθεση του λεγόμενου Ψευτογιατρού, όπου εκπροσωπώ τέσσερα θύματα του, η υπόθεση της Follie Folie, όπου υπερασπίζομαι τον CFO του Hong Kong, η οικογενειακή αντιδικία του εφοπλιστού Γιάννη Λαιμού με τον γιο του, η υπόθεση Μπόμπολα κατά Βενιάμη, η ολοκλήρωση της ανακρίσεως για τη δολοφoνία του Άλκη Καμπανού αλλά και η ολοκλήρωση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί εάν εγχειριζόμουν όταν διαπιστώθηκε η βλάβη της υγείας μου όλες αυτές οι υποθέσεις θα έπρεπε είτε να αναβληθούν, είτε να διακοπούν με κίνδυνο παραγραφών και αποφυλακίσεων λόγω του δεκαοχταμήνου, δημιουργώντας αυτονόητα ακραία αρνητική εικόνα για τη λειτουργία της δικαιοσύνης, αφού κανέναν δε θα ενδιέφερε ο λόγος της αναβολής τους.

Με την ολοκλήρωση της δίκης Λιγνάδη, όπου η 24ωρη αγόρευση μου σε δυο μέρες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου, χωρίς να ενημερώσω κανέναν, εισήχθην στο Νοσοκομείο METROPOLITAN και υπεβλήθην σε εξάωρη εγχείρηση όπου μου αφαιρέθησαν με ρομποτική μέθοδο, εκτός των καρκινογόνων, προληπτικά, τριάντα εννέα ακόμη λεμφαδένες.

Αυτό αποφάσισε ο θεράπων ιατρός μου Βασίλης Πουλάκης και οι συνεργάτες του και παρέμεινα στο Νοσοκομείο μέχρι και σήμερα 31/07/2022 με την απόλυτη διαβεβαίωση, μετά και από τα αποτελέσματα των παθολογοανατομικών εξετάσεων, ότι όχι μόνο πλέον δεν υπάρχει στον οργανισμό έστω και το παραμικρό καρκινικό κατάλοιπο, αλλά κυρίως ότι δεν υπάρχει και κανένας κίνδυνος εμφανίσεως νέου καρκινικού δείκτη σε οιοδήποτε μέρος του σώματος (μεταστάσεως) και γι’ αυτό εξήλθα άμεσα από το Νοσοκομείο με μόνη υποχρέωση την επί μόνο ένα μήνα ανάπαυση μου και την απουσία μου από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, χωρίς καν την επίσκεψη, σε αυτό το χρονικό διάστημα έστω για μια μέρα στο Νοσοκομείο.

Αυτή η απρόοπτη εξέλιξη στη ζωή μου με βοήθησε να καταλάβω, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, ποιοι πραγματικά άνθρωποι με αγαπούν και ενδιαφέρονται για μένα και ποιοι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, απλώς χρησιμοποίησαν την επιστήμη μου και την ακέραιη προσωπικότητα μου.

Ευτυχώς, είμαι τυχερός άνθρωπος και με βοηθάει ο Θεός και η αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων που έχω βοηθήσει.


Αθήνα, 31.7.2022

Με την ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες μου σε όλους.

Αλέξης Κούγιας», ανέφερε η ανακοίνωση του Κούγια μετά το χειρουργείο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Akylas: Η ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και οι οικονομικές δυσκολίες πριν από τη Eurovision

Tabloid 17.02.2026
Στην καραντίνα αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρο, δεν υπήρχαν χρήματα, φίλοι με φιλοξένησαν στα σπίτια τους, ανέφερε ο τραγουδιστής

Ιωάννα Τούνη: Γιατί ο συνήγορός της θα ζητήσει διακοπή της δίκης του revenge pοrn βίντεο

Tabloid 17.02.2026
Διακοπή της δίκης της Ιωάννας Τούνη για το revenge pοrn βίντεο θα ζητήσει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Σοκάρει η Γιασμίν Αλιζαντέ: «Με φυλάκισαν για έξι μήνες σε διαφορετικές φυλακές από τους γονείς μου»

Tabloid 17.02.2026
Τη Γιασμίν Αλιζαντέ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

Παναγιώτης Στάθης: Ανακοίνωσε με δάκρυα ότι πέθανε η μητέρα του και το έμαθε πριν ξεκινήσει η εκπομπή

Media 17.02.2026
Ο Παναγιώτης Στάθης ανακοίνωσε ότι έχασε τη μητέρα του στα τελευταία λεπτά της σημερινής εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε… χαμό χορεύοντας και τραγουδώντας Μάικλ Τζάκσον

Social 17.02.2026
Ο «αστέρας» των Μιλγουόκι Μπακς έζησε το All–Star Weekend σε… ρυθμούς Μάικλ Τζάκσον

Πέτρος Κουσουλός: «Κόλαφος» κατά του Κοκλώνη – «Μου χρωστάει 20.000 ευρώ»

Tabloid 17.02.2026
Το ξέσπασμα του Πέτρου Κουσουλού κατά του Νίκου Κοκλώνη

Διάσημοι που είναι πολύ πιο κοντοί απ’ όσο νομίζεις – Η πιο μικροκαμωμένη σταρ μόλις 1,42 μ.

Celebrity Stories 17.02.2026
Από την pop σκηνή μέχρι το Hollywood οι πιο petite διασημότητες

Εύη Δρούτσα για Akyla: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής επικράτησε στον ελληνικό τελικό της Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βιέννη με το «Ferto»

Φεύγει μακριά από το Χόλιγουντ η Αντζελίνα Τζολί

Tabloid Χτες
Μέσα στο καλοκαίρι η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από την λάμψη του Χόλιγουντ

James Van Der Beek: Αγόρασε σπίτι στην οικογένειά του, λίγο πριν φύγει από την ζωή

Tabloid Χτες
Το ράντσο στο Τέξας, αξίας άνω των 4 δισ. δολαρίων που προσέφερε στη σύζυγο και τα παιδιά του

Καλομοίρα: «Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου» – Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής

Eurovision 2026: Το πρώτο μήνυμα του Akyla μετά την νίκη στον Εθνικό Τελικό

Social Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη