E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι Placebo στην Ελλάδα

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Δημοσίευση 10/3/2014 | 13:07

Οι Placebo στην Ελλάδα
ΑΘΗΝΑ - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Λεωφόρος Εθνάρχου Μακαρίου, Ν. Φάληρο, Tηλέφωνο: +30 210 4893000
http://www.sef-stadium.gr/
Ημερομηνία: 08/08/2014
ΑΥΓ 2014
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 ¤,
μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 ¤
και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ¤.

Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 οι Placebo επισκέπτονται την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στον τελευταίο όροφο του Σταδίου(Open Air Area) και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα η εμφάνιση των Placebo φαντάζει ιδανική επιλογή για το συναυλιακό μας καλοκαίρι, φέρνοντας στη μνήμη την αξέχαστη, παρθενική τους επίσκεψη στη χώρα μας στο αθλητικό κέντρο του ¶γιου Κοσμά. Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο "Loud Like Love" οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες fans δίνοντας ένα πολύ-αναμενόμενο show.

Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή. Με μια σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών από τον ομώνυμο πρώτο δίσκο μέχρι τον περσινό "Loud Like Love" και συνολικές πωλήσεις άνω των 12 εκατομμυρίων albums οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις τους το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα "Every You, Εvery Me", "Come Home", "The Bitter End", "Twenty Years", "Meds" αγαπήθηκαν όσο λίγα από ξένους και Έλληνες μουσικόφιλους.

Opening Act: Sigmatropic

Οι Sigmatropic θα ανοίξουν τη συναυλία των Placebo στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Open Air Area - την Παρασκευή 8 Αυγούστου.

Οι Sigmatropic δημιουργήθηκαν το 1997 στην Αθήνα όταν ο ¶κης Μπογιατζής, το ιδρυτικό τους μέλος, εγκατέλειψε την New Wave power punk περσόνα της δεκαετίας του '80 (Cpt. Nέφos, Libido Blume) και έστησε τη μουσική του μηχανή στο χώρο της computer-based ηλεκτρόνικα. Το συγκρότημα, από ένα μονοπρόσωπο σχήμα με επίκεντρο ένα home studio, σύντομα μετασχηματίστηκε σε μια πλήρη indie -rock μπάντα με έντονη συναυλιακή και δισκογραφική δράση, που απέσπασε πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τις πρώτες ημέρες του "Random Walk" (1998) μέχρι σήμερα, οι Sigmatropic βρίσκονται σε μια συνεχή, δημιουργική αναζήτηση με μια μουσική που βρίσκεται στο μέτωπο της διεθνούς παραγωγής. Το πιο πρόσφατο cd τους "Dark Outside" και το cd-single "Ours at least' σημείωσαν σημαντική επιτυχία και καταχωρήθηκαν στις ψηλότερες θέσεις προτίμησης του μουσικού τύπου.

Οι συναυλίες τους προκαλούν πάντα ζωηρές συζητήσεις στους κύκλους των μουσικόφιλων. Έχουν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων στα: Rockwave, στη Γιορτή της Μουσικής, στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ. ¶νοιξαν τις συναυλίες του Nick Cave and the Bad Seeds σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και εμφανίστηκαν αμέτρητες φορές σε συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος!

Μέλη

¶κης Μπογιατζής: φωνή, μπάσο, ψηφιακά δείγματα
Θοδωρής Πιστιόλας: ακουστική πιάνο, τσέλο, κέλτικη άρπα, Theremin
Γιάννης Τρυφερούλης: τύμπανα
Φοίβος Ζήτης: ηλεκτρική κιθάρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

The Monsters I Live With ‑ Έκθεση Design στον πρώτο όροφο του Provellegios

Τέχνες 24.07.2025
Διάρκεια: 17 Ιουλίου – 28 Σεπτεμβρίου 2025

Faithless live στο ΟΑΚΑ

Μουσική 24.07.2025
Ο.Α.Κ.Α.από 06/09 έως 07/0945

Το κρητικό χωριό που μεταμορφώνεται σε σκηνή, κι εσύ είσαι ο θεατής ‑ περιηγητής

Φεστιβάλ 23.07.2025
H απίθανη περίπτωση της Κερά Μια Σκηνή

Ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα το Μουσείο Ακρόπολης για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Τέχνες 22.07.2025
Υδάτινες διαδρομές: το νερό από τη φύση στον μύθο και την πόλη

To Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2025 ανακοινώνει το φετινό πρόγραμμά του

Μουσική 20.07.2025
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 26/09 έως 27/09

Sneakerness Athens 2025

Cityλάιφ 17.07.2025
ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟαπό 10/10 έως 12/106

Το νέο διεθνές τζαζ φεστιβάλ του καλοκαιριού στο Θέατρο Πέτρας

Φεστιβάλ 16.07.2025
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣαπό 20/07 έως 22/07

Αποστολή εξετελέσθη στο Plastiras Lake Festival: Τρία μερόνυχτα μουσικής, φύσης και ανεμελιάς

Φεστιβάλ 15.07.2025
Μουσική, λίμνη και camping: Το φεστιβάλ που έγινε η νέα μας καλοκαιρινή συνήθεια

Anilio Park Festival 2025: Το πιο μαγικό καλοκαιρινό τριήμερο… δεν είναι στη θάλασσα!

Φεστιβάλ 11.07.2025
Μουσική, φύση, ελευθερία και γλέντι στα 1.650 μέτρα – Αυτό το φεστιβάλ στην καρδιά της Πίνδου είναι το απόλυτο must του Αυγούστου!

Το Plastiras Lake Festival έφτασε! Δες το full πρόγραμμα και κλείσε εισιτήριο!

Φεστιβάλ 10.07.2025
Τώρα μένει μόνο να φτάσεις εσύ στην παρέα μας!