E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Μουτσινάς: Mη στέλνετε δημοσιογράφους, δε θέλουμε να μιλήσουμε

«Το έχω ζητήσει πολλές φορές, ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα» τόνισε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/4/2023 | 19:40

Νίκος Μουτσινάς: Mη στέλνετε δημοσιογράφους, δε θέλουμε να μιλήσουμε

Ο Νίκος Μουτσινάς απηύθυνε έκκληση σε όλες τις εκπομπές, προκειμένου να μην στέλνουν δημοσιογράφους για να κάνουν ερωτήσεις στον ίδιο και τη Ματίνα Νικολάου.

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ζήτησε για ακόμα μια φορά από τους αρχισυντάκτες των εκπομπών να σταματήσουν να στέλνουν κάμερες και ρεπόρτερ έξω από το πλατό.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν θα ήθελε να κάνει καμία δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, οπότε δεν θα ήθελε ούτε οι συνεργάτες του να μιλήσουν για εκείνον.

«Θέλω να παρακαλέσω. Να παρακαλέσω, αυτό είναι το πρώτο στάδιο. Είμαι πάρα πολύ ευγενής. Έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές, να μη στέλνουν κάμερες στο πλατό, γιατί δεν θα μιλήσουμε. Όχι από ύφος, απλά δεν θέλω να μιλήσουμε. Στέλνετε καθημερινά κάμερες, είναι οι καημένοι οι άνθρωποι, οι δημοσιογράφοι έξω και δεν φταίει οι καημένοι. Ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στο δρομάκι», είπε χαρακτηριστικά.


«Αν τους πατήσουμε ή τους χτυπήσουμε, θα πείτε "δεν ντρέπεστε;". Αν πούμε "φύγετε από εδώ, δεν θέλουμε", θα πείτε ότι φερόμαστε άσχημα. Θα παρακαλέσω προσωπικά τους αρχισυντάκτες να μη στέλνουν κανέναν δημοσιογράφο για την εκπομπή μας. Πραγματικά, το λέω πολύ ευγενικά. Απλά, το έχω πει πολλές φορές, δεν μου αρέσει να με γράφουν. Το έχω ζητήσει πολλές φορές. Ούτε τη Ματίνα Νικολάου θέλω να τη ρωτάτε πράγματα για εμένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, εξήγησε πως αν πρόκειται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, θα το κάνει μέσα από την εκπομπή του. «Δεν βγαίνω να απαντήσω εγώ, λέω στα παιδιά "χίλια συγγνώμη", μου λένε "ναι, αλλά πρέπει να έρθουμε" και μετά, πάνε και πιάνουν την άλλη την κοπέλα για να της πούνε για εμένα ή τα παιδιά, τους Alcatrash. Yπάρχει αυτή η εκπομπή αν θέλουμε να πούμε κάτι για να το πούμε. Έχουμε δύο ώρες και δεν έχουμε θέματα, δεν θα γεμίζαμε την ώρα; Σας παρακαλώ, μη στέλνετε κόσμο να ξεροσταλιάζει έξω», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάσα Σταμάτη: Δέχτηκε «πρόταση γάμου» σε έξοδό της ανήμερα των Χριστουγέννων

Celebrity Stories 26.12.2025
Η δημοσιογράφος διασκέδαζε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Χριστούγεννα στο Ντουμπάι για το ζευγάρι

Celebrity Stories 26.12.2025
Το χλιδάτο δείπνο και το υψηλότερο κτήριο του κόσμου

Η Κατερίνα Καινούργιου με φουσκωμένη κοιλιά στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid 26.12.2025
Η παρουσιάστρια και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

Γιατί κατέβηκε η ανάρτηση του Αλέξανδρου Τσουβέλα για το Χριστό

Social 26.12.2025
«Να σας χαίρεται η μαμά σας» η απάντηση του κωμικού

Ο χορός του Σάκη Ρουβά με την κόρη του: Είστε ίδιοι με την Αριάδνη, του γράφουν

Celebrity Stories 26.12.2025
Αλλοι επαίνεσαν τον Σάκη Ρουβά για τη σχέση που έχει με την κόρη του.

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories 26.12.2025
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.