E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάρκος Σεφερλής: Με ποια εμβληματική σειρά επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

Θα έχει διπλό ρόλο τη νέα σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου

Δημοσίευση 25/4/2023 | 13:17

Μάρκος Σεφερλής: Με ποια εμβληματική σειρά επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

Είναι από τις μεταγραφές που έχουν κλειδώσει πριν το τέλος της χρονιάς, καθώς ο ΣΚΑΪ με επίσημη ανακοίνωση έχει γνωστοποιήσει ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα ανήκει στο δυναμικό του. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μάλιστα, θα έχει διπλό ρόλο όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό Μας».

«Θα εμφανιστώ σε δύο διαφορετικά πράγματα, ένα τηλεπαιχνίδι και μία σειρά μια φορά την εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι θα φροντίσει να χαρίσει γέλιο στο κοινό για να περνά όλη η οικογένεια καλά.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». To κόνσεπτ, που έγινε γνωστό μέσα από τον ΑΝΤ1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κριτή τον Έκτορα Μποτρίνι, είχε αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, δύο συμμετέχοντες με βοηθούς τις μαμάδες τους έχουν στη διάθεση τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή. Προσοχή όμως, οι μαμάδες απαγορεύονται να πιάσουν τις κουτάλες! Το μόνο που κάνουν είναι να καθοδηγούν βήμα - βήμα τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους να εκτελούν.

Η σειρά, την οποία ετοιμάζει, είναι γνωστή και εξαιρετικά αγαπητή καθώς έχει προβληθεί από την ΕΡΤ κατά το παρελθόν. Πρόκειται για το «Ορκιστείτε Παρακαλώ», που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το 1982 με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο σε ρόλο δικαστή και την Ελένη Φιλίνη σε ρόλο δικηγόρου. Η σειρά είχε ως κεντρικό θέμα τις υποθέσεις που εκδικάζονταν επί καθημερινής βάσεως στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό. Στόχος του Μάρκου Σεφερλή είναι ακριβώς ο ίδιος, ενώ να σημειωθεί τα επεισόδια θα είναι αυτοτελή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Καλοκαιρινές διακοπές με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι φωτογραφίες με μαγιό στο σκάφος

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Χαμογελαστοί πάνω σε σκάφος, το ζευγάρι ποζάρει μαζί

Η Pamela Anderson χόρεψε ξυπόλητη στο γάμο του γιου της ‑ Η viral αγκαλιά με τον Tommy Lee

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συνόδευσε τον μικρό της γιο στη γαμήλια τελετή στο Saint-Tropez με μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Μαρία Κίτσου: «Και οι δύο γονείς μου με κακοποιούσαν» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της για τα δύσκολα χρόνια της παιδικής της ηλικίας

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left 05.07.2026
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.