E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διονύσης Σχοινάς: H τρυφερή φωτογραφία για την 26η επέτειο με την Καίτη Γαρμπή

«Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά είσαι ελεύθερη!»

Δημοσίευση 4/5/2023 | 14:49

Διονύσης Σχοινάς: H τρυφερή φωτογραφία για την 26η επέτειο με την Καίτη Γαρμπή

O Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, προς τιμήν της 26ης επετείου τους.

Στην εικόνα οι δύο τραγουδιστές χαλαρώνουν σε δύο ξαπλώστρες, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Διονύσης Σχοινάς έγραψε: «Καμιά 30αριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά είσαι ελεύθερη!»

Αμέσως μετά τη δημοσίευση, οι θαυμαστές και οι ακόλουθοι μοιράστηκαν τις ευχές τους για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Τα χρόνια πολλά του Σχοινά και η τηλεοπτική πρόταση γάμου που έγραψε ιστορία

Είναι από τα σκηνικά που έχουν μείνει χαραγμένα στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την on air πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πριν από 26 χρόνια, έγινε η πρώτη τηλεοπτική πρόταση γάμου στην Ελλάδα, με τον Διονύση Σχοινά να ξαφνιάζει την Καίτη Γαρμπή, αλλά και τη Ρούλα Κορομηλά.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ρούλας, Καίτη και Διονύσης πήγαν να υποδεχθούν το 1997 και έφυγαν με βέρες! Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Η Καίτη έμεινε άφωνη και -σαστισμένη και εμφανώς συγκινημένη- ψιθύρισε «είσαι τρελός;», η παρουσιάστρια ζήτησε να γίνει η Πρωτοχρονιά νωρίτερα (ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις 23:00) και τα μηχανάκια της AGB πήραν τότε φωtιά.

Τον Μάιο του 1997 η Καίτη και ο Διονύσης ενώθηκαν μετά τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι. Έχουν μάλιστα και έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται και αυτός με τη μουσική. Ο Διονύσης με αφορμή τα 25 χρόνια έγγαμου βίου ανέβασε στο Instagram του το βίντεο με την πρόταση γάμου. «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου», έγραψε στη λιτή πλην περιεκτική και γεμάτη αγάπη ανάρτησή του.

Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά ο τραγουδιστής για την γενναία του απόφαση να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 19.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 19.04.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Η Μπάγια Αντωνοπούλου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά

Social Χτες
Η δημοσιογράφος περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο

Ο πασίγνωστος σταρ του Hollywood που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο ... 3 φορές

Celebrity Stories Χτες
Πώς ο πιο διάσημος επιζών του Χόλιγουντ γλίτωσε τρεις φορές από βέβαιο θάνατο

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories Χτες
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαρε ανάμεσα σε φοίνικες στις Σεϋχέλλες

Social Προχτές
Μισή γυναίκα, μισή γοργόνα, έγραψε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: Δεν έχει συνειδητοποιήσει τη νίκη της, είναι σύμβολο ελπίδας

Tabloid Προχτές
Αυτή η δικαίωση δεν ήταν μόνο για την Ιωάννα, ήταν για όλους, είπε το μοντέλο για την απόφαση στην υπόθεση rεvenge porν

Βάνα Μπάρμπα: «Εξέθεσα την κόρη μου σε μικρή ηλικία, ήταν μεγάλο λάθος – Πρέπει να τη ρωτήσω πριν μιλήσω για εκείνη»

Tabloid Προχτές
«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα την είχα προστατέψει», πρόσθεσε η ηθοποιός

Christina Applegate: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Tabloid Προχτές
Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας