E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

J2US: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία σοκάροντας τη Βίκυ Σταυροπούλου

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το μουσικό σόου του Alpha

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/4/2023 | 09:41

J2US: Το κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία σοκάροντας τη Βίκυ Σταυροπούλου

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, για ένα ακόμα Σαββατόβραδο, το J2US με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha ύστερα από την σύντομη παύση για το Πάσχα. Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα 10 εναπομείναντα ζευγάρια του μουσικού σόου έδωσαν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό, ανεβαίνοντας στη σκηνή με τραγούδια – έκπληξη, με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τόσο των κριτών όσο ασφαλώς και των τηλεθεατών. Άλλωστε ο συμψηφισμός της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας του τηλεοπτικοί κοινού θα έδινε το πολυπόθητο εισιτήριο… παραμονής για μια ακόμα εβδομάδα σε εννέα ζευγάρια του J2US.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει δύο τα ξημερώματα, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης ήταν εκείνος που θα έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει σε αυτό το live από το μουσικό σόου του Alpha. Για την ιστορία του J2US, δε, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Εύη Δρούτσα με τον Μπο, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast ενώ στην τελευταία η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο.

Όπως πάντα, όμως, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο J2US έχει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και με την ψήφο του μπορεί να συντηρήσει ή να… ανατρέψει το όποιο αποτέλεσμα.

Και το ζευγάρι που αποχωρεί από το μουσικό σόου του Alpha είναι… η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ. «Περάσαμε υπέροχα, ήταν καταπληκτικά, ήσασταν τέλειοι και όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε» πρόδωσε, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός με την καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου να ξεσπάει και να δηλώνει πως «είναι άδικο! Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν το περίμενα με τίποτα! Αυτή η αποχώρηση μού φαίνεται απίστευτη»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Big Brother: Νέα παίκτρια στο σπίτι ‑ Ο Πέτρος Λαγούτης υποδέχτηκε τη Διονυσία Κουκίου

Media 05.05.2025
Από το My Style Rocks στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

Big Brother ‑ Νάνσυ: Το ότι ο Θεός με έκανε όμορφη δεν σημαίνει ότι δεν έχω καρδιά

Media 05.05.2025
Η Νάνσυ θεωρεί ότι η εμφάνισή της έχει επηρεάσει αρνητικά τη θέση της στο Big Brother

Big Brother: Αποχώρησε η Μαίρη Χατζηπαύλου

Media 05.05.2025
Δεν θα άλλαζα κάτι στο παιχνίδι, ήμουν ο εαυτός μου, είπε κατά την έξοδό της από το ριάλιτι

Streamer σοκαρίστηκε όταν είδε πίσω του την Μπιάνκα Σενσόρι γυμνή ‑ Δείτε βίντεο

Media 05.05.2025
Η 39χρονη Σενσόρι εμφανίστηκε ξαφνικά μαζί με τον Κάνιε Γουέστ στο φόντο του live που έκανε ο Sneako

Eίπε «ναι» στον πιο πολυσυζητημένο αθλητή του NFL ‑ Μια ιστορία αγάπης σαν ρομαντική κομεντί

Celebrity Stories 05.05.2025
Ρίχνουμε φως στην πιο «χαμηλών τόνων» σχέση που κατέληξε σε viral αρραβώνα με φόντο τα κεριά

Νίκος Ορφανός: Η ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας του ‑ «Βγαίνω νικητής»

Tabloid Χτες
Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι είναι καλά

Βασίλης Μπισμπίκης: Θα ήθελα να είμαι αναρχικός, αλλά δεν έχω τα κότσια ‑ Είμαι αριστερός

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα πολιτικά του πιστεύω, λέγοντας πως είναι «συστημικός» και ισχυρίστηκε πως δεν αποζητά την αποδοχή του κόσμου

Κώστας Τσουρός για Καινούργιου: «Επιτέλους παντρεύεται ... Θα κάνει αγόρι!»

Tabloid Χτες
Πώς σχολίασαν την πρόταση γάμου στο Παρίσι

Μεγάλη χαρά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση

Tabloid Χτες
O Γιάννης Αντετοκούνμπο, έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, αφού η σύζυγός του, Μαράια, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής